Επιλογή Σελίδας

Στο Conanbox No 2 θα βρεις

CONAN MUG

Μία συλλεκτική κούπα κατευθείαν από την Υβοριανή Εποχή! Μα τον Μίτρα, ο ιδανικός τρόπος να πιεις τον καφέ σου!

ΒΙΒΛΙΑ & GRAPHIC NOVELS

Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΘΟΘ

Στα βρόμικα σοκάκια μιας παρηκμασμένης πόλης, ένα χαμίνι ονειρεύεται την ημέρα που οι ισχυροί και οι πλούσιοι θα τρέμουν τη δύναμή του. Οι Kurt Busiek, Len Wein και Kelley Jones μάς μεταφέρουν στο μαγευτικό κόσμο της Υβοριανής Εποχής και μας παρουσιάζουν το σκοτεινό παρελθόν του πανίσχυρου Θοθ-Αμόν, του μεγαλύτερου εχθρού του Κόναν του Κιμμέριου.

ΚΟΝΑΝ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ

Σε αυτόν τον τόμο, με τέσσερις συναρπαστικές ασπρόμαυρες ιστορίες του Κόναν, θα δούμε τον Κιμμέριο, βασιλιά της Ακουιλονίας πια, να ταξιδεύει στη μακρινή Στυγία για να προστατεύσει το θρόνο του και να αναμετράται με έναν πανίσχυρο μάγο, ενώ θα γνωρίσουμε επίσης τις περιπέτειες που έζησε στο Τουράν και ως αρχηγός των Ζουαγκίρ!

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ

Τέσσερις ακόμα ασπρόμαυρες περιπέτειες του θρυλικού βάρβαρου! Καλώς ήλθατε στη βίαιη Υβοριανή Εποχή, όπου η ζωή ενός ανθρώπου αξίζει όσο και η ικανότητά του στο σπαθί… μια εποχή όπου οι αυτοκρατορίες δημιουργούνται και  διαλύονται από άντρες με ατσάλινη θέληση και κοφτερές λεπίδες… μια εποχή άγρια, γεμάτη ευκαιρίες… μια εποχή θρύλων… την εποχή του Κόναν.

TOMOI CONAN 11 ΕΩΣ 20

Ο κύκλος των πρώτων περιπετειών του Κόναν ολοκληρώνεται! Ακολουθήστε τον γενναίο βάρβαρο καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με υπερκόσμιες απειλές, πανίσχυρα τέρατα και μοχθηρούς μάγους. Επίσης, στη δεύτερη αυτή σειρά τόμων ολοκληρώνεται και η αφήγηση των παιδικών χρόνων του Κόναν, καθώς θα τον δούμε να δέχεται το βάπτισμα του πυρός, όταν Ακουιλόνιοι εισβάλλουν στην Κιμμέρια. Για το τέλος σας κρατήσαμε το καλύτερο, αφού επιπλέον θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε μερικές από τις κλασικές ιστορίες των Barry Windsor-Smith και Roy Thomas!

Το δεύτερο κουτί για τον φίλο του θρυλικού Κόναν, περιλαμβάνει μια συλλεκτική κούπα, 10 τόμους κόμικς και τρία Graphic Novels!

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!