Επιλογή Σελίδας

Στο Dragonlance Collection Box θα βρείτε

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚA ΣΟΥΒΕΡ

Τέσσερα μοναδικά σουβέρ που θα σας ταξιδέψουν στο κόσμο του Κριν.

GRAPHIC NOVEL: DRAGONLANCE CHRONICLES

ΔΡΑΚΟΙ ΣΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΔΕΙΛΙΝΟ (ΤΟΜΟΣ A’)

Μετά τον μεγάλο Κατακλυσμό και την καταστροφή του κόσμου του Κριν, μία παράταιρη συντροφιά θα αναζητήσει την πηγή του Κακού που θέλει να κυριεύσει τον κόσμο τους, χωρίς να γνωρίζει αν οι θεοί του Καλού θα σταθούν στο πλευρό τους. Το κλειδί του μυστηρίου είναι ένα μαγικό κρυστάλλινο ραβδί που κατέχουν δύο βάρβαροι. Θα μπορέσουν τελικά οι Σύντροφοι να σώσουν τον Κριν και να επαναφέρουν τους Αληθινούς Θεούς; Η συναρπαστική μεταφορά σε κόμιξ της θρυλικής τριλογίας “Dragonlance” των Margaret Weis και Tracy Hickman. Ακολουθήστε τον Τάνις, τον Ρέστλιν, τον Φλιντ και τους υπόλοιπους Συντρόφους στις μαγευτικές περιπέτειές τους, σε έναν κόσμο που η ελπίδα έχει χαθεί και το σκοτάδι απειλεί να καταβροχθίσει τα πάντα…

ΒΙΒΛΙΑ: DRAGONLANCE CHRONICLES

ΒΙΒΛΙΟ 1: ΔΡΑΚΟΙ ΣΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΔΕΙΛΙΝΟ

Φίλοι μια ολόκληρη ζωή, κάποια στιγμή χωρίστηκαν κι ο καθένας πήρε το δρόμο του. Τώρα ξανασμίγουν, όμως στις καρδιές τους κρύβουν μυστικά ο ένας από τον άλλο. Πορεύονται σε έναν κόσμο που τον σκιάζει η απειλή του πολέμου. Τους συντροφεύουν ιστορίες για παράξενα τέρατα, πλάσματα που υπάρχουν μόνο στους θρύλους. Δεν αποκαλύπτουν όμως τα μυστικά τους. Μέχρι που τυχαία συναντούν μια όμορφη, θλιμμένη γυναίκα με ένα μαγικό κρυστάλλινο ραβδί.

ΒΙΒΛΙΟ 2: ΔΡΑΚΟΙ ΣΤΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ

Οι δράκοι, τα όργανα της Βασίλισσας του Σκότους, έχουν πλέον επιστρέψει. Μα εδώ και καιρό οι έχθρες έχουν διχάσει τις φυλές του Κριν. Οι πολεμιστές των ξωτικών και οι ιππότες μαστίζονται από εσωτερικές διαμάχες. Φαίνεται ότι η μάχη έχει χαθεί πριν καλά καλά ξεκινήσει. Οι σύντροφοι έχουν χωριστεί και θα περάσει ένας ολόκληρος χειμώνας πριν ανταμώσουν ξανά. Καθώς το σκοτάδι απλώνεται, ένας ατιμασμένος ιππότης, μια κακομαθημένη πριγκίπισσα των ξωτικών και ένα ελαφρόμυαλο κέντερ έχουν απομείνει μόνοι στο φως του χειμώνα.

ΒΙΒΛΙΟ 3: ΔΡΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΑΥΓΗ

Η τελευταία πράξη ξεκινά. Ο πόλεμος μαίνεται ενάντια στις στρατιές των δράκων της Βασίλισσας Τακίσις. Οπλισμένοι με τις μυστηριώδεις μαγικές σφαίρες των δράκων και την αστραφτερή, ασημένια δρακολόγχη, οι σύντροφοι φέρνουν ξανά την ελπίδα στον κόσμο. Όμως τώρα, στην αυγή της νέας ημέρας, τα σκοτεινά μυστικά που βασάνιζαν τόσο καιρό τις καρδιές των φίλων έρχονται στο φως. Η μεγαλύτερη μάχη που πρέπει να δώσουν είναι με τους εαυτούς τους. Κι όμως στο τέλος θα γίνουν ήρωες.

