Επιλογή Σελίδας

HISTORY ΒΟΧ

Eνα Συνδρομητικό κουτί για τους λάτρες της παγκόσμιας πολεμικής ιστορίας, ελληνικής ή ξένης. Τα τρία πρώτα κουτιά προσανατολίζονται σε ισάριθμες ιστορικές περιόδους της αρχαίας ελληνικής ιστορίας, εστιάζοντας στους Περσικούς Πολέμους, την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τον Πελοποννησιακό πόλεμο.

Επιλέξτε όποιο σας ενδιαφέρει, ή όλα μαζί για να λάβετε και ένα φανταστικό δώρο!

ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ

Η πρώτη συλλογή σειράς “History Box” περιλαμβάνει έξι βιβλία που καλύπτουν όλο το φάσμα των Περσικών Πολέμων. Μαζί με αυτά, περιλαμβάνεται ένα συλλεκτικό κύπελλο, τυπωμένο με ένα από τα γνωστότερα ρητά όλων των εποχών.

Ο ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Η δεύτερη συλλογή της σειράς “History Box” περιλαμβάνει πέντε βιβλία που καλύπτουν τον Πελοποννησιακό Πόλεμο. Μαζί με αυτά, περιλαμβάνεται ένα συλλεκτικό κύπελλο, διακοσμημένο με την κλασική ασπίδα των Λακεδαιμονίων.

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Η τρίτη συλλογή της σειράς “History Box” περιλαμβάνει έξι βιβλία που ακολουθούν την επική εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς και ένας μεγάλος χάρτης που καταδεικνύει την πορεία του μεγάλου στρατηλάτη και την αυτοκρατορία που δημιούργησε.

HISTORY BOX 1+2+3 MAZI

Μια μεγάλη συλλογή που περιλαμβάνει και τα τρία History box με θέμα την αρχαία ελληνική ιστορία: Περσικοί Πόλεμοι, Πελοποννησιακός Πόλεμος, Μεγας Αλέξανδρος. Επιπλέον, περιλαμβάνεται ως δώρο και η πολυτελής έκδοση “ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ” αξίας 47 €!