Επιλογή Σελίδας

BOX ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΟΥΠΑ

Μία μοναδική κούπα για cool παιδιά!

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

Τα δημοφιλή και αγαπημένα βιβλία της Κάθριν Λάσκι που κατέκτησαν τη μεγάλη οθόνη στην υπερπαραγωγή “Ο Θρύλος των Ιπτάμενων Φρουρών” από τους δημιουργούς του Happy Feet και διά χειρός του καταξιωμένου σκηνοθέτη Ζακ Σνάιντερ.

ΒΙΒΛΙΟ 1: Η ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ!

Ο Σόρεν μεγαλώνει ευτυχισμένος με την οικογένειά του στο Δάσος Τυτώ, ένα ήσυχο βασίλειο όπου κατοικούν ειρηνικά οι Πεπλόγλαυκες. Όμως το κακό παραμονεύει στον κόσμο των κουκουβαγιών και απειλεί να καταστρέψει τη γαλήνη των Τυτονιδών και να αλλάξει για πάντα τη ζωή του Σόρεν… Όταν ο Σόρεν πέφτει μυστηριωδώς από τη φωλιά του, αιχμαλωτίζεται και οδηγείται σε ένα σκοτεινό, αποκρουστικό φαράγγι. Το αποκαλούν ορφανοτροφείο, όμως ο Σόρεν πιστεύει ότι είναι κάτι πολύ χειρότερο… Μαζί με τη φίλη του την Γκίλφι συνειδητοποιούν ότι η μόνη διέξοδος διαφυγής είναι προς τον ουρανό. Θα πρέπει να επιχειρήσουν κάτι που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ: να πετάξουν.

ΒΙΒΛΙΟ 2: ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Ξεκίνησε σαν ένα παιδικό όνειρο, ένα όνομα βγαλμένο από τους θρύλους… Ο Σόρεν, η Γκίλφι, ο Αποσπερίτης και ο Λαγούμης, η συντροφιά των τεσσάρων γενναίων κουκουβαγιών, αναζητούν το Μεγάλο Δέντρο του Γκα’χουλ, ένα μυθικό μέρος όπου ελπίζουν να βρουν βοήθεια ώστε να πολεμήσουν το κακό που μαστίζει τον κόσμο τους. Το ταξίδι είναι μακρύ και κουραστικό. Όταν ο Σόρεν και οι φίλοι του βρίσκουν τελικά τους Φρουρούς του Γκα’χουλ, ανακαλύπτουν ένα νέο σπιτικό αλλά και μια νέα πρόκληση. Θα δοκιμαστούν με τρόπους που δε φαντάζονταν ποτέ και θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις που ξεπερνούν ακόμα και τα όνειρά τους, καθώς μαθαίνουν νέες δεξιότητες και κάνουν καινούριους φίλους.

 

ΒΙΒΛΙΟ 3: Η ΔΙΑΣΩΣΗ

Από τη στιγμή που βρέθηκε μακριά από τη φωλιά του, αιχμάλωτος στην Ακαδημία του Αγίου Αιγωλιού για Ορφανές Κουκουβάγιες, ο Σόρεν ποθούσε απεγνωσμένα να ξαναδεί τη μικρή του αδελφή, την Έγκλαντιν. Τώρα η Έγκλαντιν έχει επιστρέψει στη ζωή του, αλλά έχει περάσει από τρομερές δοκιμασίες που δυσκολεύεται ακόμα και να περιγράψει, ενώ ο Ζίαλριμπ, ο μέντορας του Σόρεν, έχει μυστηριωδώς εξαφανιστεί. Βαθιά στο στομάχι του, κάτι πιο δυνατό από προαίσθημα λέει στον Σόρεν πως υπάρχει μια σύνδεση ανάμεσα σε αυτά τα δύο μυστηριώδη γεγονότα. Ο Σόρεν, η Γκίλφι, ο Αποσπερίτης και ο Λαγούμης ξεκινούν ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι για να σώσουν τον Ζίαλριμπ. 

ΤΡΙΛΟΓΙΑ MANGA: ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ

Η επιτυχημένη σειρά μυθιστορημάτων, που συναρπάζει εκατομμύρια παιδιά κάθε ηλικίας σε ολόκληρο τον κόσμο, τώρα και σε manga!

Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

Όταν οι Δίποδοι καταστρέφουν το δάσος που ήταν η κατοικία της φυλής του, ο νεαρός Γκριζοράχης -υπαρχηγός της Φυλής του Κεραυνού- αιχμαλωτίζεται ενώ προσπαθεί να σώσει τους συντρόφους του! Παγιδευμένος πια στη μαλθακή ζωή ενός κατοικίδιου, ο ατρόμητος πολεμιστής έχει όλη τη στοργή των Δίποδων που τον φιλοξενούν. Αλλά το δάσος τον καλεί και η νοσταλγία τον πνίγει.

ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

Το ταξίδι του Γκριζοράχη και της Μίλι προς αναζήτηση της Φυλής του Κεραυνού μόλις έχει ξεκινήσει, και οι δύο σύντροφοι συναντούν ήδη εμπόδια που στην αρχή φαίνονται ανυπέρβλητα. Το να βγουν ζωντανοί από την περιοχή των Δϊποδων είναι τελικά πολύ πιο δύσκολο από ό,τι περίμεναν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γκριζοράχης έχει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προκαλεί η άγνοια της Μίλι για τη ζωή στην άγρια φύση.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

Ο Γκριζοράχης και η Μίλι ανακαλύπτουν επιτέλους την παλιά περιοχή της Φυλής του Κεραυνού, αλλά οι Δίποδοι έχουν καταστρέψει μέχρι και το τελευταίο δέντρο στο άλλοτε πανέμορφο δάσος. Ο Γκριζοράχης φοβάται πως όλοι οι σύντροφοί του είναι νεκροί ή αιχμάλωτοι των Δίποδων – η Μίλι όμως επιμένει ότι πρέπει να συνεχίσουν την αναζήτηση. Αλλα ο κίνδυνος καραδοκεί ακόμα σε κάθε σκιά…

ΠΕΙΡΆΤΙΚΑ

Ένα υπέροχα εφευρετικό, συναρπαστικό και εξαιρετικά αστείο νεανικό μυθιστόρημα από τη διάσημη συγγραφέα Tanith Lee, που έχει τιμηθεί δυο φορές με το World Fantasy Award.

Η Αρτεμισία Μπουρλοτιέρη είναι κόρη της θρυλικής Πειράτικα, που για πολλά χρόνια ήταν ο φόβος και ο τρόμος των Επτά Θαλασσών. Μετά το θάνατο της μητέρας της, ο αυστηρός πατέρας της τη γράφει εσώκλειστη στη φρικτή Ακαδημία των Αγγέλων για Νεαρές Δεσποινίδες. Ώσπου η Αρτ αποφασίζει να αφήσει πίσω της την ανιαρή ζωή της υψηλής κοινωνίας και να ριχτεί στο κυνήγι της περιπέτειας αναζητώντας τη δόξα – αλλά και το θρυλικό Νησί των θησαυρών. 

Box Λογοτεχνίας για παιδιά

24,90 €

Το box παιδικής λογοτεχνίας περιλαμβάνει 4 παιδικά βιβλία, 3 παιδικά manga, καθώς και μια μοναδική κούπα.

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!