Επιλογή Σελίδας
Όροι Χρήσης

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.myboxes.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.
Το www.myboxes.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης συνδρομητικών κουτιών μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας «Digital Content A.E.», που εδρεύει στο Κορωπί, 2ο χλμ. Λ. Μαρκοπούλου, στην Ελλάδα. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στην διεύθυνση www.myboxes.gr

Πνευματικά Δικαιώματα
Το σύνολο του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας www.myboxes.gr, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, χαρακτηριστικών, γραφικών, φωτογραφιών κλπ., αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρίας «Digital Content A.E.» και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.myboxes.gr και προκειμένου να εγγραφείτε συνδρομητής ή/και χρήστης, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επώνυμο, επάγγελμα, κατοικία, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης, ΑΦΜ). Με την παροχή των στοιχείων – δεδομένων σας γνωρίζετε ότι παρέχετε στην εταιρία «Digital Content A.E.» την συγκατάθεση και το δικαίωμα να επεξεργάζεται τα άνω στοιχεία – δεδομένα για τους σκοπούς που στους παρόντες όρους χρήσης περιγράφονται. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Κανονισμού 679/2016 Ε.Ε. και οποιουδήποτε άλλου νόμου που ισχύει ή θα ισχύει σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.myboxes.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.myboxes.gr τα οποία διαγράφονται όταν το ζητήσετε.Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.myboxes.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης ως και της ενημέρωσης του χρήστη π.χ. ενημερωτικό υλικό, newsletter κλπ.
Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης.

Δικαιώματα χρηστών
Κάθε χρήστης έχει νόμιμο δικαίωμα να ενημερώνεται σε σχέση με τα προσωπικά του δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην εταιρία «Digital Content A.E.», καθώς και να ζητά τη διόρθωση ή τη διαγραφή αυτών. Ο ταχύτερος και απλούστερος τρόπος για να ασκήσει ο Χρήστης τα δικαιώματα αυτά είναι η σύνδεσή του στο λογαριασμό πελάτη και άμεσα να επεξεργαστεί ο ίδιος τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα εκεί. Τα δεδομένα που πρέπει να αποθηκεύει η εταιρία «Digital Content A.E.» λόγω νομικών, θεσμικών ή συμβατικών υποχρεώσεων για τη διατήρηση εμπορικών εγγράφων θα κλειδώνονται αντί να διαγράφονται, προκειμένου να αποτραπεί η χρήση τους για άλλους σκοπούς.
Η άδεια που χορηγείται στην εταιρία «Digital Content A.E.» από τον Χρήστη μπορεί να ανακληθεί εγγράφως ανά πάσα στιγμή, με αποτέλεσμα για το μέλλον. Η εφαρμογή της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας μπορεί να απαιτήσει κάποιο χρόνο για τεχνικούς λόγους και μπορεί να συνεχίσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από εμάς, εν τω μεταξύ.

Ασφάλεια
Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, τα δεδομένα μεταδίδονται σε κρυπτογραφημένη μορφή. Η εταιρία«Digital Content A.E.» εφαρμόζει πολιτική ασφαλείας των δεδομένων σας. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη προστασία των δεδομένων σας, τα τεχνικά μέτρα ασφαλείας παρακολουθούνται τακτικά και, εάν είναι απαραίτητο, προσαρμόζονται στα αντίστοιχα επικρατούντα πρότυπα της τεχνολογίας.

Αναγνώριση Χρήστη
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση έγγραφη ειδοποίησή μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα www.myboxes.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού σας από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

Τρόποι Πληρωμής
Η πληρωμή για την απόκτηση των προϊόντων που εμπορεύεται το ηλεκτρονικό κατάστημα www.myboxes.gr γίνεται είτε με αντικαταβολή, είτε μέσω Paypal, είτε με κατάθεση στην τράπεζα.
Την παρούσα δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής στο εξωτερικό.
Οι τιμές που εμφανίζονται στο myboxes.gr συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Έξοδα μεταφοράς
Κάθε παραγγελία επιβαρύνεται με έξοδα μεταφοράς, τα οποία προστίθενται στο συνολικό κόστος της παραγγελίας.
Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής είναι δυσπρόσιτη, τα επιπλέον έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

Πολιτική Παράδοσης Προϊόντων
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται εντός πέντε έως επτά εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας εξαρτάται από τον τρόπο αποστολής που έχετε επιλέξει και η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται σε τρίτα πρόσωπα ή υπηρεσίες.
Σε περίπτωση εξάντλησης κάποιου προϊόντος ενδέχεται να υπάρξουν πρόσθετες καθυστερήσεις μέχρι την εκ νέου παραλαβή των προϊόντων.
Τα επιμέρους προϊόντα περιλαμβάνονται στο κουτί μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα αντικατασταθούν με άλλα προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Πολιτική επιστροφών και ακυρώσεων
Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις εξής περιπτώσεις:

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε πίσω («back») και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «Αφαίρεση».
Εάν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί και τιμολογηθεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε στο 210 9238672 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί να αναφέρετε και τον κωδικό της παραγγελίας.

Αντικατάσταση προϊόντος:
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν φτάσει με σοβαρές βλάβες ( π.χ. κακέκτυπο βιβλίο/σχισμένο T-Shirt) θα αντικατασταθούν εκ νέου τα συγκεκριμένα προϊόντα. Δεν αντικαθίστανται όλο το προϊόν.

Η Digital Content AE διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η Digital Content AE αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.myboxes.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.