Επιλογή Σελίδας

Στο Sci-Fi Box θα βρείτε

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ MOUSEPAD

Ενα “διαστημικό” mousepad εφοδιασμένο με ένα απότα γνωστότερα “τσιτάτα” του Arthur Clarke για την εξωγήινη ζωή.

ΒΙΒΛΙΑ: ΙΣΑΑΚ ΑΣΙΜΟΦ

Το μνημειώδες έργο του Isaac Asimov, που καθόρισε την εξέλιξη ενός ολόκληρου είδους, τιμήθηκε με το βραβείο Hugo ως η κορυφαία σειρά Ε.Φ. όλων των εποχών και κατέκτησε επάξια μια θέση μεταξύ των αριστουργημάτων της σύγχρονης λογοτεχνίας.

ΘΕΜΕΛΙΟ

Εδώ και δώδεκα χιλιάδες χρόνια η Γαλαξιακή Αυτοκρατορία είναι το απαύγασμα του ανθρώπινου πολιτισμού. Ο Χάρι Σέλντον, πατέρας της επιστήμης που είναι γνωστή ως ψυχοϊστορία, γνωρίζει οτι το μέλλον επιφυλάσσει  μια εποχή σκοταδισμού. Για να σώσει την ανθρωπότητα, μεταφέρει τους κορυφαίους επιστήμονες και στοχαστές της Αυτοκρατορίας σε ένα καταφύγιο με την ονομασία Θεμέλιο.

ΘΕΜΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Υπό την καθοδήγηση του ιδιοφυούς Χάρι Σέλντον, το Θεμέλιο απέκρουσε τους βάρβαρους εισβολείς που θέλησαν να το κατακτήσουν. Όταν ένας φιλόδοξος στρατηγός που ονειρεύεται να αποκαταστήσει τη χαμένη δόξα της Αυτοκρατορίας στρέφεται εναντίον του Θεμελίου, οι προβλέψεις του Χάρι Σέλντον γίνονται η μοναδική ελπίδα των τελευταίων υπέρμαχων του πολιτισμού.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΕΛΙΟ

Ο Χάρι Σέλντον, ο πατέρας της επιστήμης της ψυχοϊστορίας, πρόεβλεψε την κατάρρευση της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας και, για να επαναφέρει τον πολιτισμό στο Γαλαξία το συντομότερο δυνατόν, ίδρυσε δύο Θεμέλια. Το Πρώτο Θεμέλιο ιδρύθηκε, φανερά, στον Τέρμινους. Αλλά το Δεύτερο Θεμέλιο ιδρύθηκε στην «άλλη άκρη του Γαλαξία» υπό άκρα μυστικότητα.

ΒΙΒΛΙΑ: ΑΡΘΟΥΡ ΚΛΑΡΚ

Δύο από τα κορυφαία έργα της επιστημονικής φαντασίας, που θα μας ταξιδέψουν όχι μόνο  πέρα από τα αστέρια αλλά και θα αλλάξουν τον τρόπου που βλέπαμε μέχρι τώρα τα άστρα.

2001

Η ανακάλυψη ενός αινιγματικού μονόλιθου στη Σελήνη φέρνει την ανθρωπότητα αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της. Σύντομα η πρώτη επανδρωμένη αποστολή στους εξωτερικούς πλανήτες γίνεται πραγματικότητα.

2010

Εννιά χρόνια μετά το ολέθριο ταξίδι της Aνακάλυψης στο Δία το 2001, ΗΠΑ και ΕΣΣΔ αναλαμβάνουν από κοινού μια αποστολή αναζητώντας τα αίτια της αποτυχίας στις μνημονικές συστοιχίες του υπολογιστή ΧΑΛ 9000.

ASIMOV’S SCIENCE FICTION

Η θρυλική έκδοση µε διηγήµατα επιστηµονικής φαντασίας, που φέρει το όνοµα του θρυλικού δηµιουργού, θα σας γνωρίσει νέους συγγραφείς και θα σας ταξιδέψει σε άλλους, παράξενους κόσµους!

SCI-FI BOX

39,90 €

Στο κουτί αυτό θα βρείτε την τριλογία “Θεμέλιο” του Isaac Asimov, τα βιβλία 2001 και 2010 του Arthur Clarke, πέντε τεύχη του περιοδικού Asimov’s Science Fiction, καθώς και ένα συλλεκτικό mousepad!

 

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!