Επιλογή Σελίδας

Στο Peppa Pig Surprise Box θα βρεις

12 βιβλία και περιοδικά, 5 DVDs και απίθανα δώρα!

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΠΠΑ

Η αυθεντική λαμπάδα της Πέππα με ένα χνουθωτό κουκλάκι Peppa Pig ύψους 15 εκ. σε ένα από τα τρία διαθέσιμα σχέδια: η Πέππα με το Αρκουδάκι Τέντι, ο Τζορτζ με τον Κύριο Δεινόσαυρο ή η Πριγκίπισσα Πέππα!

ΒΙΒΛΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΕΑ

Η Πέππα, ο Τζoρτζ και η παρέα τους σε προσκαλούν σε ένα πανέμορφο ταξίδι! Έλα να παίξεις και να διασκεδάσεις μαζί τους… θα χαρούν τόσο πολύ!

ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Ένα βιβλίο με φανταστικά παιχνίδια και μοναδικές ζωγραφιές από την Πέππα και τον Τζορτζ ειδικά για τους μικρούς τους φίλους!

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

Η Πέππα και οι φίλοι της αγαπούν πολύ τη ζωγραφική. Βήμα πρώτο: πιάσε πολύχρωμα μολύβια και χρώματα πολλά! Βήμα δεύτερο: βάλε φαντασία και κάνε μαγικά! Αυτό το βιβλίο ζωγραφικής φτιάχτηκε για σένα!

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΠΑ

Φέτος το Πάσχα, ο Παππούς Γουρουνάκης έχει οργανώσει ένα ξεχωριστό κυνήγι θησαυρού. Η Πέππα και οι φίλοι της ψάχνουν σε όλο τον κήπο για τα κρυμμένα σοκολατένια αυγά αλλά μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τα παιδάκια!

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ

Για περάστε! Για περάστε! Σήμερα η Πέππα, ο Τζορτζ και οι γονείς τους έχουν πάει στο λούνα παρκ. Μαντεύεις ποιος θα κερδίσει στην Τοξοβολία; Και ποιος φοβάται να ανέβει στη Ρόδα; Θα τα μάθεις όλα σε αυτή τη διασκεδαστική ιστορία!

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δύο τεύχη με παιχνίδια, ιστορίες και σελίδες ζωγραφικής!

Όλος ο μαγικός κόσμος των εικονογραφημένων ιστοριών, των εκπαιδευτικών βιβλίων και των βιβλίων δραστηριοτήτων Peppa Pig σάς περιμένει στο anubis.gr

 

PEPPA PIG DVDs

Ο πρώτος κύκλος της πολυαγαπημένης σειράς!

Μια μοναδική συλλογή με τα επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς! Πενήντα ιστορίες, σχεδόν πέντε ώρες ατέλειωτης διασκέδασης!

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ PEPPA PIG

To No. 1 περιοδικό προσχολικής ηλικίας στην Αγγλία!

Πέντε επιλεγμένα τεύχη από την ελληνική έκδοση του βραβευμένου περιοδικού! Κάθε τεύχος περιλαμβάνει ιστορίες από την καθημερινή ζωή της Πέππα και της οικογένειάς της, καθώς και ένα πολυσέλιδο τετράδιο εργασιών με παιχνίδια ψυχαγωγικού όσο και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Συνοδεύονται από αυτοκόλλητα επιβράβευσης.

UNBOXING

Unboxing της Πασχαλινής έκδοσης του Peppa Pig Surprise Box από την Τόνια και τον αδελφό της στο 
Princess Tonia Vlog!

Peppa Pig Surprise Box

24,90 €

Το ‘Peppa Pig Surprise Box’ είναι το καλύτερο δώρο για αγόρια και κορίτσια προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!