Επιλογή Σελίδας

Στο Forgotten Realms Box No 7 θα βρείτε

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ COASTERS

Ώρα να επιλέξετε το ρόλο σας! Ranger, Paladin, Wizard ή Cleric; Τέσσερα συλλεκτικά coasters εμπνευσμένα από το θρυλικό παιχνίδι ρόλων!

ΒΙΒΛΙΑ: THE EREVIS CALE TRILOGY

ΒΙΒΛΙΟ 1: ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ

Οι σκιές μακραίνουν στους επικίνδυνους δρόμους της Σελγκόντ. Το λυκόφως βρίσκει τον Έρεβις Κέιλ να εγκαταλείπει την υπηρεσία ενός άρχοντα εμπόρου της Σέμπια. Και όταν η μέρα χάνεται, εκείνος υπηρετεί πλέον έναν καινούριο αφέντη, κάποιον που αδιαφορεί για ευτελείς σκοπούς όπως η συγκέντρωση πλούτου. Άλλωστε τι αξία έχει ο χρυσός για κάποιον που εμπορεύεται ψυχές;

ΒΙΒΛΙΟ 2: Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Οι σκιές υποχωρούν στο χαμένο ναό ενός τόπου ξεχασμένου. Η ανατολή του ήλιου καλεί και πάλι τον αφοσιωμένο μυστηριώδη άντρα σε νέα αποστολή. Το ξεκίνημα της μέρας βρίσκει τον Έρεβις Κέιλ με περισσότερη δύναμη -και ευθύνη- από όση είχε φανταστεί ποτέ. Και τώρα, πρέπει να εμπιστευτεί ένα θεό με ποίμνιο ληστών και καταγωγή το χάος. 

ΒΙΒΛΙΟ 3: Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ

Οι σκιές βαθαίνουν σε κάθε γωνιά των Βασιλείων. Ο ήλιος δε φωτίζει πλέον τον Έρεβις Κέιλ, που έχει αποδεχτεί πια το σκοτάδι μέσα του. Και η νύχτα τον βρίσκει να έχει απομακρυνθεί από την ανθρώπινη φύση του, τόσο ώστε είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει πια επιστροφή…

ΒΙΒΛΙΑ: TRANSITIONS

ΒΙΒΛΙΟ 1: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΚ

Μια εύθραυστη ειρήνη υπάρχει ανάμεσα στους ντουάρφ του Μπρούενορ Μπάτλχαμερ και τους ορκ του Ομπούλντ Μενιάροουζ. Οι δυο βασιλιάδες ωθούνται πιεστικά από τους λαούς τους σε έναν πόλεμο που ίσως αλλάξει για πάντα τον κόσμο των Βασιλείων της Λήθης. Και ο Ντριτζτ ντο Έρντεν βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα: μπορεί άραγε ένας ορκισμένος εχθρός να μετατραπεί σε έναν απρόσμενο σύμμαχο;

ΒΙΒΛΙΟ 2: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ

Η Απόκρυφη Αδελφότητα, μια σκοτεινή συντεχνία πανίσχυρων μάγων της οποίας ηγείται ένας φρικιαστικός νεκροζώντανος, κινεί τα νήματα στην πόλη της Λουσκάνης. Σύντομα η σιδερένια γροθιά της αρχίζει να σφίγγει, στραγγαλίζοντας την άλλοτε ακμαία ναυτική πόλη. Όμως ο πλοίαρχος Ντιούντερμοντ, στενός φίλος του Ντριτζτ ντο Έρντεν, αποφασίζει να σώσει τη Λουσκάνη με τίμημα ακόμα και την ίδια του τη ζωή. 

ΒΙΒΛΙΟ 3: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ

Οι νόμοι της μαγείας έχουν ανατραπεί με απρόβλεπτα αποτελέσματα. . . Μέσα σε αυτές τις κοσμογονικές αλλαγές, ο Ντριτζτ ντο Έρντεν θα δώσει τις δύο σκληρότερες μάχες της ζωής του. Η μία είναι απέναντι στο αρχαίο Κακό που αντλεί δύναμη από τα τσακισμένα απομεινάρια του Κρυστάλλινου Σκήπτρου. Η δεύτερη και σκληρότερη μάχη είναι ενάντια στο άγγιγμα της παραφροσύνης που κυριεύει την Κάτιμπρι και την οδηγεί στο χαμό της.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΣ FANTASY HEROES
Το Fantasy Heroes απευθύνεται στους λάτρεις της λογοτεχνίας του φανταστικού και της ένατης τέχνης. Στις σελίδες του έχουν φιλοξενηθεί μεταφορές σε κόμιξ γνωστών και αγαπημένων σειρών, όπως η Dark Elf Trilogy, η σειρά Dragonlance Chronicles, η νουβέλα Hedge Knight του George R.R. Martin κ.α.

FORGOTTEN REALMS BOX 7

34,90 €

Το Forgotten Realms box 7 περιλαμβάνει τέσσερα συλλεκτικά coasters, έξι βιβλία Forgotten Realms και έναν τόμο του Fantasy Heroes!

 

 

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!