Επιλογή Σελίδας

Στο Comics Lovers’ Box 4 θα βρείτε

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ

Ένα μοναδικό καπέλο για κάθε φίλο των κόμιξ, το καλύτερο δώρο γι’ αυτό το καλοκαίρι!

GRAPHIC NOVELS

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΓΚΑΡ ΑΛΑΝ ΠΟΕ

Η ανακάλυψη ενός ημερολογίου που αποδίδεται στον Έντγκαρ Αλαν Πόε έρχεται να ρίξει νέο φως στη ζωή του αινιγματικού αριστοτέχνη του μακάβριου. Ο απαγορευμένος έρωτας, η πορεία ενός ιδιοφυούς συγγραφέα προς την καταξίωση και την αυτοκαταστροφή, το εφιαλτικό μαρτύριο που σκιάζει την επιτυχία, όλα καταγράφονται στις σελίδες του…

AMERICAN VAMPIRE

Ο διαβόητος κακοποιός Σκίννερ Σουίτ μεταμορφώνεται στον πρώτο βρικόλακα που γεννιέται στην αμερικανική ήπειρο. Ο Σκίννερ αντλεί δύναμη από τον ήλιο και αποτελεί τον πρώτο εκπρόσωπο ενός νέου, πανίσχυρου είδους βαμπίρ. Ο θρυλικός συγγραφέας Stephen King και οι καταξιωμένοι δημιουργοί Scott Snyder και Rafael Albuquerque θα αφηγηθούν την απίστευτη ιστορία του Σκίννερ Σουίτ, που ξεκινά στην Άγρια Δύση και φτάνει μέχρι την εποχή του Μεσοπολέμου.

30 ΜΕΡΕΣ ΝΥΧΤΑ

Στο Μπάροου της Αλάσκας, ο ήλιος δεν ανατέλλει για τριάντα συνεχόμενες μέρες κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Καθώς το αρκτικό ψύχος και το σκοτάδι τυλίγουν τα πάντα, ένα ασυνήθιστο κύμα εγκληματικότητας προβληματίζει τους κατοίκους της απομακρυσμένης κοινότητας. Σύντομα ο σερίφης Έμπεν Όλεμον και η σύζυγός του, Στέλλα, θα γίνουν μάρτυρες μιας εισβολής αποτρόπαιων πλασμάτων, που εκμεταλλεύονται το σκοτάδι για να μετατρέψουν το Μπάροου σε έναν τόπο φρίκης και αίματος…

PREACHER: Η ΑΡΧΗ

Με την πρώτη ματιά ο αιδεσιμότατος Τζέσι Κάστερ δε δείχνει κάτι ξεχωριστό. Είναι ένας ακόμα ιερέας μιας μικρής πόλης, ο οποίος χάνει το ποίμνιό του και την πίστη του. Αλλά σύντομα θα μάθει πως ο Θεός υπάρχει πραγματικά – και δεν είναι κι ο καλύτερος χαρακτήρας. Σε μια εκρηκτική στιγμή, η ζωή του Τζέσι θα αλλάξει για πάντα – και σκοπεύει να μάθει το γιατί.

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ.

SOLOMON KANE
ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Ο θρυλικός ήρωας του Robert E. Howard, του δημιουργού του Conan, σε μια συναρπαστική περιπέτεια. Ο Σόλομον Κέιν διασχίζει το Μέλανα Δρυμό και συναντάει έναν απαγχονισμένο νεαρό σε ένα ξέφωτο. Έτσι, αποφασίζει να αντιμετωπίσει  τον υπαίτιο – ένα βαρόνο  τον οποίο οι χωρικοί από τα γύρω χωριά τρέμουν περισσότερο και από τον ίδιο το θάνατο.

COMICS LOVERS' BOX 4

24,90 €

Tο Comics Lovers’ box 4 περιλαμβάνει πέντε Graphic Novel δημοφιλών συγγραφέων και εικονογράφων, καθώς και ένα μοναδικό καπέλο!

 

 

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!