Επιλογή Σελίδας

Στο Forgotten Realms Box No 10 θα βρείτε

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΚΟΥΠΑ

Μία συλλεκτική κούπα για κάθε φίλο των Dungeons & Dragons! Ο,τι δεν σε σκοτώνει, δεν σε κάνει μόνο πιο δυνατό, αλλά και… με περισσότερα XP!

ΒΙΒΛΙΑ: STARLIGHT & SHADOWS

ΒΙΒΛΙΟ 1: ΛΙΡΙΕΛ, Η ΚΟΡΗ ΤΩΝ ΝΤΡΟΟΥ

Όμορφη όσο και θανατερή, η Λίριελ Μπένρε κινείται στις σκιές της Μεντζομπεράντζαν, της ανήλιαγης πόλης των νταρκ ελφ. Ανάμεσα στις προδοσίες και τις δολοφονίες, που αποτελούν μέρος της καθημερινότητας των ντρόου, εκείνη νιώθει κάτι να την καλεί… κάτι που βρίσκεται πέρα από τούτο το σκιερό κόσμο, τον κρυμμένο από τον ήλιο. Καθώς ξεκινά όμως τη συναρπαστική περιπλάνησή της στην επιφάνεια και τη γη του φωτός, ανελέητοι εχθροί την καταδιώκουν. Ώσπου ένας από τους εχθρούς της της προσφέρει τη μοναδική ελπίδα σωτηρίας…

ΒΙΒΛΙΟ 2: ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΙ ΙΣΤΟΙ

Εξόριστη από την πατρίδα της, η πανέμορφη νταρκ έλφ Λίριελ Μπένρε περιπλανιέται στον κόσμο της επιφάνειας με το σύντροφό της Φίοντορ. Όμως ακόμη και μακριά από τον εφιάλτη της Μεντζομπεράντζαν, ο μεγαλύτερος εχθρός της συνεχίζει να την καταδιώκει αποζητώντας εκδίκηση. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, η Λίριελ και ο Φίοντορ ανοίγονται στα επικίνδυνα νερά της Ακτής του Σπαθιού – αλλά και μια ιέρεια των ντρόου τούς επιφυλάσσει μια τρομερή μοίρα. Και στα έγκατα της γης, η Βασίλισσα Αράχνη εξυφαίνει τους δικούς της ιστούς τρόμου και προδοσίας…

ΒΙΒΛΙΟ 3: ΑΝΕΜΟΠΟΡΟΣ

Η ντρόου πριγκίπισσα Λίριελ Μπένρε και ο σύντροφός της Φίοντορ διασχίζουν τα αχανή βασίλεια του Φέρουν σε αναζήτηση της περιπέτειας, ώσπου τελικά φτάνουν στη Ράσεμεν. Εκεί, στη γη των βαρβάρων, που κυβερνιέται από τις μάγισσες, η Λίριελ αναγκάζεται να κρύψει την αληθινή της ταυτότητα για να μην ξυπνήσει την έχθρα των ανθρώπων για τους νταρκ ελφ. Αλλά από τα βάθη του Άντερνταρκ, μάτια που αστράφτουν από μίσος κι ένα μοχθηρό, διεστραμμένο μυαλό παρακολουθούν κάθε της κίνηση και καραδοκούν επιζητώντας εκδίκηση.

ΒΙΒΛΙΑ: THE HAUNTED LANDS

ΒΙΒΛΙΟ 1: ΑΚΑΘΑΡΤΟΙ

Εδώ και πολλά χρόνια το βασίλειο της Θέι διοικείται από μια συμμαχία μάγων στο πλαίσιο μιας ασταθούς ειρήνης, όμως όλο αυτόν τον καιρό υπήρχε κάποιος που πίστευε ότι αυτός ήταν ο πραγματικός ηγεμόνας. Και όταν ο συγκεκριμένος μάγος αποφασίζει τελικά να κινηθεί ενάντια στους πρώην συμμάχους του, η πατρίδα του ίσως είναι μονάχα η πρώτη από τις κατακτήσεις του.

ΒΙΒΛΙΟ 2: ΑΠΕΘΑΝΤΟΙ

Η φιλοδοξία ενός μάγου να κυριαρχήσει στο συμβούλιο των ζούλκιρ έγινε η αιτία ενός φοβερού εμφύλιου πολέμου, που δημιούργησε τερατώδεις ορδές απέθαντων πλασμάτων. Οι απέθαντοι αποτελούσαν ανέκαθεν κομμάτι της Θέι, αλλά τώρα, μετά από δέκα χρόνια συνεχούς αγώνα, υπάρχει κίνδυνος να γίνουν περισσότεροι από τους ζωντανούς. Και στο Έτος της Γαλάζιας Φωτιάς, μία σημαδιακή χρονιά για τα Forgotten Realms, η μαγεία είναι πιο απρόβλεπτη από ποτέ…

ΒΙΒΛΙΟ 3: ΑΝΙΕΡΟΙ

Ο πόλεμος έχει σχεδόν καταστρέψει τη Θέι. Ο Και όλα δείχνουν πως ο ευφυής νεκρομάντης -και υποκινητής του εμφύλιου πολέμου που οδήγησε στην εξορία το κυβερνόν συμβούλιο- έχει παραφρονήσει. Όμως, φήμες μιλάνε για κάποιο μυστήριο που υπαγορεύει τις φαινομενικά παράλογες κινήσεις του – και οι επιζώντες της Θέι θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να το υπερνικήσουν.

FANTASY HEROES

 

Συλλεκτικός τόμος Fantasy Heroes
Το Fantasy Heroes απευθύνεται στους λάτρεις της λογοτεχνίας του φανταστικού και της ένατης τέχνης. Στις σελίδες του έχουν φιλοξενηθεί μεταφορές σε κόμιξ γνωστών και αγαπημένων σειρών, όπως η Dark Elf Trilogy, η σειρά Dragonlance Chronicles, η νουβέλα Hedge Knight του George R.R. Martin κ.α.

FORGOTTEN REALMS BOX 10

34,90

Το δέκατο Forgotten Realms box περιλαμβάνει μία μοναδική κούπα, έξι βιβλία Forgotten Realms και έναν τόμο του Fantasy Heroes!

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!