Επιλογή Σελίδας

Στο Conanbox No 1 θα βρεις

CONAN T-SHIRT

Μα τον Κρομ! Κάθε αληθινός φίλος του θρυλικού βάρβαρου πρέπει να έχει αυτό το συλλεκτικό Τ-shirt!

ΒΙΒΛΙΑ, COMICS & GRAPHIC NOVELS

ΚΙΜΜΕΡΙΑ

Ο Κόναν επιστρέφει στην αγαπημένη του άγρια χώρα της Κιμμερίας. Οι κίνδυνοι που θα συναντήσει στα χιονισμένα μονοπάτια της πατρίδας του είναι μια ευχάριστη αλλαγή από τα παιχνίδια εξουσίας και τη δολιότητα που συνάντησε στις πόλεις της Ανατολής. Ακόμα κι εδώ, όμως, ο νεαρός βάρβαρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την προδοσία.

CONAN: Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ένας ακόμα τόμος με τις ασπρόμαυρες περιπέτειες του θρυλικού ήρωα! Η κεντρική ιστορία, «Η Ακρόπολη στο Κέντρο του Χρόνου», περιγράφει μια περιπέτεια του Κόναν ως αρχηγού της άγριας φυλής των Ζουαγκίρ. Η δεύτερη ιστορία του τόμου, με τίτλο «Κόκκινα Καρφιά», διαδραματίζεται χρόνια αργότερα, όταν ο Κιμμέριος ήρωας και η Βαλέρια της Κόκκινης Αδελφότητας φτάνουν σε μία χαμένη πόλη. Τις δύο αυτές περιπέτειες πλασιώνουν τρεις ακόμα ιστορίες, που καταδεικνύουν την ακατάβλητη θέληση του Κόναν του Κιμμέριου!

CONAN: ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΙΝΤΟΡΑ (ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)

Ο Conan θα αναλάβει μία αποστολή για να σώσει μία πριγκίπισσα, που έχει απαγάγει ένας μάγος. Θα τον συνοδεύσει στο ταξίδι του η δίδυμη αδελφή της. Όμως, οι εκπλήξεις και οι κίνδυνοι που τους περιμένουν είναι πολλοί! Θα καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους;

CONAN – ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΚΛΟΥ (σε 2 μέρη)

Αφού απαγάγει την πριγκίπισσα της Βέντγια, ο Conan, θα καταλήξει μπροστά στο κατώφλι του πύργου των Ανθρώπων του Μαύρου Κύκλου και θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τους πανίσχυρους μάγους!

TOMOI CONAN 1 ΕΩΣ 10

Η σειρά των Kurt Busiek & Cary Nord, που ξαναέφερε τον Κιμμέριο στον κόσμο των κόμιξ και έδωσε νέα διάσταση στο διάσημο ήρωα. Στους δέκα πρώτους τόμους της σύγχρονης εκδοχής των περιπετειών του Κόναν θα βρείτε μερικές από τις πιο διάσημες ιστορίες του βάρβαρου, όπως «Ο Πύργος του Ελέφαντα», «Η Κόρη του Γίγαντα των Πάγων» καθώς και μια πρωτότυπη ιστορία, που αφηγείται τα παιδικά χρόνια του Κόναν.

Το Conan box είναι το απόλυτο κουτί για τον φίλο του θρυλικού βαρβάρου Κόναν. Περιλαμβάνει ένα συλλεκτικό Τ-Shirt, 10 τόμους κόμικς, 3 ειδικες εκδόσεις και δύο Graphic Novels!

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!