Επιλογή Σελίδας

Στο Collector’s Box 3 για το Warcraft θα βρείτε

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ TRAVEL MUG

Μετά από μια κουραστική μάχη, τι καλύτερο από κάτι δροσιστικό στο ποτήρι με το σήμα της παράταξής σου; Ενα συλλεκτικό travel mug 355ml με τα σύμβολα της Alliance ή της Horde θα γίνει δικό σου!

ΒΙΒΛΙΑ

ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ

Αφού σκότωσε το διεφθαρμένο Πολέμαρχο Μπλάκχαντ, ο Όργκριμ Ντούμχαμμερ έσπευσε να αναλάβει την ηγεσία της Ορδής των Ορκ. Τώρα θέλει να κυριεύσει και το υπόλοιπο Άζεροθ, για να αποκτήσει ο λαός του και πάλι μία πατρίδα στον κόσμο του Warcraft… Ο Άντουιν Λόθαρ, πρώην Υπέρμαχος της Στόρμγουιντ, αφήνει πίσω την τσακισμένη του πατρίδα και οδηγεί το λαό του στην άλλη άκρη της Μεγάλης Θάλασσας. 

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΔΗΣ

Πολύ καιρό πριν, στον ειδυλλιακό κόσμο του Ντράινορ, οι ευγενείς φατρίες των ορκ ζούσαν αρμονικά δίπλα στους αινιγματικούς γείτονές τους, τους Ντρενέι. Αλλά οι ανόσιοι πράκτορες της Φλεγόμενης Λεγεώνας είχαν άλλα σχέδια για τις δύο ανυποψίαστες φυλές. Ο δαίμονας Κιλ’τζέιντεν πυροδοτεί μια σειρά σκοτεινών γεγονότων, που δε θα καταλήξει μόνο στον αφανισμό των Ντρενέι, αλλά και θα οδηγήσει τις φατρίες των ορκ σε ένα μονοπάτι χωρίς επιστροφή.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΥΛΗ

Στο τέλος του Δεύτερου Πολέμου, η Συμμαχία απέκρουσε την επίθεση της Ορδής. Όμως δύο χρόνια αργότερα, με το γηραίο σαμάνο Νερ’ζουλ ως αρχηγό της, η Ορδή επιστρέφει, σπέρνοντας το χάος στον κόσμο του Warcraft… Οι βάναυσοι πολεμιστές του λεηλατούν το Αζεροθ, πολιορκώντας το καινούριο φρούριο του Νέδεργκαρντ. 

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ

Η Φλεγόμενη Λεγεώνα έχει ηττηθεί και οι ανατολικές περιοχές του Κάλιμντορ είναι πλέον μοιρασμένες σε δύο λαούς: τους ορκ του Ντούροταρ, υπό την ηγεσία του ευγενούς Πολέμαρχου Θραλ, και τους ανθρώπους του Θέραμορ, με αρχηγό μία από τις ισχυρότερες εν ζωή μάγισσες – τη Λαίδη Τζάινα Πράουντμουρ. Ξαφνικά, όμως, τα εύθραυστα θεμέλια της ειρήνης μεταξύ των ορκ και των ανθρώπων αρχίζουν να καταρρέουν.

MANGA

WARCRAFT: ΘΡΥΛΟΙ, ΤΟΜΟΣ 4

Στο τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας του Τραγκ Χάιμαουντεν, ο ηρωικός νεκροζώντανος ταύρωνας αντιμετωπίζει τον ίδιο το Βασιλιά των Νεκρών στο άντρο του. Στην επόμενη ιστορία, τρεις έφηβοι γυρνάνε στις ακτές του Γουέστφωλ αναζητώντας το ιδανικό σημείο για ψάρεμα, αλλά αντί γι’ αυτό θα συναντήσουν το πιο φονικό πειρατικό πλήρωμα που έχει σαλπάρει στις Θάλασσες του Νότου.

WARCRAFT: ΘΡΥΛΟΙ, ΤΟΜΟΣ 5

Η εποποιία στον κόσμο του Warcraft συνεχίζεται στον πέμπτο τόμο της σειράς που αφηγείται τη γέννηση των Θρύλων, με μια πλειάδα ιστοριών από γνωστούς συγγραφείς και εικονογράφους. Η Ντράκα, προτού γεννήσει τον πολέμαρχο των Ορκ, τον Θραλ, ήταν μια φιλάσθενη νεαρή ορκ, περιφρονημένη από τη φυλή της. Η προσπάθειά της να γίνει μια άξια πολεμίστρια της φυλής της πλησιάζει προς το τέλος της.

WORLD OF WARCRAFT: ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Ο Θασσάριαν είναι ένας νεαρός ιδεαλιστής ιππότης στην υπηρεσία του Λόρντερον. Όπως κάθε νέος, έτσι κι αυτός είναι φιλόδοξος και αδημονεί να επιδείξει τις πολεμικές του αρετές στο βασιλιά του και στην πατρίδα του. Μια σκιά, όμως, πλανιέται πάνω από το βασίλειο του Λόρντερον, και ο Βασιλιάς των Νεκρών αναζητά στρατιώτες για να επανδρώσει τον ανόσιο στρατό με τον οποίο θα καταστρέψει τον κόσμο των ζωντανών.

COLLECTOR'S BOX 3 ΓΙΑ ΤΟ WARCRAFT

39,90 €

To Collector’s Box 3 για το Warcraft περιλαμβάνει τέσσερα βιβλία από τον κόσμο του Warcraft, δύο τόμους Manga “Warcraft: Legends – Θρύλοι”, έναν τόμο Manga “World of Warcraft” και ένα travel mug 355ml!

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!