Επιλογή Σελίδας

Στο Forgotten Realms Box No 8 θα βρείτε

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ MOUSEPAD

Για να έχετε πάντα κοντά σας ένα κομμάτι του Φέρουν, ένα μοναδικό mousepad με την θρυλική Ακτή του Σπαθιού, το σκηνικό πολλών και εντυπωσιακών περιπετειών!

ΒΙΒΛΙΑ: THE LADY PENITENT

ΒΙΒΛΙΟ 1: Η ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΑΡΑΧΝΗΣ

Η Χαλίστρα Μέλαρν, πιστή στον ιερό σκοπό της θεάς Έιλιστρεϊ, είχε σταλεί στα βάθη του Δαιμονοϊστού για να σκοτώσει τη δαιμονική θεά που άλλοτε λάτρευε. Αντί γι’ αυτό, όμως, μεταμορφώθηκε σε ένα φριχτό πλάσμα, υποχείριο της μνησικακίας της πρώην αφέντρας της. Γιατί η Λοθ όχι μόνο επέζησε της Σιωπής αλλά εξελίχτηκε σε κάτι ακόμη πιο ισχυρό από ό,τι ήταν πριν…

ΒΙΒΛΙΟ 2: Η ΘΥΕΛΛΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ

Όταν δύο θεές αποφασίζουν να αναμετρηθούν σε ένα ολέθριο παιχνίδι, το έπαθλο είναι οι ψυχές των πιστών και η ίδια τους η αθανασία. Ούτε καν οι υπόλοιποι θεοί που κατοικούν στα βάθη του Δαιμονοϊστού δεν μπορούν να αντισταθούν στην έλξη μιας τόσο κρίσιμης παρτίδας, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να έχει ήδη χαθεί. Υπάρχουν όμως θνητοί ικανοί να διαισθανθούν ακόμα και την εναλλαγή των ανέμων στα Εξώτερα Πεδία… 

ΒΙΒΛΙΟ 3: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΝΤΡΟΟΥ

Η ώρα της τελικής παρτίδας έφτασε. Αντίπαλες, δύο θεές. Από τη μία η Λοθ, η τρομερή βασίλισσα του Δαιμονοϊστού. Απέναντί της η Έιλιστρεϊ, η Αρχόντισσα του Χορού. Το έπαθλο, όλοι οι νταρκ ελφ του Φέρουν. Οι στρατηγικές έχουν μελετηθεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Το μόνο που απομένει είναι οι υπηρέτες των θεών του σκότους να πάρουν θέση στο μοιραίο παιχνίδι που θα κρίνει το μέλλον των ντρόου.

ΒΙΒΛΙΑ: THE NEVERWINTER SAGA

ΒΙΒΛΙΟ 1: ΓΚΟΛΝΤΓΚΡΙΜ

Δίπλα στους νάνους της Μίθριλ Χολ, ο Ντριτζτ Ντο Έρντεν στοιχειώνεται από τις αναμνήσεις. Ο βασιλιάς Μπρούενορ, γερασμένος και με την καρδιά ραγισμένη, αναζητά τη θρυλική πατρίδα των αρχαίων του προγόνων. Καθώς οι μήνες γίνονται χρόνια, το μόνο που απομένει και στους δυο είναι μια τελευταία αναζήτηση, ένας τελευταίος στόχος: να αντικρίσουν έστω για μία φορά τη δόξα του χαμένου Γκόντλγκριμ.

ΒΙΒΛΙΟ 2: ΝΕΒΕΡΓΟΥΙΝΤΕΡ

Μπερδεμένος ανάμεσα στη θλίψη του και σε ένα πρωτόγνωρο αίσθημα ελευθερίας, ο Ντριτζτ ξεκινάει με τη δυναμική νέα του συνοδοιπόρο, την Ντάλια, να πάρει εκδίκηση για την καταστροφή της Νεβεργουίντερ. Με νέους εχθρούς παντού τριγύρω τους και τους παλιούς να αποκτούν πανίσχυρους συμμάχους, ο Ντριτζτ και η Ντάλια βρίσκονται πολύ σύντομα αναγκασμένοι να πολεμήσουν!

ΒΙΒΛΙΟ 3: ΤΣΑΡΟΝΚΛΟ

Ο Ντριτζτ Ντο Έρντεν τραβάει άλλη μια φορά τις λεπίδες του για να βοηθήσει τους φίλους του. Η σύντροφός του Ντάλια Σιν Φελ ανυπομονεί για τη στιγμή που θα αντιμετωπίσει ξανά τον Χέρζγκο Αλέγκνι. Όμως το Τσαρόνκλο, το μαγικό σπαθί του Αλέγκνι, ελέγχει τις κινήσεις του Εντρεράι – αν όχι και το μυαλό του. Θα μπορέσει άραγε ο Ντριτζτ να εμπιστευτεί τον παλιό του αντίπαλο την κρίσιμη ώρα της αναμέτρησης;

ΒΙΒΛΙΟ 4: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Το τέταρτο και τελευταίο βιβλίο της επικής σειράς του R.A. Salvatore! Τα σκοτεινά μυστικά της Ντάλια απειλούν τη σχέση της με τον Ντριτζτ, τη στιγμή που ο δεσμός της με τον Αρτέμιο Εντρεράι, συνεχίζει να δυναμώνει. Στο μεταξύ, στις σπηλιές του Γκόντλγκριμ, ο ντρόου Τιάγκο Μπένρε εξασφαλίζει τη βοήθεια της Μπρέγκαν Ντέρθε για να καταστρέψει τον Ντριτζτ!

FANTASY HEROES

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΣ FANTASY HEROES
Το Fantasy Heroes απευθύνεται στους λάτρεις της λογοτεχνίας του φανταστικού και της ένατης τέχνης. Στις σελίδες του έχουν φιλοξενηθεί μεταφορές σε κόμιξ γνωστών και αγαπημένων σειρών, όπως η Dark Elf Trilogy, η σειρά Dragonlance Chronicles, η νουβέλα Hedge Knight του George R.R. Martin κ.α.

FORGOTTEN REALMS BOX 8

34,90 €

Το Forgotten Realms box 8 περιλαμβάνει ένα φανταστικό mousepad, επτά βιβλία Forgotten Realms και έναν τόμο του Fantasy Heroes!

 

 

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!