Επιλογή Σελίδας

Στο Gamer’s Box θα βρείτε

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ

Μοναδικές κονκάρδες για κάθε gamer!

GRAPHIC NOVELS

ASSASSIN’S CREED: ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΠΥΡOΣ

Όταν όλα έχουν χαθεί, μόνο το δόγμα παραμένει. Η φυσιολογική ζωή της Σαρλότ Ντε Λα Κρουζ θα ανατραπεί για τα καλά, όταν θα βρεθεί ξαφνικά στον σκιώδη κόσμο της Αδελφότητας των Ασασίνων! Η Σαρλότ γίνεται μέλος της Αδελφότητας και θα τη βοηθήσει στην προαιώνια μάχη της με το Τάγμα των Ναϊτών, καθώς ταξιδεύει στις γενετικές αναμνήσεις του Ασασίνου προγόνου της, Τομ Στόνταρντ.

TOMB RAIDER: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ

Η Λάρα Κροφτ αναζητά το μυστικό για ένα μανιτάρι που λέγεται πως χαρίζει την αθανασία, όμως μία οργάνωση ονόματι Ιππότες του Σκοτεινού Σπόρου θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτή τη δύναμη.
Η εφευρετικότητα κι η ικανότητα επιβίωσης της Λάρα θα δοκιμαστούν σκληρά, καθώς η έρευνά της θα την οδηγήσει από την πόλη σε μακρινές ζούγκλες και σκοτεινά σπήλαια για να φτάσει στον στόχο της: να βρει την αλήθεια.

THE WITCHER: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ

Εξερευνήστε τον σκοτεινό κι αμείλικτο κόσμο της επιτυχημένης σειράς video games, καθώς ο Γκέραλτ κι η Σίρι βρίσκονται αναμειγμένοι σε μια αιματηρή ιστορία εκδίκησης. Σε αυτό τον ανελέητο κόσμο, το παρελθόν πάντα επιστρέφει για να σε στοιχειώσει και τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται.

Από τους σεναριογράφους του επιτυχημένου video game “The Witcher 3: Wild Hunt”.

GAMER'S BOX

24,90 €

Το gamer’s box περιλαμβάνει 3 graphic novels εμπνευσμένα από δημοφιλή videogames, καθώς και συλλεκτικές κονκάρδες.

 

 

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!