Επιλογή Σελίδας

Στο Collector’s Box για το Warcraft θα βρείτε

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚO ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΟ NOTEBOOK

Δύο συλλεκτικά σημειωματάρια για να καταστρώσετε τα σχέδιά σας, να καταγράψετε τις αδυναμίες των αντιπάλων σας και να γράψετε τα θαύματα του Azeroth. Διαλέξτε με ποια πλευρά θα συμμαχήσετε, Horde ή Alliance;

WORLD OF WARCRAFT: Η ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΕΠΟΥΣ

Ένας άνθρωπος που έχει χάσει τη μνήμη του ξυπνά στις ακτές του Κάλιμντορ. Οι εκπληκτικές ικανότητές του στη μάχη τού χαρίζουν το προσωνύμιο Λο’γκος – ο Στοιχειόλυκος. Ο μυστηριώδης άντρας θα δεχτεί σύντομα τη βοήθεια ετερόκλητων συμμάχων, όπως του δρυΐδη Μπρολ Μπέαρμαντλ και της Βαλίρα Σανγκινάρ, ενός ξωτικού του αίματος, και θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Ορδή αλλά και τη Συμμαχία, στην προσπάθειά του να ανακαλύψει την αληθινή του ταυτότητα…

Μια μοναδική περιήγηση στον κόσμο του Warcraft, που φέρει την υπογραφή των Walter Simonson και Ludo Lullabi.

ΒΙΒΛΙΑ

ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ

Μήνες μετά την κοσμογονική μάχη που οδήγησε στη συντριπτική ήττα της δαιμονικής Φλεγόμενης Λεγεώνας, μια μυστηριώδης ενεργειακή δίνη εμφανίζεται στα βουνά του Κάλιμντορ. Τρεις παλαίμαχοι πολεμιστές πέφτουν στη δίνη και εκτοπίζονται στο μακρινό παρελθόν, σε μια εποχή που οι ορκ, οι άνθρωποι αλλά και τα ανώτερα ξωτικά δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη στον κόσμο.

Μια πρωτότυπη ιστορία για τη μαγεία και τον ηρωισμό, βασισμένη στο κορυφαίo, βραβευμένο ηλεκτρονικό παιχνίδι της Blizzard Entertainment.

Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ

Υπό την ηγεσία του παντοδύναμου Αρκιμοντ, μια φοβερή δαιμονική στρατιά προελαύνει στο Κάλιμντορ, σπέρνοντας στο διάβα της το θάνατο και την καταστροφή. Στην καρδιά της εισβολής βρίσκεται το μαγικό Πηγάδι της Αιωνιότητας – η αλλοτινή πηγή της απόκρυφης δύναμης των ξωτικών της νύχτας.

Το δεύτερο βιβλίο μιας μοναδικής τριλογίας για τη μαγεία και τον ηρωισμό, βασισμένης στο κορυφαίo, βραβευμένο ηλεκτρονικό παιχνίδι της Blizzard Entertainment.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

Στη συναρπαστική κατάληξη της επικής τριλογίας, ο μάγος-δράκος Κράσους και ο νεαρός δρυΐδης Μαλφιούριον διακινδυνεύουν τα πάντα προκειμένου να σώσουν το Αζεροθ από την απόλυτη καταστροφή. Οι δύο σύντροφοι ενώνουν τις δυνάμεις τους με τις συμμαχικές φυλές με την ελπίδα να δημιουργήσουν ένα στρατό που θα καταφέρει να πολεμήσει τις δυνάμεις της Φλεγόμενης Λεγεώνας. Γιατί, αν η ψυχή του Δαίμονα πέσει στα χέρια της Λεγεώνας, θα χαθεί κάθε ίχνος ελπίδας για τον κόσμο.

MANGA

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ

Καθώς η Μάστιγα των Νεκροζώντανων απειλεί για μια ακόμα φορά το μαγικό κόσμο του Αζεροθ, ένας γαλάζιος δράκος πετά πάνω από τα ερείπια του Λόρντερον αναζητώντας μια μυστηριώδη δύναμη που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες του πολέμου. Στο δρόμο του θα γνωρίσει την Ανβήνα, μια πανέμορφη κοπέλα που αποφασίζει να τον βοηθήσει να φέρει σε πέρας την αποστολή του.

Ο συγγραφέας των επιτυχιών Richard Knaak και ο διάσημος εικονογράφος Jae-Hwan Kim συνεργάζονται στην  εικονογραφημένη επική τριλογία Sunwell Trilogy, που ζωντανεύει με μοναδικό τρόπο το θρυλικό κόσμο του WARCRAFT.

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ

Καθώς ο πόλεμος μαίνεται στο μαγικό κόσμο του Αζεροθ, ο Κάλεκ, η Ανβήνα, η Τυρυγκόζα και ο Τζόραντ Μέης ταξιδεύουν στις απάτητες βουνοκορφές του βόρειου Λόρντερον, αναζητώντας μια μυστηριώδη πηγή ενέργειας. Εκεί, στους παγωμένους ερημότοπους, ο Κάλεκ και οι σύντροφοί του θα συναντήσουν ανείπωτους κινδύνους και θα έρθουν αντιμέτωποι μ ένα νέο, αδίστακτο εχθρό…

ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟΙ ΤΟΠΟΙ

Μέχρι τώρα, όλοι πίστευαν ότι το Πηγάδι του Ήλιου, που χάριζε στα ξωτικά τη μαγική τους δύναμη, είχε χαθεί για πάντα. Η αναζήτηση της πανίσχυρης αυτής πηγής ενέργειας θα οδηγήσει τον νεαρό γαλάζιο δράκο Κάλεκ και τα υπόλοιπα μέλη της ετερόκλητης ομάδας ηρώων στα ερείπια των Στοιχειωμένων Τόπων, όπου θα κληθούν να σώσουν ένα σύντροφό τους και θα βρεθούν αντιμέτωποι με ανείπωτους κινδύνους αλλά και με εχθρούς που περιφρονούν ακόμα και τον ίδιο το θάνατο!

COLLECTOR'S BOX ΓΙΑ ΤΟ WARCRAFT

34,90 €

Τo Collector’s Box για το Warcraft περιλαμβάνει ένα Graphic Novel για το World of Warcraft, την τριλογία βιβλίων “Warcraft: War of The Ancients”, την τριλογία τόμων Manga “Warcraft: The Sunwell Trilogy” και 1 συλλεκτικό σημειωματάριο!

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!