Επιλογή Σελίδας

Στο Peppa Pig Surprise Box 2 θα βρεις

11 βιβλία και περιοδικά, 5 DVDs και απίθανα δώρα!

ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΕΠΠΑ

Η Μυστική Έκπληξη της Πέππα με Φιλαράκια-Ζωάκια! Ξετύλιξε το κουτί και ανακάλυψε τις 6 εκπλήξεις της Πέππα που κρύβονται μέσα στα μυστικά συρτάρια!

Κάθε κουτί περιέχει μία φιγούρα με γκλίτερ εμφάνιση, 1 ζωάκι-φιλαράκι, 1 κουβερτάκι για το ζωάκι, 1 μπολ νερού, 1 καλαθάκι ή κλουβάκι μεταφοράς, αυτοκόλλητα ή πετράδια.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΠΠΑ;

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια αξιαγάπητη γουρουνίτσα, η Πέππα! Η Πέππα, ο αδερφός της ο Τζόρτζ και οι γονείς τους διασκεδάζουν πολύ όταν πηδούν πάνω κάτω στους λασπόλακκους! Γνώρισέ τους εδώ!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Γκοοολ! Η Πέππα, η Σούζι και ο Τζορτζ παίζουν ποδόσφαιρο με τους φίλους τους. Πώς θα εξελιχθεί άραγε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα των αγοριών και την ομάδα των κοριτσιών; Διάβασε την ιστορία για να το μάθεις!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΖΩΑΚΙ

Σπλιτς, σπλατς! Ω, το χρυσόψαρο της Πέππα δεν έχει όρεξη σήμερα. Η Πέππα, ο Τζορτζ και η Μαμά Γουρουνίτσα το πηγαίνουν ευθύς στην κτηνίατρο για να μάθουν γιατί η μικρούλα Γκόλντι δεν τρώει την ψαροτροφή της.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΑ:
ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

Τα Χαρούμενα Τετράδια σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να καλλιεργούν τις παιδικές δεξιότητες σε τομείς μάθησης που αφορούν την προσχολική και την πρωτοσχολική ηλικία. Σε αυτό το Χαρούμενο Τετράδιο παίζουμε και μαθαίνουμε για… τα Μουσικά Όργανα μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια και υπέροχες ζωγραφιές! Με 40 αυτοκόλλητα επιβράβευσης!

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΑ:
ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Κάθε Χαρούμενο Τετράδιο περιλαμβάνει δραστηριότητες που καλλιεργούν τις δεξιότητες των παιδιών σε τομείς όπως η  Γλωσσική Αγωγή και Έκφραση,  η Ατομική και Κοινωνική Ανάπτυξη, η Γνώση και Κατανόηση του Κόσμου και η  Δημιουργικότητα! Σε αυτό το Χαρούμενο Τετράδιο παίζουμε και μαθαίνουμε για… το Σχολείο μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια και υπέροχες ζωγραφιές! Με 40 αυτοκόλλητα επιβράβευσης!

Όλος ο μαγικός κόσμος των εικονογραφημένων ιστοριών, των εκπαιδευτικών βιβλίων και των βιβλίων δραστηριοτήτων Peppa Pig σάς περιμένει στο anubis.gr

 

PEPPA PIG DVDs

Ο δεύτερος κύκλος της πολυαγαπημένης σειράς!

Μια μοναδική συλλογή με τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς! Πενήντα τέσσερις ιστορίες, σχεδόν πέντε ώρες ατέλειωτης διασκέδασης!

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ PEPPA PIG

To No. 1 περιοδικό προσχολικής ηλικίας στην Αγγλία!

Έξι επιλεγμένες ειδικές εκδόσεις της ελληνικής έκδοσης του βραβευμένου περιοδικού! Κάθε τεύχος περιλαμβάνει ιστορίες από την καθημερινή ζωή της Πέππα και της οικογένειάς της, καθώς και παιχνίδια ψυχαγωγικού όσο και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Peppa Pig Surprise Box

24,90 €

Το ‘Peppa Pig Surprise Box’ είναι το καλύτερο δώρο για αγόρια και κορίτσια προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!