Επιλογή Σελίδας

Στο Forgotten Realms Box No 11 θα βρείτε

FORGOTTEN ΜΑΣΚΕΣ

Δύο συλλεκτικές μάσκες για τους λάτρεις των Role Playing Games! Αν το ζάρι φέρει 20 είναι απίθανο να σκοτωθείς! Και, ό,τι δεν σε σκοτώνει, λένε, σε κάνει πιο δυνατό! Τα RPGs των Forgotten Realms μάλιστα, σου δίνουν και XP!

ΒΙΒΛΙΑ: THE CLERIC QUINTET

Βιβλίο 1: Κατακόμβες

Ψηλά στις κορφές μιας αφιλόξενης οροσειράς δεσπόζει η ακαδημαϊκή βιβλιοθήκη, ένας τόπος μελέτης και απομόνωσης για ιερείς και λόγιους. Ώσπου από τις δαιδαλώδεις μυστικές κατακόμβες που απλώνονται βαθιά στα θεμέλια της ξεχύνεται μια τρομερή, ανίερη κατάρα. Ο νεαρός λόγιος ιερέας Κάντερλι αναλαμβάνει να την αφανίσει – αυτή, αλλά και τις στρατιές των νεκροζώντανων πλασμάτων που έχει εξαπολύσει μια κακόβουλη, δαιμονική οντότητα. 

Βιβλίο 2: Το Δάσος των Σκιών

Ο Κάντερλι αναγκάζεται να εγκαταλείψει την ασφάλεια της Ακαδημαϊκής Βιβλιοθήκης για να παλέψει ενάντια στις στρατιές των τεράτων που εξαπολύθηκαν μετά την Κατάρα του Χάους. Για να διαλύσουν τα κατακτητικά σχέδια της Τριάδας του Κάστρου, ο νεαρός κληρικός και οι σύντροφοί του σπεύδουν σε βοήθεια των ελφ του Σιλμίστα, του πανέμορφου δάσους που τώρα απειλείται από την επέλαση δαιμονικών εχθρών. 

Βιβλίο 3: Οι Μάσκες της Νύχτας

Καραντούν, η πόλη των σκιών, η πόλη των εκτελεστών. Στα σκοτεινά στενά της κυριαρχούν οι Μάσκες της Νύχτας, μια συμμορία δολοφόνων που έχει ως αρχηγό έναν ασθενικό, διεστραμμένο άνθρωπο, γνωστό με το όνομα Φάντασμα. Ώσπου στόχος της συμμορίας γίνεται ο νεαρός κληρικός Κάντερλι, που αναγκάζεται να δώσει ακόμα μία μάχη – αυτή τη φορά ενάντια στο σιωπηλό θάνατο, που έρχεται με την πιο απροσδόκητη μορφή…

Βιβλίο 4: Το Οχυρό του Σκότους

Ο Κάντερλι, ο νεαρός λόγιος ιερέας της Ακαδημαϊκής Βιβλιοθήκης, ξεκινά μαζί με τους συντρόφους του για να εξουδετερώσει την απειλή μέσα στο ίδιο της το οχυρό: το Κάστρο της Τριάδας, που διαφεντεύει ο πανίσχυρος, δαιμονικός μάγος Αμπάλιστερ. Όμως εκεί θα κληθεί σε ένα οδυνηρό ταξίδι στο παρελθόν. Ένα παρελθόν που πίστευε πως είχε ξεχάσει…

Βιβλίο 5: Η Κατάρα του Χάους

Η αποστολή του τελείωσε. Ο ήρωας επιστρέφει σπίτι του. Ο Κάντερλι παίρνει αποκαμωμένος το δρόμο του γυρισμού για την Ακαδημαϊκή Βιβλιοθήκη, όπου ελπίζει να ξαναχτίσει την γκρεμισμένη του ζωή. Αλλά η Κατάρα του Χάους του φυλά μια τελευταία έκπληξη. Αν ο νεαρός ιερέας αποτύχει να αντιμετωπίσει την πρόκληση, θα χάσει για πάντα την αγαπημένη του Ντανίκα.

FANTASY HEROES

 

Συλλεκτικός τόμος Fantasy Heroes
Το Fantasy Heroes απευθύνεται στους λάτρεις της λογοτεχνίας του φανταστικού και της ένατης τέχνης. Στις σελίδες του έχουν φιλοξενηθεί μεταφορές σε κόμιξ γνωστών και αγαπημένων σειρών, όπως η Dark Elf Trilogy, η σειρά Dragonlance Chronicles, η νουβέλα Hedge Knight του George R.R. Martin κ.α.

FORGOTTEN REALMS BOX 11

34,90

Το ενδέκατο Forgotten Realms box περιλαμβάνει 2 μάσκες, πέντε βιβλία Forgotten Realms και έναν τόμο του Fantasy Heroes!

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!