Επιλογή Σελίδας

Στο Μένουμε Σπίτι: Family box θα βρεις

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ

Στο Τσάνγκι, το πλέον διαβόητο στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου της Ασίας, μόνο ένας στους δεκαπέντε έγκλειστους είχε τη δύναμη να επιβιώσει. Oι συνθήκες ήταν ανυπόφορες, αλλά υπήρχαν τρόποι να απαλύνεις το μαρτύριο, αν γνώριζες τον κατάλληλο άνθρωπο. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ο αποκαλούμενος Βασιλιάς, αλλά είχε κι εκείνος την τιμή του…

 

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ

Η Ντένβερ Τζόουνς είναι μια πολλά υποσχόμενη νεαρή δικηγόρος. Η Κάρολιν Χέντερσον είναι η ιδιαιτέρα ενός πανίσχυρου γερουσιαστή. Και η Άναμπελ Μαέστρο, είναι ιδιοκτήτρια μιας επιχείρησης κολ γκερλ. Όταν η σταρ μητέρα της Άναμπελ βρίσκεται δολοφονημένη, πέντε ήρωες μπλέκουν τυχαία στην ίδια ιστορία.

 

ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

1956 Ο Φρέντι και η Πόλι ήξεραν ότι ο πατέρας τους ήταν μια ιδιοφυΐα. Έτσι, ποτέ δε δίσταζαν να τον βοηθήσουν στα πειράματά του. Ακόμα κι όταν αυτό σήμαινε ότι θα τους θέσει σε κρυογονική αναστολή – δηλαδή να “παγώσει” τα σώματά τους μέχρι να τους ξυπνήσει και πάλι ο ίδιος.

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΚΑΪ

Η αναζήτηση της αδελφής ψυχής μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη υπόθεση… Η Σκάι μετακομίζει από το Λονδίνο σε μια μικρή κωμόπολη των ΗΠΑ και πασχίζει να συνηθίσει την καινούρια της ζωή ανάμεσα σε νέους γείτονες, νέους δασκάλους και κυρίως νέους συμμαθητές.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ

Ο καθηγητής Λίντενμπροκ και ο νεαρός ανιψιός του, Αξελ, ανακαλύπτουν ένα παλιό χειρόγραφο που σύντομα θα αλλάξει για πάντα τη ζωή τους! Ο Ιούλιος Βερν μάς καλεί να ακολουθήσουμε τους ήρωές του σε ένα μαγευτικό όσο και μυστηριώδη κόσμο, που κατοικείται από προϊστορικές μορφές ζωής και παράξενα πλάσματα…

Μία συλλογή Scooby Doo,  ένας τόμος Looney Τunes – Bugs Bunny με απίθανες ιστορίες και ένα περιοδικό Looney Tunes γεμάτο με σταυρόλεξα και γρίφους για τους μικρούς μας λύτες!

(Ο αριθμός τεύχους των τόμων και τα περιοδικά μπορεί να διαφέρουν από αυτά που απεικονίζονται)

ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κουτί περιλαμβάνει 1 τόμο “Σκανδιναβικά Γίγας”, 1 τόμο “Κρυπτόλεξα Γίγας” και 1 Συλλογή “Τα Καλύτερα Su-doku”, καθώς και ένα περιοδικό με μοναδικά σχέδια  πλεξίματος, ένα περιοδικό  με συνταγές ζαχαροπλαστικής και ένα περιοδικό ζωγραφικής γεμάτο με σχέδια έτοιμα να το χρωματίσετε!

(Ο αριθμός τεύχους των τόμων και τα περιοδικά μπορεί να διαφέρουν από αυτά που απεικονίζονται)

FAMILY BOX

29,90 € 

Στο Family box 1 θα βρείτε βιβλία και περιοδικά για όλη την οικογένεια, που θα σας βοηθήσουν να περάσετε ευχάριστες ώρες στο σπίτι σας μαζί με την οικογένειά σας!