Επιλογή Σελίδας

Στο Deathnote Box No 2 θα βρεις

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΚΟΥΠΑ

Για κάθε φαν της σειράς δώρο μια μοναδική κούπα Deathnote!

ΒΙΒΛΙΑ

Deathnote, Βιβλίο VII: Μηδέν

Μετά από άγρια καταδίωξη, ο Λάιτ και η ομάδα κρούσης συλλαμβάνουν τον νέο Κίρα. Ο Λάιτ ξαναβρίσκει το Τετράδιο Θανάτου και τις αναμνήσεις του και αποκαλύπτεται το μέγεθος της πανουργίας του, καθώς ξεδιπλώνεται το σχέδιο που είχε βάλει σε εφαρμογή πριν φυλακιστεί. Η επιτήδεια χειραγώγηση ανθρώπων και Σινιγκάμι τον οδηγεί στην πλεονεκτικότερη θέση που είχε ποτέ.

Deathnote, Βιβλίο VIII: Στόχος

Ο Λάιτ έχει σχεδόν επιτύχει να δημιουργήσει τον ιδανικό του κόσμο. Αλλά τα χρόνια της αδιαφιλονίκητης επιτυχίας του τον έχουν εφησυχάσει. Με την απαγωγή της αδερφής του της Σάγιου και την απαίτηση ως λύτρα του Τετραδίου Θανάτου, ο Λάιτ πρέπει να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του κόσμου και να αντιμετωπίσει τους δύο νέους αντιπάλους του, τον καθέναν με διαφορετικό τρόπο. Ο Λάιτ θα μπορέσει να αντικρούσει αυτή τη νέα απειλή ή θα αναγκαστεί να επιλέξει μεταξύ των φιλοδοξιών του και της ζωής των μελών της οικογένειάς του;

Deathnote, Βιβλίο IX: Επαφή

Ο Λάιτ είχε πάντοτε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ικανότητά του να σκέφτεται πιο μπροστά απ’ όλους. Οι προστατευόμενοι του Ελ, όμως, αποδεικνύονται μεγαλύτερη πρόκληση απ’ ό,τι περίμενε. Όσο περισσότερο ελίσσεται ο Λάιτ, τόσο περισσότερο σφίγγει ο κλοιός γύρω του. Και τώρα ο Νίαρ κι ο Μέλο προσπαθούν να διασπάσουν την ομάδα κρούσης και να ξεσκεπάσουν τον Κίρα εκ των έσω!

Deathnote Βιβλίο X: Διαγραφή

Ο Νίαρ υποπτεύεται ανοιχτά τον νέο Ελ ως Κίρα και έχει σπείρει τη διχόνοια και την αμφιβολία στα μέλη της ομάδας κρούσης. Ο Λάιτ αναγκάζεται για άλλη μια φορά να παραχωρήσει το Τετράδιο Θανάτου σε κάποιον άλλο, όμως αυτή τη φορά, ο Κίρα διαλέγει έναν ακόλουθο από τους αληθινούς υποστηρικτές του. Χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με τον διάδοχό του, ο Λάιτ πρέπει να βασιστεί στην αφοσίωση του ακολούθου του στην ιδεολογία του Κίρα.

Deathnote Βιβλίο XI: Αδελφές Ψυχές

Οι πρόσφατες μηχανορραφίες του Λάιτ θέτουν σε σκληρή δοκιμασία ακόμη και την απαράμιλλη ευφυΐα του, καθώς ο Νίαρ ταξιδεύει στην Ιαπωνία για να αντιμετωπίσει τον Κίρα. Ο Νίαρ είναι σίγουρος ότι ο Λάιτ και ο Κίρα είναι το ίδιο πρόσωπο, αλλά το αίσθημα τιμής που έχει ως κληρονόμος του Ελ, δεν αφήνει χώρο για αμφιβολίες. Δεν θέλει απλώς να σταματήσει τις δολοφονίες του Κίρα – θέλει να εκθέσει τον Λάιτ ως τον διαβόητο δολοφόνο του Τετραδίου Θανάτου.

Death Note Βιβλίο XII: Η Μάχη Τελειώνει Εδώ

Το σκηνικό για την τελική αναμέτρηση έχει στηθεί και όλοι οι πρωταγωνιστές εμφανίζονται στη σκηνή λίγο πριν η αυλαία πέσει. Νίαρ και Λάιτ θα βρεθούν στο επίκεντρο της σύγκρουσης. Ποιος θα καταφέρει να βγει νικητής και ποιος θα κρατήσει τελικά στα χέρια του το Τετράδιο Θανάτου; Το συγκλονιστικό φινάλε μιας από τις πιο διάσημες σειρές manga!

Το «Deathnote Box» No 2 περιλαμβάνει τους τόμους 7 – 12 του Deathnote, καθώς και μια συλλεκτική κούπα!

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!

Αγοράστε και τα δύο Deathnote boxes και κερδίστε 4,9€!

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!

Δείτε ακόμα:

Deathnote box 1

Τόμοι 1 έως 6