Επιλογή Σελίδας

Στο Manga Collector’s Box για το Warcraft θα βρείτε

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΜΠΡΕΛΟΚ 3D HORDE ή ALLIANCE

Δείξτε σε ποια πλευρά ανήκετε με αυτό το μπρελόκ, που ήρθε κατευθείαν από το Άζεροθ!
Επιλέξτε ανάμεσα σε στο σύμβολο τιμής για τα μέλη της Συμμαχίας ή στο σύμβολο της Ορδής, που προσφέρει τη δόξα!

 

WARCRAFT: THE SUNWELL TRILOGY

ΒΙΒΛΙΟ 1: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ

Καθώς η Μάστιγα των Νεκροζώντανων απειλεί για μια ακόμα φορά το μαγικό κόσμο του Αζεροθ, ένας γαλάζιος δράκος πετά πάνω από τα ερείπια του Λόρντερον αναζητώντας μια μυστηριώδη δύναμη που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες του πολέμου. Στο δρόμο του θα γνωρίσει την Ανβήνα, μια πανέμορφη κοπέλα που αποφασίζει να τον βοηθήσει να φέρει σε πέρας την αποστολή του.

ΒΙΒΛΙΟ 2: ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ

Καθώς ο πόλεμος μαίνεται στο μαγικό κόσμο του Αζεροθ, ο Κάλεκ, η Ανβήνα, η Τυρυγκόζα και ο Τζόραντ Μέης ταξιδεύουν στις απάτητες βουνοκορφές του βόρειου Λόρντερον, αναζητώντας μια μυστηριώδη πηγή ενέργειας. Εκεί, στους παγωμένους ερημότοπους, ο Κάλεκ και οι σύντροφοί του θα συναντήσουν ανείπωτους κινδύνους και θα έρθουν αντιμέτωποι μ ένα νέο, αδίστακτο εχθρό…

ΒΙΒΛΙΟ 3: ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟΙ ΤΟΠΟΙ

Μέχρι τώρα, όλοι πίστευαν ότι το Πηγάδι του Ήλιου, που χάριζε στα ξωτικά τη μαγική τους δύναμη, είχε χαθεί για πάντα. Η αναζήτηση της πανίσχυρης αυτής πηγής ενέργειας θα οδηγήσει τον νεαρό γαλάζιο δράκο Κάλεκ και τα υπόλοιπα μέλη της ετερόκλητης ομάδας ηρώων στα ερείπια των Στοιχειωμένων Τόπων, όπου θα κληθούν να σώσουν ένα σύντροφό τους και θα βρεθούν αντιμέτωποι με ανείπωτους κινδύνους αλλά και με εχθρούς που περιφρονούν ακόμα και τον ίδιο το θάνατο!

WORLD OF WARCRAFT

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟ 1

Μετά τη διάσωση του Πηγαδιού του Ήλιου, ο Τζόραντ Μέης και η Τυρυγκόζα έφυγαν αναζητώντας ο καθένας το δικό του πεπρωμένο. Η μοίρα, όμως, κατευθύνει και τους δύο στο Άουτλαντ και στη μέση του πολέμου της Συμμαχίας και της Ορδής ενάντια στη δαιμονική Φλεγόμενη Λεγεώνα. Στον τρομερό κόσμο των Ορκ και των Ντρενέι, τα μονοπάτια των δύο ηρώων διασταυρώνονται ξανά..

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟ 2

Ο Τζόραντ κι η Τυρυγκόζα συνάντησαν στο Άουτλαντ ένα καινούργιο, αινιγματικό είδος πλασμάτων: τους φασματικούς δράκους. Στο μεταξύ, ο Ράγκνοκ Μπλάντρηβερ, ένας από τους πρώτους Ιππότες του Θανάτου, έχει υποδουλώσει τους περισσότερους φασματικούς δράκους και ετοιμάζει την επίθεσή του στη Σκοτεινή Πύλη, υποστηριζόμενος από μια ολόκληρη στρατιά φελ ορκ…

ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Ο Θασσάριαν είναι ένας νεαρός ιδεαλιστής ιππότης στην υπηρεσία του Λόρντερον. Όπως κάθε νέος, έτσι κι αυτός είναι φιλόδοξος και αδημονεί να επιδείξει τις πολεμικές του αρετές στο βασιλιά του και στην πατρίδα του. Μια σκιά, όμως, πλανιέται πάνω από το βασίλειο του Λόρντερον, και ο Βασιλιάς των Νεκρών αναζητά στρατιώτες για να επανδρώσει τον ανόσιο στρατό με τον οποίο θα καταστρέψει τον κόσμο των ζωντανών.

MANGA COLLECTOR'S BOX ΓΙΑ ΤΟ WARCRAFT

34,90 €

To Manga Collector’s box για το Warcraft περιλαμβάνει την τριλογία τόμων Manga “Warcraft: The Sunwell Trilogy”, τρεις τόμους Manga “World of Warcraft” και ένα συλλεκτικό μπρελόκ.

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!