Επιλογή Σελίδας

ART ΒΟΧ

Eνα Συνδρομητικό κουτί για τους λάτρες της τέχνης! Κάθε κουτί περιλαμβάνει τέσσερα βιβλία με την ζωή και το έργο μεγάλων καλλιτεχνών της σύγχρονης παγκόσμιας ιστορίας, καθώς και μία συλλεκτική πάνινη τσάντα, διακοσμημένη με αποφθέγματα ανθρώπων της τέχνης.

ART BOX 1

Η πρώτη συλλογή της σειράς “Art Box” περιλαμβάνει βιβλία με τη ζωή και το έργο των Καραβάτζιο, Μιχαηλ Άγγελου, Σάντρο Μποτιτσέλι και Λεονάρντο ντα Βίντσι, καθώς και μια πάνινη τσάντα με ένα απόφθεγμα για την τέχνη που αποδίδεται στον τελευταίο.

ART BOX 2

Η δεύτερη συλλογή της σειράς “Art Box” περιλαμβάνει βιβλία με τη ζωή και το έργο των Ραφαήλ, Αντρέα Μαντένια, Βίνσεντ βαν Γκογκ, Καναλέτο, καθώς και μια πάνινη τσάντα με ένα απόφθεγμα για την τέχνη του βαν Γκογκ.

ART BOX 3

Η τρίτη συλλογή της σειράς “Art Box” περιλαμβάνει βιβλία με τη ζωή και το έργο των Ρέμπραντ, Τζιότο, Ροντέν και Ρενουάρ, καθώς και μια πάνινη τσάντα με ένα απόφθεγμα για την τέχνη του Σαλβαντόρ Νταλί.

ART BOX 4

Η τέταρτη συλλογή της σειράς “Art Box” περιλαμβάνει βιβλία με τη ζωή και το έργο των Ρούμπενς, Πωλ Σεζάν, Πωλ Γκωγκέν, Αμεντέο Μοντιλιάνι, καθώς και μια πάνινη τσάντα με ένα απόφθεγμα του Πικάσο.

ART BOX 5

Η πέμπτη συλλογή της σειράς “Art Box” περιλαμβάνει βιβλία με τη ζωή και το έργο των Εντγκάρ Ντεγκά, Εντουάρ Μανέ, Τζαν Λορέντσο Μπερνίνι, Ευγένιος Ντελακρουά, καθώς και μια πάνινη τσάντα με ένα απόφθεγμα του Ματίς.

ART BOX 6

Η έκτη συλλογή της σειράς “Art Box” περιλαμβάνει βιβλία με τη ζωή και το έργο των Φρανθίσκο Γκόγια, Τιτσιάνο, Ντιέγο Βελάθκεθ, Κλωντ Μονέ και μια συλλεκτική στάντα με ένα απόφθεγμα του Κλέε.