Επιλογή Σελίδας

Στο Roma Eterna Box θα βρείτε

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ MOUSEPAD

Πίνακας με τα σύμβολα και ονόματα των Ρωμαϊκών Λεγεώνων, τα λάβαρα (vexillum) των οποίων έφερε στη μάχη ο Vexillarius.

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ: ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ

Από τον οπλίτη της Αρχαίας Ελλάδας και τον ιππότη του Μεσαίωνα μέχρι τις σύγχρονες Ειδικές Δυνάμεις, αυτό το βιβλίο προσεγγίζει το δράμα του πολέμου από την προοπτική των ανθρώπων που πήραν μέρος – είτε έζησαν πίσω από τις γραμμές είτε βίωσαν την τρομερή εμπειρία της μάχης.

Με αποκαλυπτικές περιγραφές που αφορούν την εκπαίδευση, τις τακτικές, τις τεχνικές μάχης των στρατιωτών και λεπτομερείς φωτογραφίες στολών, όπλων και προσωπικών ειδών, το βιβλίο αυτό είναι ένα μοναδικό εικονογραφημένο χρονικό του τι σημαίνει να είσαι πολεμιστής.Ζήστε τη δραματική εμπειρία ανθρώπων που πολέμησαν, άντεξαν στις κακουχίες και πλήρωσαν το τίμημα του πολέμου.

Από τον Ιάπωνα σαμουράι έως τους Ζουλού και από τον Μογγόλο τοξότη έως τον Αμερικανό τυφεκιοφόρο, περιγράφει με παραστατικό τρόπο την πραγματικότητα της συμμετοχής σε μια μάχη διαμέσου των αιώνων και σε ολόκληρο τον κόσμο. Με συναρπαστικές προσωπικές αφηγήσεις, πραγματεύεται όχι μόνο την πραγματικότητα της πρώτης γραμμής αλλά και τη ζωή του στρατιώτη στα μετόπισθεν.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ

ΒΙΒΛΙΟ 1:
Η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΛΕΓΕΩΝΑ

Μικρά Ασία, 53 π.Χ. Τα απομεινάρια ενός κάποτε ισχυρού ρωμαϊκού στρατού πολεμούν για την ίδια τους τη ζωή στα πέρατα του γνωστού κόσμου. Ανάμεσά τους, τρεις άντρες, που τους ενώνει μια φιλία σφυρηλατημένη στα πεδία μαχών ενός μάταιου πολέμου, πολεμούν για τη ζωή τους στο όνομα της τιμής, της ελευθερίας… και της εκδίκησης!

ΒΙΒΛΙΟ 2:
Ο ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΑΕΤΟΣ

Ήρθαν αντιμέτωποι με τρομερές δυσκολίες στα πέρατα του γνωστού κόσμου… και ηττήθηκαν. Δέκα χιλιάδες Ρωμαίοι λεγεωνάριοι είναι ό,τι απόμεινε από τον κάποτε πανίσχυρο στρατό του Κράσσου, αιχμάλωτοι τώρα των Πάρθων στα βάθη της Μαργιανής. Ανάμεσά τους βρίσκονται τρεις φίλοι, ο Γαλάτης Βρέννος, ο Ετρούσκος οιωνοσκόπος Ταρκύνιος και ο Ρωμύλος, νόθος γιος ενός Ρωμαίου αριστοκράτη. 

ΒΙΒΛΙΟ 3:
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΜΗ

Η επική ιστορία της Ξεχασμένης Λεγεώνας ολοκληρώνεται. Ρωμαϊκή Δημοκρατία, 53 π.Χ. Μετά την τελευταία τιτάνια μάχη της Ξεχασμένης Λεγεώνας, ο Ρωμύλος κι ο Ταρκύνιος διέσχισαν το μισό κόσμο για να φτάσουν στην Αίγυπτο. Αφού στρατολογήθηκαν με τη βία στις λεγεώνες του Καίσαρα στην Αλεξάνδρεια, αντιμετωπίζουν την εξόντωση στα χέρια των Αιγυπτίων.

ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΝΝΙΒΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Η ιστορία της Ευρώπης και ολόκληρου του κόσμου σημαδεύτηκε από την κοσμοϊστορική διαμάχη που αποτέλεσαν οι Καρχηδόνιοι πόλεμοι, η αναμέτρηση της Ρώμης με την θαλασσοκράτειρα Καρχηδόνα. Η μεγαλύτερη προσωπικότητα που αναδείχθηκε σε αυτούς τους πολέμους και ένας από τους μεγαλύτερους στρατηγούς όλων των εποχών ήταν ο Αννίβας Βάρκας.

ΡΩΜΑΪΚΕΣ ΛΕΓΕΩΝΕΣ

Η εξέλιξη της λεγεώνας, από τις απαρχές της Ρώμης έως την Αυτοκρατορία
Εξοπλισμός, οργάνωση, εκπαίδευση ανά περίοδο
Λεγεώνα εναντίον Φάλαγγας: γιατί επικράτησε η Ρώμη
Καρχηδονιακοί πόλεμοι: από το ναδίρ στο ζενίθ
Οι μεγάλοι ηγέτες: Σκιπίων, Ιούλιος Καίσαρας, Μάριος, Αύγουστος
Βαθμοί, διακρίσεις, η ορολογία της λεγεώνας

ROMA ETERNA BOX

39,90 €

Το Roma Eterna box περιλαμβάνει τα 3 βιβλία της σειράς Το χρονικό της ξεχασμένης Λεγεώνας, 2 ιστορικές μονογραφίες, 1 σκληρόδετη εγκυκλοπαίδεια «Πολεμιστές» 360 σελίδων, καθώς και ένα συλλεκτικό mousepad.

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!