Επιλογή Σελίδας

Στο Fantasy Box θα βρείτε

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ T-SHIRT

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul
One ring to rule them all, one ring to find them,
One ring to bring them all and in the darkness bind them!
Το t-shirt που θα εξουσιάσει όλα τα άλλα, με την επιγραφή του Ενός Δαχτυλιδιού από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»!

ΒΙΒΛΙΑ

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣ

Ο Εννιαδάχτυλος Λόγκεν, διαβόητος πολεμιστής του Βορρά, βρίσκεται σε δεινή θέση για πολλοστή φορά στη ζωή του. Όμως οι νεκροί θα του δώσουν μια τελευταία ευκαιρία – γιατί, όπως φαίνεται, κάποιος έχει ακόμα σχέδια γι’ αυτόν που αποκαλούν Αιμοβόρο. Ο Λοχαγός Τζέζαλ νταν Λούθαρ είναι ίσως ο πιο εγωκεντρικός νεαρός της Ένωσης. Μοναδική του επιδίωξη είναι να κερδίσει δόξα και φήμη στον ετήσιο διαγωνισμό ξιφασκίας. O Ιεροεξεταστής Γκλόκτα, πάλαι ποτέ ήρωας, πρώην αιχμάλωτος πολέμου και νυν βασανιστής, με την τελευταία του υπόθεση θα οδηγηθεί κατευθείαν στη διεφθαρμένη καρδιά της κυβέρνησης…

ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΩΝ ΣΑΝΑΡΑ

Το πρώτο έργο της λογοτεχνίας του φανταστικού που εμφανίστηκε στη New York Times Best Seller List σε μια ενιαία επετειακή έκδοση!

Σε έναν κόσμο χαμένο πια στο παρελθόν, το αρχέγονο Κακό έχει ωθήσει την ανθρωπότητα σε ατέλειωτους πολέμους εναντίον των υπόλοιπων φυλών της Γης. Μία χιλιετία μετά, ο νεαρός Σι Όμσφορντ, ο τελευταίος απόγονος του βασιλικού οίκου των Σανάρα, μαθαίνει από τον μυστηριώδη βλοσυρό ξένο Άλανον, που κατέχει την παράξενη και μυστική τέχνη των δρυΐδων, ότι ο Άρχοντας Μάγος σχεδιάζει για άλλη μία φορά να καταστρέψει τον κόσμο.

Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ

Όταν το πτώμα μιας γυναίκας που έχει δολοφονηθεί ανακαλύπτεται στην εξωπραγματική, παρακμάζουσα πόλη της Μπεσέλ, κάπου στην Ανατολική Ευρώπη, φαίνεται σαν μια υπόθεση ρουτίνας για τον επιθεωρητή Τίαντορ Μπόρλου της Μονάδας Ειδεχθών Εγκλημάτων. Αλλά καθώς η έρευνα προχωρά, τα στοιχεία αρχίζουν να υποδεικνύουν συνωμοσίες πολύ πιο πολύπλοκες και επικίνδυνες απ’ ό,τι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛ ΡΑΣΑΝ, ΤΟΜΟΙ Α’ & Β’

Στην άλλοτε πανίσχυρη αυτοκρατορία του Αλ Ρασάν, ο βασιλιάς Αλμάλικ της Καρτάδα βρίσκεται στην εξουσία, προσθέτοντας τη μια πόλη μετά την άλλη στο βασίλειό του. Στο πλευρό του έχει πάντα τον διαβόητο Αμάρ Ιμπν Καϊράν – ποιητή, διπλωμάτη, στρατιώτη και δολοφόνο. Η κυριαρχία της Καρτάδα απειλείται μόνο από τους φιλόδοξους Τζαδίτες βασιλιάδες του Βορρά, που ανυπομονούν να ανακτήσουν τη γη που κατείχαν κάποτε. Αλλά η γη των Τζαδιτών είναι διαιρεμένη, ενώ ο επικεφαλής του τζαδίτικου στρατού, ο ξακουστός Ροντρίγκο Μπελμόντε, και η στρατιωτική ομάδα του έχουν εξοριστεί.

FANTASY BOX

39,90 €

Το ‘Fantasy Box’ περιλαμβάνει πέντε θρυλικά βιβλία του χώρου και πιο συγκεκριμένα “Το σπαθί των Σανάρα” του Terry Brooks, το “Κάλεσμα του Ξίφους” του Joe Abercrombie, το “Η πόλη και η Πόλη” του China Miéville και τους δύο τόμους “Οι λέοντες του Αλ Ρασάν” του Guy Gavriel Kay. Το κουτί συμπληρώνει ένα συλλεκτικό T-Shirt με την επιγραφή του One Ring!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!