Επιλογή Σελίδας

Στο Forgotten Realms Box No 1 θα βρείτε

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ T-SHIRT

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για τη μάχη; Μα φυσικά ο μαγικός πάνθηρας του Ντριτζτ Ντο Έρντεν, η Γκουένγουιβαρ!

ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ & GRAPHIC NOVEL

GRAPHIC NOVEL: HOMELAND
Η συναρπαστική μεταφορά σε κόμιξ του πρώτου βιβλίου της σειράς The Dark Elf Trilogy του R.A. Salvatore, η οποία περιγράφει τη γέννηση και την ενηλικίωση του μεγαλύτερου ήρωα των Forgotten Realms!

 

Συλλεκτικός τόμος Fantasy Heroes
Το Fantasy Heroes απευθύνεται στους λάτρεις της λογοτεχνίας του φανταστικού και της ένατης τέχνης. Στις σελίδες του έχουν φιλοξενηθεί μεταφορές σε κόμιξ γνωστών και αγαπημένων σειρών, όπως η Dark Elf Trilogy, η σειρά Dragonlance Chronicles, η νουβέλα Hedge Knight του George R.R. Martin κ.α.

ΒΙΒΛΙΑ: THE DARK ELF TRILOGY

Βιβλίο 1: Πατρίδα - Homeland

Στις δαιδαλώδεις στοές και στα επιβλητικά σπήλαια του υπεδάφους του Τόριλ ορθώνεται η Μεντζομπεράντζαν, η πατρίδα των ντρόου. Διψασμένοι για δύναμη κι εξουσία, οι νταρκ ελφ δε διστάζουν να καταφύγουν στο έγκλημα και την προδοσία προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους. Σ’ αυτό τον κόσμο γεννιέται ο Ντριτζτ, δευτερότοκος γιος του Οίκου των Ντο Έρντεν. Μεγαλώνοντας, ο νεαρός ντρόου θα τεθεί υπό την καθοδήγηση του πολεμιστή Ζακναφέιν και θα βρεθεί παγιδευμένος σ’ ένα σκοτεινό παιχνίδι δόλου και προδοσίας, η έκβαση του οποίου μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ του απόλυτου θριάμβου και της ολοκληρωτικής καταστροφής…

Βιβλίο 2: Εξορία - Exile

Εχθρικές πέρα από όσο μπορεί να φανταστεί ένας κάτοικος της επιφάνειας, οι δαιδαλώδεις υπόγειες σήραγγες του Άντερνταρκ είναι μια πρόκληση για όσους τις διαβαίνουν. Μεταξύ αυτών είναι ο Ντριτζτ Ντο Έρντεν και ο μαγικός του πάνθηρας, η Γκουένγουιβαρ. Εξόριστος από την πατρική του γη, ο Ντριτζτ πρέπει να πολεμήσει για μια νέα πατρίδα στον αχανή υπόγειο λαβύρινθο. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να έχει το νου του για τη μοχθηρή οικογένειά του – γιατί οι νταρκ ελφ είναι μια φυλή που δε συγχωρεί…

Βιβλίο 3: Ξενιτιά - Sojourn

Μακριά από το ανηλεές Άντερνταρκ, ο Ντριτζτ Ντο Έρντεν παλεύει για να επιζήσει στον κόσμο της επιφάνειας. Εγκαταλείποντας τους νταρκ ελφ, ο νεαρός ντρόου εγκαθίσταται σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό από εκείνον που γνώριζε. Κι ενώ πασχίζει να κατανοήσει τη νέα του πατρίδα, η αποδοχή από τους κατοίκους του υπέργειου κόσμου θα αποδειχτεί κάθε άλλο παρά εύκολη.

Με αυτό το βιβλίο ολοκληρώνεται η διάσημη τριλογία The Dark Elf του R.A. Salvatore και η πρώτη σειρά περιπετειών του Ντριτζτ Ντο Έρντεν!

ΒΙΒΛΙΑ: ELMINSTER

Βιβλίο 1: Η Γέννηση ενός Μύθου

Στα χρόνια πριν το Μιθ Ντράνορ, όταν οι δράκοι διαφέντευαν τους ουρανούς και οι βάρβαροι κατοικούσαν ακόμα στις Κεντρικές Περιοχές, ο Έλμινστερ δεν ήταν παρά ένας νεαρός βοσκός που ονειρευόταν άθλους και περιπέτειες. Μέχρι τη στιγμή που δέχτηκε την επίθεση ενός άρχοντα-μάγου το αγόρι δεν μπορούσε να φανταστεί πως η σκληρότητα, το μίσος και η αδικία όριζαν τη μοίρα του κόσμου. Αντιμέτωπος με διεφθαρμένους ηγεμόνες και πανίσχυρους μάγους, αλλά οπλισμένος με θάρρος και υπομονή, ο Έλμινστερ παίρνει την απόφαση να τα αλλάξει όλα αυτά. Μια νέα εποχή ανατέλλει – μια εποχή που θα σφραγιστεί από τη γέννηση ενός μύθου.

Βιβλίο 2: Μιθ Ντράνορ

«Τη μακρινή εκείνη εποχή, όταν ακόμα οι μοχθηροί δράκοι διαφέντευαν τους ουρανούς, η φυλή των ελφ βρέθηκε στα πρόθυρα του αφανισμού… Τότε ήταν που ο Έλμινστερ κλήθηκε στο Κόρμανθορ και τους Πύργους της Μελωδίας, στα χρόνια της βασιλείας του Έλταργκριμ. Έζησε εκεί για περισσότερα από είκοσι καλοκαίρια, μαθητεύοντας στο πλευρό πανίσχυρων μάγων και υποτάσσοντας τη μαγεία στη θέλησή του. Λέγεται δε ότι, όταν το μίθαλ σκέπασε ολόκληρη την πόλη και το Κόρμανθορ μετονομάστηκε σε Μιθ Ντράνορ, ο Έλμινστερ ήταν ανάμεσα σε εκείνους που εμπνεύστηκαν την πανίσχυρη αυτή γητειά.»

Ανταρν ο Σοφός

Βιβλίο 3: Μοιραία Διλήμματα

Τι μπορεί να δελεάσει ένα μάγο που έχει τα πάντα; Από ένα σκοτεινό τύμβο προβάλλει ο Έλμινστερ αναζητώντας την καθοδήγηση της Μίστρα. Μα το μόνο που συναντά είναι σιωπή, κι έτσι βρίσκεται μπλεγμένος στα δίχτυα της μυστηριώδους και μοχθηρής Αρχόντισσας των Σκιών. Ο δρόμος που ακολουθεί θα τον οδηγήσει σε μια τρομερή αναμέτρηση, όπου ο Έλμινστερ θα αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο δίλημμα της μακρόχρονης ζωής του.

Όποια κι αν είναι η απόφασή του, τα Βασίλεια δε θα είναι ποτέ πια τα ίδια…

Το Forgotten Realms box περιλαμβάνει ένα συλλεκτικό Τ-Shirt, έξι βιβλία Forgotten Realms, ένα Graphic Novel και έναν τόμο του Fantasy Heroes!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!