Επιλογή Σελίδας

Στο Collector’s Box II για το Warcraft θα βρείτε

HORDE ή ALLIANCE?

Δείξτε σε ποια πλευρά ανήκετε με αυτό το μπρελόκ, που ήρθε κατευθείαν από το Άζεροθ! Επιλέξτε γρήγορα, πριν εξαντληθεί το αγαπημένο σας σύμβολο!

ΒΙΒΛΙΑ

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ

Τρομερή αναστάτωση επικρατεί στις υψηλότερες βαθμίδες των Μάγων. Ο Μάγος Ρόνιν στέλνεται σε μια επικίνδυνη αποστολή στα εδάφη του Κχαζ Μόνταν, που ελέγχουν οι ορκ. Αυτό που ανακαλύπτει είναι μια κολοσσιαία, απίστευτη συνωμοσία, χειρότερη από οτιδήποτε μπορούσε ποτέ να φανταστεί – μια απειλή που θα τον αναγκάσει να συμμαχήσει με αρχαία πλάσματα του αέρα και της φωτιάς, για να μπορέσει να σώσει το Άζεροθ.

Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΟΡΚ

Σκλάβος. Μονομάχος. Σαμάνος. Πολέμαρχος. Ο αινιγματικός ορκ με το όνομα Θραλ υπήρξε όλα αυτά. Μεγαλωμένος από μοχθηρούς ανθρώπους αφέντες, που θέλησαν να τον καταστήσουν υποχείριό τους, τώρα το μένος στην καρδιά του τον οδηγεί να αναζητήσει ένα ομιχλώδες πεπρωμένο: να απελευθερωθεί από τα δεσμά του και να αποκαταστήσει τις αρχαίες παραδόσεις του λαού του. Η ιστορία της πολυτάραχης ζωής του -ένα έπος τιμής, μίσους και ελπίδας- μπορεί επιτέλους να ειπωθεί…

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ

Φύλακες του Τίρισφαλ, ένα αρχαίο τάγμα υπερασπιστών που είναι προικισμένοι με σχεδόν θεϊκές δυνάμεις, έχουν αναλάβει έναν ιερό μυστικό πόλεμο εναντίον της Φλεγόμενης Λεγεώνας. Το πεπρωμένο του Μεντίβ ήταν να γίνει ο μεγαλύτερος και ο πιο ισχυρός αυτού του ευγενούς τάγματος. Όμως από την αρχή μια σκιά μόλυνε την ψυχή του, διαφθείροντας τις δυνάμεις του, που θα έπρεπε να είναι ταγμένες στην υπηρεσία του καλού. Η εσωτερική μάχη του Μεντίβ θα ταυτιστεί με τη μοίρα του Άζεροθ… και θα αλλάξει τον κόσμο για πάντα.

MANGA

WARCRAFT: ΘΡΥΛΟΙ, ΤΟΜΟΣ 1

Το πρώτο μέρος μιας σειράς από ανθολογίες με διάφορες ιστορίες από τον κόσμο του Άζεροθ. Σε αυτή τη συλλογή θα δούμε τον ηρωικό ταύρωνα Τραγκ Χάιμαουντεν να επιστρέφει στη ζωή  ως νεκροζώντανος. Στη συνέχεια, μια ομάδα από τυχοδιώκτες και η προοπτική του πλούτου θα οδηγήσουν έναν απλό αγρότη σε ένα εφιαλτικό ταξίδι στο Άντορχαλ, την πόλη που έχει καταλάβει η Νεκροζώντανη Μάστιγα. Μετά θα δούμε τον γνώμο μηχανικό Λάζλο Γκρίντγουιτζετ να αντιμετωπίζει ένα τεράστιο τρολ με καταστροφικές διαθέσεις που εμφανίζεται στο χωριό του. Και για το τέλος, ο φημισμένος οπλοποιός Νόρι Μαυροδάχτυλος μπλέκει σε άσχημους μπελάδες, όταν πουλάει ένα  σπαθί στο διαβόητο ληστή και δολοφόνο Χάβοκ…

WARCRAFT: ΘΡΥΛΟΙ, ΤΟΜΟΣ 2

Στο δεύτερο μέρος, η περιπέτεια του Τραγκ Χάιμαουντεν συνεχίζεται, καθώς προσπαθεί να καταπολεμήσει τη θέληση του Βασιλιά των Νεκρών. Η βοήθεια θα έρθει από μια ανέλπιστη πλευρά: τον Θραλ, τον ελευθερωτή των Ορκ. Στην επόμενη ιστορία θα δούμε τη Λήρεν, που τη μεγάλωσε μία φατρία νάνων, και τη δίδυμη αδελφή της, Λοάνια, που την ανέθρεψαν τα Υψηλά Ξωτικά, να ξεκινούν ένα ταξίδι για να βρουν τους γονείς τους και τη χαμένη τους κληρονομιά.  Για τη συνέχεια, θα συναντήσουμε την Κόβα Μπρόουντχορν, μια νεαρή ταύρωνα σαμάνο, που αναζητά μια μοναχική μάντισσα. Τα πράγματα, όμως, δυσκολεύουν όταν δέχεται τη βοήθεια ενός καυχησιάρη γνώμου πολεμιστή, του Μάιλς Κόρμπεντερ.

WARCRAFT: ΘΡΥΛΟΙ, ΤΟΜΟΣ 3

Ξεκινάμε με το τρίτο κεφάλαιο της ιστορίας του Τραγκ Χάιμαουντεν. Στην αναζήτησή του για το Βασιλιά των Νεκρών, ο Τραγκ φτάνει μέχρι τις παγωμένες κι αφιλόξενες εκτάσεις του Νόρθρεντ, όπου συναντά καινούριους συμμάχους… και καινούριους εχθρούς. Έπειτα θα δούμε ένα ξωτικό του αίματος, φημισμένο για τις μαγικές του ικανότητες, να συμμαχεί με ένα Λησμονημένο πολεμιστή με σκοπό να πάρουν εκδίκηση από μια αδίστακτη Λοχαγό της Άλικης Σταυροφορίας. Τα συναισθήματά τους, όμως, θα τους φέρουν όλους αντιμέτωπους με τη μοίρα τους… και με το θάνατο. Ο Κριζ είναι ένα επαγγελματικά άτυχο γκόμπλιν, το οποίο προσπαθεί να βρει τρόπο να βγάλει εύκολο χρήμα…

COLLECTOR'S BOX 2 ΓΙΑ ΤΟ WARCRAFT

34,90 €

To Collector’s Box 2 για το Warcraft περιλαμβάνει τρία βιβλία που χτίζουν τον κόσμο του Warcraft και τους χαρακτήρες του, την τριλογία τόμων Manga “Warcraft: Legends – Θρύλοι” και ένα συλλεκτικό μπρελόκ με τα σύμβολα της Alliance ή της Horde!

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!