Επιλογή Σελίδας

Στο Forgotten Realms Box No 2 θα βρείτε

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΚΟΥΠΑ

Η πιο γνωστή συντροφιά ηρώων θα σε συνοδεύει στο πρωινό σου καφέ: ο θρυλικός ντρόου Ντριτζτ μαζί με τον γενναίο ντουάρφ Μπρούενορ, τον πανίσχυρο βάρβαρο Γούλφγκαρ και τη δυναμική Κάτι-Μπρι.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ & GRAPHIC NOVEL

GRAPHIC NOVEL: EXILE
Στη Μεντζομπεράντζαν, οι Ντο Έρντεν εξακολουθούν να βρίσκονται σε πόλεμο με τους άλλους ευγενείς οίκους. Η μητέρα του Ντριτζτ, η μοχθηρή Μάτρον Μάλις, ελπίζει ότι ο αποστάτης γιος της είναι το κλειδί για την επικράτηση ενάντια στους εχθρούς της και αναζητά τρόπους για να τον υποτάξει στη θέλησή της.

 

 

Συλλεκτικός τόμος Fantasy Heroes
Το Fantasy Heroes απευθύνεται στους λάτρεις της λογοτεχνίας του φανταστικού και της ένατης τέχνης. Στις σελίδες του έχουν φιλοξενηθεί μεταφορές σε κόμιξ γνωστών και αγαπημένων σειρών, όπως η Dark Elf Trilogy, η σειρά Dragonlance Chronicles, η νουβέλα Hedge Knight του George R.R. Martin κ.α.

ΒΙΒΛΙΑ: ICEWIND DALE TRILOGY

Βιβλίο 1: Το Κρυστάλλινο Σκήπτρο

Ο Άκαρ Κέσελ, ένας άβουλος μαθητευόμενος μάγος, βοηθά να ανακαλυφθεί ξανά ένα αρχαίο μαγικό αντικείμενο, το Κρυστάλλινο Σκήπτρο. Πρόκειται άραγε για μια απλή άψυχη κατασκευή… ή είναι σε θέση ακόμα και να καταστρέψει τη Δεκάπολη; Και τι ρόλο θα διαδραματίσουν στις εξελίξεις ο νεαρός βάρβαρος Γούλφγκαρ, ο παράξενος ντουάρφ Μπρούενορ και ο φυγάς νταρκ ελφ Ντριτζτ Ντο Έρντεν;

Βιβλίο 2: Ποτάμια από Ασήμι

Ο Μπρούενορ ο ντουάρφ, ο Γούλφγκαρ ο βάρβαρος, ο Ρέτζις ο χάλφλινγκ και ο Ντριτζτ ο νταρκ ελφ έρχονται αντιμέτωποι με τέρατα και μαγεία στο δρόμο τους για τη Μίθριλ Χολ, την από αιώνες χαμένη γενέτειρα του Μπρούενορ και των προγόνων του. Αντιμετωπίζοντας σε κάθε βήμα του το ρατσισμό, ο Ντριτζτ σκέφτεται να επιστρέψει στον ανήλιαγο κόσμο του και στο φονικό τρόπο ζωής που είχε απαρνηθεί. Ο Γούλφγκαρ ξεπερνά σιγά σιγά την αποστροφή της φυλής του για τη μαγεία.

Βιβλίο 3: Το Πετράδι του Χάλφλινγκ

Ο εκτελεστής Αρτέμιος Εντρεράι απάγει τον Ρέτζις και οδηγεί τον χάλφλινγκ στην Κάλιμπορτ, κατευθείαν μέσα στα εκδικητικά χέρια του Πουκ Πασά. Στο μεταξύ ο Πουκ προσπαθεί απεγνωσμένα να πάρει υπό τον έλεγχό του την Γκουένγουιβαρ, το μαγικό πάνθηρα – και αν τελικά τα καταφέρει, ο Ρέτζις θα χάσει τη ζωή του σε ένα πραγματικό παιχνίδι ανάμεσα στη γάτα και το ποντίκι. Προστατευμένος από μια μαγική μάσκα που τον βοηθά να κρατά κρυφή την καταγωγή του, ο νταρκ ελφ Ντριτζτ Έρντεν ξεκινά με τον βάρβαρο Γούλφγκαρ για να σώσουν τον αλαφροχέρη φίλο τους και στην πορεία τους βρίσκουν έναν απρόσμενο σύμμαχο.

ΒΙΒΛΙΑ: ELMINSTER

Βιβλίο 4: Στις Φλόγες της Αβύσσου

Στον κόσμο όπου γεννήθηκε όλοι τον θεωρούν θεό. Όταν όμως ένα αρχαίο κακό τον εξορίζει στα βάθη των Εννέα Κολάσεων, δεν είναι παρά άλλη μία χαμένη ψυχή. Ο Έλμινστερ, ο λόγιος της Κοιλάδας των Σκιών, ο Εκλεκτός της θεάς Μίστρα, δίνει μια απεγνωσμένη μάχη προκειμένου να επιζήσει, να δραπετεύσει, να διατηρήσει τα ίδια του τα λογικά… ενώ όλες οι δυνάμεις της κόλασης είναι στραμμένες εναντίον του.

Βιβλίο 5: Η Κόρη του Έλμινστερ

Όλη της τη ζωή η Νάρνρα των Βαθιών Νερών αναρωτιόταν ποιος ήταν ο πατέρας της. Μέσα στην αθλιότητα των δρόμων όπου μεγάλωσε και στους κινδύνους που αντιμετώπιζε καθημερινά, η νεαρή κλέφτρα της Πόλης των Θαυμάτων είχε βάλει σκοπό της ζωής της να ανακαλύψει ποιος ήταν ο μυστηριώδης μάγος που εγκατέλειψε τη μητέρα της, αναγκάζοντάς τη να αναθρέψει ολομόναχη το παιδί τους.

Αλλά τώρα ξέρει ότι αυτός δεν είναι άλλος από τον Έλμινστερ της Κοιλάδας των Σκιών, τον πιο ισχυρό μάγο σε ολόκληρο τον Φέρουν. Και ο θυμός της είναι απέραντος όσο και η δύναμή του…

Το δεύτερο Forgotten Realms box περιλαμβάνει μια συλλεκτική κούπα, πέντε βιβλία Forgotten Realms, ένα Graphic Novel και έναν τόμο του Fantasy Heroes!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!