Επιλογή Σελίδας

Στο Forgotten Realms Box No 5 θα βρείτε

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ JOCKEY

Τι είναι τα Forgotten Realms αν όχι ο παράδεισος των μπουντρουμιών και των παιχνιδιών ρόλων; Είσαι ο Dungeon Master και φαίνεσαι με αυτό το μοναδικό καπέλο!

ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ & GRAPHIC NOVEL

GRAPHIC NOVEL: STREAMS OF SILVER
Η συναρπαστική μεταφορά σε κόμιξ του πέμπτου βιβλίου της σειράς The Legend of Drizzt του R.A. Salvatore, καθιώς οι τέσσερις σύντροφοι ξεκινούν για να βρουν τη θρυλική Μίθριλ Χολ.

 

 

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΣ FANTASY HEROES
Το Fantasy Heroes απευθύνεται στους λάτρεις της λογοτεχνίας του φανταστικού και της ένατης τέχνης. Στις σελίδες του έχουν φιλοξενηθεί μεταφορές σε κόμιξ γνωστών και αγαπημένων σειρών, όπως η Dark Elf Trilogy, η σειρά Dragonlance Chronicles, η νουβέλα Hedge Knight του George R.R. Martin κ.α.

ΒΙΒΛΙΑ: WAR OF THE SPIDER QUEEN

ΒΙΒΛΙΟ 1: ΠΑΡΑΚΜΗ

Μεγαλοπρεπής και ανήλεη, πατρίδα αδυσώπητων ξιφομάχων και δαιμονικών νεκρομαντών, το λαμπερότερο πετράδι του υποχθόνιου Αντερνταρκ και καύχημα της μοχθηρής φυλής των ντρόου – αυτή είναι η Μεντζομπεράντζαν, ένας τόπος που κρύβει στα σπλάχνα του ένα αποτρόπαιο, ανόσιο μυστήριο. Όταν η δύναμη στην οποία στηρίζεται η πόλη στερεύει, μέσα από το σκοτάδι που απλώνεται ολόγυρα ξεπροβάλλουν οι εχθροί.

ΒΙΒΛΙΟ 2: ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Μια εκλεκτή ομάδα από τους πιο ικανούς και ριψοκίνδυνους ντρόου περιπλανιέται στο σκοτεινό Αντερνταρκ, με το χάος του πολέμου να τους κυκλώνει απειλητικά. Προορισμός τους είναι η εμπορική πόλη Τσεντ Νασάντ, ένα κομβικό σημείο στο δρόμο προς την πανίσχυρη Μεντζομπεράντζαν. Η πορεία τους τους οδηγεί στην καρδιά του σκότους – εκεί όπου ολόκληρος ο κόσμος κλονίζεται συθέμελα κάτω από τα πόδια τους.

ΒΙΒΛΙΟ 3: ΚΑΤΑΔΙΚΗ

Οι τρομακτικές στρατιές των εχθρών της Μεντζομπεράντζαν συντάσσονται – και αυτή τη φορά η απειλή για τον πολιτισμό των ντρόου ξεπερνά κάθε φαντασία. Από τις ζοφερές σκιές του Αντερνταρκ ως τις εσχατιές του αδυσώπητου Επάνω Κόσμου, ο δρόμος για το χθόνιο βασίλειο της Βασίλισσας Αράχνης είναι απρόβλεπτος και θανατηφόρος.

ΒΙΒΛΙΑ: THE SELLSWORDS TRILOGY

ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΚΗΠΤΡΟΥ

Ο πανίσχυρος δολοφόνος Αρτέμιος Εντρεράι είναι ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος στους κακόφημους δρόμους της Κάλιμπορτ, έχοντας τη βοήθεια των μυστικών ντρόου συμμάχων του. Μέχρι που ο συνεργός του, ο Τζάρλαξλ, γίνεται ακόμη πιο φιλόδοξος, και ο Εντρεράι πρέπει να βρίσκεται συνεχώς σε επιφυλακή προκειμένου να διατηρήσει τον έλεγχο.

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Ο Εντρεραϊ και ο Τζάρλαξλ μπορεί να είναι δυο ξένοι στην αφιλόξενη Γη του Μπλάντστοουν, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συναντούν δυσκολίες φαινομενικά ανυπέρβλητες. Οι δυο μισθοφόροι καλούνται να αποδείξουν και πάλι την αξία τους, αυτή τη φορά αντιμέτωποι με το δαιμονικό απομεινάρι ενός νεκροζώντανου που μπορεί να τους χαρίσει την κυριαρχία του κόσμου.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ

Ο Μάγος Βασιλιάς έχει νικηθεί. Αλλά τώρα, οι δύο παράταιροι σύντροφοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον ισχυρότερο αντίπαλο… το ίδιο τους το παρελθόν! Ένας ψυχρός και αδίστακτος εκτελεστής που πιστεύει ότι κάθε ψυχή, ακόμα και η δική του, μπορεί να αγοραστεί, πρόκειται να μάθει πόσο υψηλό μπορεί να είναι αυτό το τίμημα.

FORGOTTEN REALMS BOX 5

34,90 €

Το Forgotten Realms box 5 περιλαμβάνει ένα συλλεκτικό καπέλο, έξι βιβλία Forgotten Realms, ένα Graphic Novel και έναν τόμο του Fantasy Heroes!

 

 

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!