ΒΙΒΛΙΑ: DRAGONLANCE LEGENDS

ΒΙΒΛΙΟ 1: Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

Βαθιά μέσα στις σκιές του Πύργου της Υψηλής Μαγείας στο Παλάνθας, ο Ρέστλιν Μαζέρ εξυφαίνει ένα σχέδιο για να υποτάξει το σκοτάδι. Η Κρισάνια, μια ιέρεια του Πάλανταϊν, προσπαθεί να απελευθερώσει τον Ρέστλιν από τα δίχτυα του σκότους. Ανυποψίαστη για τις πραγματικές του προθέσεις, η νεαρή ιέρεια παρασύρεται τελικά κι εκείνη στους μυστηριώδεις σκοπούς του.

ΒΙΒΛΙΟ 2: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

Έχουν περάσει ήδη εκατό χρόνια από τότε που το φλεγόμενο όρος και ο Κατακλυσμός άλλαξαν για πάντα το πρόσωπο του Κριν. Εδώ κι έναν αιώνα οι φυλές του κόσμου πασχίζουν να επιβιώσουν.  Για μερικούς όμως αυτός ο αιώνας κράτησε όσο ένα καρδιοχτύπι. Έχοντας ταξιδέψει στο χρόνο με τη βοήθεια της ισχυρής μαγείας του Ρέστλιν, ο Κάραμον και η Κρισάνια υποχρεώνονται να βοηθήσουν το μάγο στην παράτολμη αποστολή του.

ΒΙΒΛΙΟ 3: Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

Αψηφώντας το πεπρωμένο που στοίχισε τη ζωή στο μοχθηρό του προκάτοχο, ο Ρέστλιν διαβαίνει την Πύλη της Αβύσσου. Με την Κρισάνια στο πλευρό του, εξωθεί τη Βασίλισσα του Σκότους σε μια μάχη για το υπέρτατο έπαθλο: μια θέση ανάμεσα στους θεούς. Στο μεταξύ, ο Κάραμον και ο Τάσελχοφ ταξιδεύουν στο μέλλον. Εκεί, κατανοούν τελικά που θα οδηγήσουν τον κόσμο οι φιλοδοξίες του Ρέστλιν – και ο Κάραμον συνειδητοποιεί τη θυσία που πρέπει να κάνει για να εμποδίσει τον αδελφό του να επιτύχει.

ΒΙΒΛΙΟ: HEROES

ΒΙΒΛΙΟ 1: Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΧΟΥΜΑ

Μόνο αποσπάσματα από το θρύλο του Χούμα επέζησαν του Κατακλυσμού που κατέστρεψε τον κόσμο του Κριν. Το χρονικό του μεγάλου ήρωα δεν ειπώθηκε ποτέ ολόκληρο – μέχρι τώρα. Ένας άντρας ανέλαβε τη μοναχική αποστολή να σώσει τον κόσμο από τη Βασίλισσα του Σκότους. Ήταν ο πρώτος ήρωας της Λόγχης, και αντλούσε το θάρρος του από την αφοσίωσή του στον Όρκο και το Μέτρο και από την αγάπη του για έναν ασημένιο δράκοντα. Η ζωή του τον έκανε ήρωα. Και η ιστορία που θα διαβάσετε εδώ τον ανέδειξε σε θρύλο.

DRAGONLANCE COLLECTION BOX

34,90 €

Στο Dragonlance Collection Box θα βρείτε 7 βιβλία από τον κόσμο του Κριν, το πρώτο μέρος της μεταφοράς σε graphic novel του “Dragonlance Chronicles: Δράκοι στο φθινοπωρικό δειλινό” και ένα σετ σουβέρ.

 

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!