Επιλογή Σελίδας

Στο Conanbox No 1 θα βρεις

CONAN T-SHIRT

Μα τον Κρομ! Κάθε αληθινός φίλος του θρυλικού βάρβαρου πρέπει να έχει αυτό το συλλεκτικό Τ-shirt!

ΒΙΒΛΙΑ & GRAPHIC NOVELS

CONAN: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΗΡΩΑ

Για πρώτη φορά, τα αιματοβαμμένα κατορθώματα, οι αλλόκοτες συναντήσεις, οι υπερφυσικοί εχθροί και οι υπέροχες ηρωίδες που τον συντροφεύουν στις περιπλανήσεις του συγκεντρώνονται σε μια πολυτελή, εικονογραφημένη έκδοση, που περιλαμβάνει όλα όσα θα θέλαμε να γνωρίζουμε για τη ζωή και τη δράση του Κόναν του Kιμμέριου, του μεγαλύτερου ήρωα του R.E. Howard.
Το βιβλίο φέρει την υπογραφή του διάσημου συγγραφέα Roy Thomas και περιλαμβάνει έναν πρόλογο του Todd McFarlane. Πρόκειται για ένα έργο αναφοράς, το οποίο περιέχει περισσότερες από 300 εικονογραφήσεις ορισμένων εκ των κορυφαίων καλλιτεχνών του χώρου, όπως ο John Buscema, ο Frank Frazetta, ο Alex Ross, ο Cary Nord, ο Barry Windsor Smith και πολλοί άλλοι.

CONAN: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

Ταξιδεύουμε στο παρελθόν του ήρωα και στις ασπρόμαυρες περιπέτειές του που τον έκαναν τόσο αγαπητό στο κοινό. Στον τόμο αυτό θα βρούμε τη διασκευή του ομότιτλου διηγήματος του δημιουργού του Κόναν, R.E. Howard. Ως αρχηγός της φυλής των Αφκούλι, ο Κόναν έρχεται αντιμέτωπος με τους μοχθηρούς Μαύρους Προφήτες του Όρους Γίμσα. Ενώ στη δεύτερη ιστορία του τόμου, ο Κιμμέριος πολεμιστής θα συνεργαστεί με την Κόκκινη Σόνια για να αντιμετωπίσουν μια υπερκόσμια απειλή.

CONAN: Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ένας ακόμα τόμος με τις ασπρόμαυρες περιπέτειες του θρυλικού ήρωα! Η κεντρική ιστορία, «Η Ακρόπολη στο Κέντρο του Χρόνου», περιγράφει μια περιπέτεια του Κόναν ως αρχηγού της άγριας φυλής των Ζουαγκίρ. Η δεύτερη ιστορία του τόμου, με τίτλο «Κόκκινα Καρφιά», διαδραματίζεται χρόνια αργότερα, όταν ο Κιμμέριος ήρωας και η Βαλέρια της Κόκκινης Αδελφότητας φτάνουν σε μία χαμένη πόλη. Τις δύο αυτές περιπέτειες πλασιώνουν τρεις ακόμα ιστορίες, που καταδεικνύουν την ακατάβλητη θέληση του Κόναν του Κιμμέριου!

TOMOI CONAN 1 ΕΩΣ 10

Η σειρά των Kurt Busiek & Cary Nord, που ξαναέφερε τον Κιμμέριο στον κόσμο των κόμιξ και έδωσε νέα διάσταση στο διάσημο ήρωα. Στους δέκα πρώτους τόμους της σύγχρονης εκδοχής των περιπετειών του Κόναν θα βρείτε μερικές από τις πιο διάσημες ιστορίες του βάρβαρου, όπως «Ο Πύργος του Ελέφαντα», «Η Κόρη του Γίγαντα των Πάγων» καθώς και μια πρωτότυπη ιστορία, που αφηγείται τα παιδικά χρόνια του Κόναν.

Το Conan box είναι το απόλυτο συνδρομητικό κουτί για τον φίλο του θρυλικού βαρβάρου Κόναν. Περιλαμβάνει ένα συλλεκτικό Τ-Shirt, 10 τόμους κόμικς, μία εγκυκλοπαίδεια και δύο Graphic Novels!

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!