Επιλογή Σελίδας

Στο Deathnote Box No 1 θα βρεις

DEATHNOTE KEYCHAIN

Μοναδικό δώρο για κάθε φαν της σειράς, ένα μεταλλικο notebook μπρελόκ Death Note.

ΒΙΒΛΙΑ

Deathnote Βιβλίο I: Ανία

Ο Λάιτ Γιαγκάμι είναι ένας μαθητής λυκείου, ο οποίος όμως πλήττει απελπιστικά. Όλα αλλάζουν όταν βρίσκει ένα Τετράδιο Θανάτου, το οποίο έριξε στον κόσμο μας ένας θεός του θανάτου. Αν το όνομα κάποιου ανθρώπου γραφτεί στις σελίδες του τετραδίου, ο άνθρωπος αυτός θα πεθάνει σύντομα. Έτσι, ο Λάιτ έχει βάλει στόχο να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του τετραδίου για να απαλλάξει τον κόσμο απ’ το κακό. Όταν, όμως, οι εγκληματίες αρχίζουν να βρίσκουν το θάνατο ο ένας μετά τον άλλον, οι αρχές αναζητούν τη συνδρομή του Ελ, ενός ντετέκτιβ με θρυλική φήμη.

Deathnote Βιβλίο II: Σύγκλιση

Ο Λάιτ πιστεύει ότι έβαλε ένα τέλος στους μπελάδες του με το FBI, αφού έχει χρησιμοποιήσει το Τετράδιο Θανάτου για να εξολοθρεύσει όσους πράκτορες δρούσαν στην Ιαπωνία. Όμως η μνηστή ενός από τους νεκρούς πλέον πράκτορες, πρώην πράκτορας και η ίδια, έχει ανακαλύψει στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη σύλληψη του Λάιτ. Στο μεταξύ, ο Ελ βγαίνει από τις σκιές και συνεργάζεται με την ομάδα ερευνών για την υπόθεση Κίρα, επικεφαλής της οποίας είναι ο πατέρας του Λάιτ…

Deathnote Βιβλίο III: Αυταπάρνηση

Ο Λάιτ καταφέρνει να ξεφύγει από την ασφυκτική παρακολούθηση του Ελ και περνάει στο πανεπιστήμιο. Μαζί του περνάει ακόμη ένας, εκκεντρικός και μυστηριώδης φοιτητής, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Ελ. Προτού, όμως, ξεκινήσει η αναμέτρηση μεταξύ των δύο λαμπρών νεοεισαχθέντων, ένα αναπάντεχο γεγονός συγκλονίζει ολόκληρη την χώρα. Στο προσκήνιο έχει μόλις εμφανιστεί ένας καινούργιος Κίρα…

Deathnote Βιβλίο IV: Έρωτας

Με δύο Κίρα ελεύθερους, ο Ελ ζητάει από τον Λάιτ να συμμετάσχει στην ομάδα κρούσης και να παραστήσει τον αληθινό Κίρα, με σκοπό να πιάσει τον δεύτερο. Ο Ελ εξακολουθεί να υποψιάζεται τον Λάιτ και βρίσκει ευκαιρία να πλησιάσει τη λεία του. Ο Λάιτ συμφωνεί με το σχέδιο, προκειμένου να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες της ομάδας κρούσης. Αλλά όταν ο Λάιτ καταφέρνει να επικοινωνήσει με τον νέο Κίρα, ανακαλύπτει ότι ο αντίπαλός του είναι εντελώς διαφορετικός από ό,τι περίμενε.

Deathnote Βιβλίο V: Εκτός Ελέγχου

Μετά από μία εβδομάδα στην απομόνωση με μόνη συντροφιά τον Ρίουκ, ο Λάιτ είναι έτοιμος να απαρνηθεί την κυριότητα του Τετραδίου Θανάτου και να ξεχάσει τα πάντα γύρω από αυτό. Απελευθερωμένος από το παρελθόν του, ο Λάιτ είναι πεπεισμένος για την αθωότητά του, αλλά ο Ελ είναι αποφασισμένος να τον κρατήσει φυλακισμένο για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, μιας και οι δολοφονίες σταμάτησαν από τη στιγμή που ο Λάιτ βρέθηκε υπό κράτηση.

Deathnote Βιβλίο VI: Δούναι και Λαβείν

Ο Λάιτ, ο Ελ και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας κρούσης έχουν συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία που αποδεικνύουν την ανάμειξη των επτά μελών του ομίλου εταιρειών Γιότσουμπα στην υπόθεση Κίρα. Παρ’ όλες τις ενδείξεις που έχουν, όμως, δεν μπορούν να προσδιορίσουν τον κάτοχο του Τετραδίου Θανάτου. Έτσι, ο Ελ αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Μίσα, την οποία θα χρησιμοποιήσει για να αναγκάσει τον Κίρα να κάνει κάποιο λάθος.

Το «Deathnote Box» No 1 περιλαμβάνει τους τόμους 1 – 6 του Deathnote, καθώς και ένα συλλεκτικό Deathnote μπρελόκ!

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!
Αγοράστε και τα δύο Deathnote boxes και κερδίστε 4,9€!

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!

Δείτε ακόμα:

Deathnote box 2

Τόμοι 7 έως 12