Επιλογή Σελίδας

Στο Happy Kids Box – Η Μάσα και ο Αρκούδος θα βρεις

Ένα συλλεκτικό κουτί αφιερωμένο στο απίθανο δίδυμο Η Μάσα και ο Αρκούδος! Η Μάσα είναι ένα κοριτσάκι όλο ενέργεια. Δύσκολα μπορεί να σταθεί σε ένα μέρος για πολλή ώρα και η περιέργειά της είναι μεγαλύτερη από το μπόι της… πράγμα που την οδηγεί πάντα στις πιο αστείες περιπέτειες! Αλλά ευτυχώς που υπάρχει ο καλύτερός της φίλος, ο Αρκούδος, για να την καθοδηγεί και να την προστατεύει!

ΞΥΛΙΝΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣΑ

Η γλυκιά, μικρή Μάσα σε ξύλινη φιγούρα υψους 12,5cm.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ & ΒΙΒΛΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΠΑΙΖΩ – ΛΥΝΩ – ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ!

Σε αυτό το βιβλίο δραστηριοτήτων, η Μάσα και ο Αρκούδος σε προσκαλούν να παίξετε μαζί, να ζωγραφίσετε και να λύσετε απίθανα παιχνίδια!

 

ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ

Η γλυκιά, πανέξυπνη Μάσα και ο καλόκαρδος Αρκούδος δεν ήταν πάντα φίλοι. Θέλεις να μάθεις πώς γνωρίστηκαν; Διάβασε την ιστορία της αναπάντεχης γνωριμίας τους, που έγινε η αρχή μιας υπέροχης φιλίας!

 

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ!

Η Μάσα και ο Αρκούδος έχουν ετοιμάσει μια απίθανη έκδοση με παιχνίδια και ζωγραφικές ειδικά για σένα! Λύσε τους γρίφους και παίξε με τα χρώματα μέσα στις σελίδες της!

Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ DVDs

Μόνο εδώ, οι δύο πρώτοι κύκλοι με τα 52 απίθανα επεισόδια της σειράς, συγκεντρωμένα σε μια μοναδική συλλογή!

 

ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ

και άλλες ιστορίες

Το DVD περιλαμβάνει τα επεισόδια: Πώς γνωρίστηκαν – Μη με ξυπνάτε μέχρι την άνοιξη – Φωτεινά λαμπιόνια – Παράξενα χνάρια – Χοροπηδώντας με τους λύκους – Ημέρα μαρμελάδας – Ανοιξιάτικη αρκούδα – Το ψάρεμα – Τηλεφώνησέ μου! – Παγοδρομία!

 

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΡΥΦΤΟ;

και άλλες ιστορίες

Το DVD περιλαμβάνει τα επεισόδια: Πρώτη μέρα στο σχολείο! – Μην πατάτε στον κήπο – Παίζουμε κρυφτό; – Προσοχή! – Το ξαδερφάκι – Γίνε γρήγορα καλά – Συνταγή της συμφοράς – Ημέρα καθαριότητας

 

ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ!

και άλλες ιστορίες

Το DVD περιλαμβάνει τα επεισόδια: Μαθήματα πιάνου – Μουστάκια και ρίγες – Μόνος στο σπίτι – Κράτα την αναπνοή σου – Κοίτα τι βρήκα! – Καλή όρεξη! – Άμπρα κατάμπρα! – Η ανακαίνιση

 

ΤΕΛΕΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ

και άλλες ιστορίες

Το DVD περιλαμβάνει τα επεισόδια: Τέλεια ζωγραφιά – Τρέχα, τρέχα, αλογάκι – Μια τέλεια ιδέα! – Το φίλτρο που ψηλώνει – Το σκούπισμα – Οικογενειακή υπόθεση – Γλυκιά ζωή – Κοίτα το πουλάκι! – Παιδιαρίσματα – Σαν δυο σταγόνες νερό

ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΗΡΩΑΣ

και άλλες ιστορίες

Το DVD περιλαμβάνει τα επεισόδια: Καλό ταξίδι – Αλλαγή ρόλων – Δύσκολη νύχτα – Φοβερή δύναμη – Το μαγικό καπέλο – Και… δράση! – Αυτοδημιούργητος ήρωας – Μία φορά το χρόνο

 

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ

και άλλες ιστορίες

Το DVD περιλαμβάνει τα επεισόδια: Μυστηριώδης υπόθεση – Μαθήματα χορού – Ο πιο φωνακλάς κερδίζει – Προϊστορικός Αρκούδος – Η Μάσα παρουσιάζει! – Χορός μεταμφιεσμένων – Μικροί νίντζα – Θα τα ξαναπούμε!

 

Happy Kids Box – Η Μάσα και ο Αρκούδος

24,90 €

Το «Happy Kids Box – Η Μάσα και ο Αρκούδος» απευθύνεται σε κορίτσια και αγόρια 3-8 ετών και περιλαμβάνει βιβλία, περιοδικό, DVDs και μία ξύλινη φιγούρα Μάσα!

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!