Επιλογή Σελίδας

Στο Isaac Asimov Box θα βρείτε

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚH ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΚΟΥΠΑ

Μια συλλεκτική κούπα στην οποία εμφανίζονται οι τρεις νόμοι της ρομποτικής, όπως πρωτοδιατυπώθηκαν από τον Ισαάκ Ασίμωφ στο διήγημα “Runaround” (“Φαύλος κύκλος”) του 1942, στους οποίους υπακούν τα περισσότερα ρομπότ με ποζιτρονικό εγκέφαλο…

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ T-SHIRT

Από τα γνωστότερα αποφθέγματα του Asimov, “Η βία είναι το τελευταίο καταφύγιο του ανίκανου” έρχεται από τα χείλη του Salvor Hardin, ενός χαρακτήρα από το βιβλίο “Θεμέλιο”. Με την πρόταση αυτή, ο Hardin τονίζει ότι η βία είναι μια τόσο άχρηστη επιλογή που μόνο οι ανίκανοι θα τη χρησιμοποιούσαν, αλλά ακόμα και αυτοί, ως έσχατη λύση.

 

ΒΙΒΛΙΑ

ΘΕΜΕΛΙΟ

Εδώ και δώδεκα χιλιάδες χρόνια η Γαλαξιακή Αυτοκρατορία είναι το απαύγασμα του ανθρώπινου πολιτισμού. Ο Χάρι Σέλντον, πατέρας της επιστήμης που είναι γνωστή ως ψυχοϊστορία, γνωρίζει οτι το μέλλον επιφυλάσσει  μια εποχή σκοταδισμού. Για να σώσει την ανθρωπότητα, μεταφέρει τους κορυφαίους επιστήμονες και στοχαστές της Αυτοκρατορίας σε ένα καταφύγιο με την ονομασία Θεμέλιο.

ΘΕΜΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Υπό την καθοδήγηση του ιδιοφυούς Χάρι Σέλντον, το Θεμέλιο απέκρουσε τους βάρβαρους εισβολείς που θέλησαν να το κατακτήσουν. Όταν ένας φιλόδοξος στρατηγός που ονειρεύεται να αποκαταστήσει τη χαμένη δόξα της Αυτοκρατορίας στρέφεται εναντίον του Θεμελίου, οι προβλέψεις του Χάρι Σέλντον γίνονται η μοναδική ελπίδα των τελευταίων υπέρμαχων του πολιτισμού.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΕΛΙΟ

Ο Χάρι Σέλντον, ο πατέρας της επιστήμης της ψυχοϊστορίας, πρόεβλεψε την κατάρρευση της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας και, για να επαναφέρει τον πολιτισμό στο Γαλαξία το συντομότερο δυνατόν, ίδρυσε δύο Θεμέλια. Το Πρώτο Θεμέλιο ιδρύθηκε, φανερά, στον Τέρμινους. Αλλά το Δεύτερο Θεμέλιο ιδρύθηκε στην «άλλη άκρη του Γαλαξία» υπό άκρα μυστικότητα.

ΕΓΩ, ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ

Τα ρομπότ του Ασίμωφ διαβάζουν σκέψεις, αστειεύονται, γίνονται πολιτικοί και κυβερνούν μυστικά τον κόσμο. Παράλληλα, όμως, άλλα ρομπότ συγκρούονται με τον ίδιο τους τον εγκέφαλο και χάνουν τα λογικά τους, φέρνοντας καταστροφικά αποτελέσματα σε όποιον άνθρωπο προσπαθεί να τα συνεφέρει.

ASIMOV’S SCIENCE FICTION

Η θρυλική έκδοση µε διηγήµατα επιστηµονικής φαντασίας, που φέρει το όνοµα του θρυλικού δηµιουργού, θα σας γνωρίσει νέους συγγραφείς και θα σας ταξιδέψει σε άλλους, παράξενους κόσµους!

ISAAC ASIMOV BOX

49,90 €

Στο κουτί αυτό θα βρείτε την τριλογία “Θεμέλιο” του Isaac Asimov, το βιβλίο “Εγώ, το ρομπότ”, δέκα τεύχη του περιοδικού Asimov’s Science Fiction, ένα συλλεκτικό T-Shirt και μια κουπα με τους 3 νόμους της ρομποτικής.

 

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!