Επιλογή Σελίδας

Στο Game of Thrones box θα βρεις

NIGHT'S WATCH T-SHIRT

«…Είμαι το σπαθί στο σκοτάδι. Είμαι ο φρουρός στις επάλξεις. Είμαι η φωτιά που κρατά μακριά την παγωνιά, το φως που φέρνει την αυγή, το κέρας που ξυπνά όσους κοιμούνται…»

Το t-shirt της Νυχτερινής Φρουράς. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ο fan του Game of Thrones… (Official HBO licensed product)

ΚΥΠΕΛΛΟ (STEIN)

Νιώσε σαν ένας από τους άρχοντες των Επτά Βασιλείων με αυτό το συλλεκτικό stein. Διάλεξε ένα από τα τρία διαθέσιμα και πιες στην υγειά του Jon Snow, της Daenerys Targaryen ή της Νυχτερινής Φρουράς… (Official HBO licensed product)

ΒΙΒΛΙΑ & GRAPHIC NOVELS

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ

Oι άγνωστες πτυχές του μαγικού κόσμου του George R.R. Martin ξεδιπλώνονται σε μία μοναδική έκδοση αναφοράς, που περιλαμβάνει πάνω από 170 έγχρωμες εικονογραφήσεις και χάρτες καθώς και γενεαλογικά δέντρα των Οίκων Stark, Lannister και Targaryen.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ

Σε έναν κόσμο όπου οι χειμώνες διαρκούν δεκαετίες ολόκληρες, βασιλείς και βασίλισσες, ιππότες και μάγοι, ευγενείς και δολοφόνοι, βρίσκονται αντιμέτωποι σ’ ένα θανατερό παιχνίδι… το Παιχνίδι του Στέμματος. Το πρώτο βιβλίο της σειράς που ενέπνευσε την ομώνυμη τηλεοπτική παραγωγή του HBO.

ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ

Ένα ταξίδι στα Επτά Βασίλεια και το μαγευτικό κόσμο του Γουέστερος σε μια εικονογραφημένη περιπέτεια, η οποία αποτελεί προοίμιο της συναρπαστικής σειράς του G.R.R. Martin που ενέπνευσε την τηλεοπτική υπερπαραγωγή GAME OF THRONES.

ΒΙΒΛΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Σε έναν κόσμο όπου οι γάμοι είναι κόκκινοι, η φωτιά πράσινη και τα χρέη πληρώνονται σε χρυσό, εκατοντάδες μοναδικές εικόνες ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες ενός μοναδικού βιβλίου ζωγραφικής, με 45 αποκλειστικές εικονογραφήσεις, χάρη στις ζωντανές περιγραφές και τις αποκαλυπτικές λεπτομέρειες του George R.R. Martin.

MEMORABILIA

ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ

ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ

Ένα μοναδικό, πολυτελές σημειωματάριο με το οικόσημο των Σταρκ, Ταργκάρυεν ή Λάννιστερ. Διάλεξε το δικό σου σημειωματάριο, διάλεξε τον Οίκο σου! (Official HBO licensed product)

COASTERS

Δώσε μία νότα από τα Επτά Βασίλεια στο τραπέζι σου με τέσσερα σουβέρ με τους σπουδαιότερους Οίκους του Γουέστερος. (Official HBO licensed product)

Ένα σετ με 5 κονκάρδες εμπνευσμένες από το μοναδικό κόσμο του Game of Thrones! (Official HBO licensed product)

ΕΠΙΣKΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE: gotbox.gr