Επιλογή Σελίδας

Στο DC Women Superheroes Box θα βρείτε

ΔΩΡΟ ΜΠΡΕΛΟΚ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟ

Συλλεκτικό μπρελόκ Pocket Funko POP και στυλό Wonder Woman.

GRAPHIC NOVELS

WONDER WOMAN: ΙΚΕΤΕΙΑ

Η Ικετεία είναι ένα αρχαίο τελετουργικό που ενώνει δύο ανθρώπους με δεσμούς αμοιβαίου σεβασμού και προσφοράς. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα της Θεμυσκίρα, η διάσημη Γουόντερ Γούμαν, θα εξαναγκαστεί να προσφέρει άσυλο και προστασία στη νεαρή Ντανιέλ Γουέλις… που κουβαλάει ένα τρομερό μυστικό.

SUPERMAN/BATMAN: SUPERGIRL

Ερευνώντας το λιμάνι του Γκόθαμ Σίτυ για θραύσματα ενός μετεωρίτη από κρυπτονίτη, ο Μπάτμαν ανακαλύπτει ένα εξωγήινο σκάφος, που φέρει χαραγμένα σύμβολα του κατεστραμμένου πλανήτη Κρύπτον. Στο μεταξύ, μια γυμνή κοπέλα, που μιλάει μια άγνωστη γλώσσα και φαίνεται να διαθέτει δυνάμεις ίδιες με του Σούπερμαν, σκορπίζει το χάος και τον τρόμο στην πόλη του Σκοτεινού Ιππότη. 

SUICIDE SQUAD: ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ

Ανελέητοι. Ανεξέλεγκτοι. Αναλώσιμοι.
Ποια είναι η Ομάδα Αυτοκτονίας; Υπερεγκληματίες στρατολογήθηκαν από φυλακές και στάλθηκαν σε μυστικές αποστολές για να μειώσουν τις ποινές τους. Νανοβόμβες τοποθετήθηκαν στο λαιμό τους για να τους ελέγχουν. Όλοι είναι αναλώσιμοι. Κανείς τους δε θα κατηγορηθεί για ό,τι κάνουν.Ο θάνατος κι η βία είναι κάτι το συνηθισμένο.

TEYXH & TOMOI

WONDER WOMAN: ΕΠΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Με αφορμή την κινηματογραφική ταινία, μία συλλογή από ιστορίες με πρωταγωνίστρια τη θρυλική Wonder Woman!

ADVENTURES OF SUPERGIRL: ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Η ξαδέλφη του Superman, η Kara Zor-El, αναλαμβάνει δράση σε μία σειρά ιστοριών, που αντλούν την έμπνευσή τους από την ομότιτλη τηλεοπτική σειρά.

HARLEY QUINN ΤΟΜΟΣ

Η σύντροφος του Joker, η Harley Quinn σε μοναδικές ιστορίες, όπου σπέρνει το χάος και τον πανικό!
Περιλαμβάνει τα: Harley Quinn: Επετειακή Έκδοση & Harley Quinn & Suicide Squad: Σούπερ Σπέσιαλ Έκδοση.

DC WOMEN SUPERHEROES BOX

39,90 €

Tο DC Women Superheroes Box περιλαμβάνει 3 graphic novels: “Wonder Woman: Ικετεία”, “Superman/Batman: Supergirl” και “Suicide Squad: Γροθιά στο Στομάχι”, 1 τεύχος “Wonder Woman: Επικές Περιπέτειες” και 1 τεύχος “Adventures Of Supergirl: Απίθανες Περιπέτειες”, 1 τόμο “Harley Quinn”, καθώς και συλλεκτικά δώρα Wonder Woman.

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!