Επιλογή Σελίδας

Στο Outlander Book Box Light θα βρεις

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ MOUSEPAD

Για να έχεις πάντα κοντά σου τους χαρακτήρες της αγαπημένης σου σειράς βιβλίων για να σου κρατούν συντροφιά και να σε ταξιδεύουν!

ΚΟΥΠΑ ΣΑΣΕΝΑΧ

Απόλαυσε τον καφέ ή το τσάι σου σαν μια αυθεντική Σάσεναχ, αφήνοντας αυτή την συλλεκτική κούπα να σε μεταφέρει στη χειμερινή Σκοτία!

OUTLANDER: ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

ΒΙΒΛΙΟ 1: ΣΑΣΕΝΑΧ, Η ΞΕΝΗ

Το 1946, η Κλαιρ Ράνταλ, μια στρατιωτική νοσοκόμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, βρίσκεται με το σύζυγό της για ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος στη Σκοτία. Η μοίρα όμως τους χωρίζει ξανά, όταν η ηρωίδα περνά μέσα από έναν κύκλο μονόλιθων στα Χάιλαντς και μεταφέρεται ως διά μαγείας στη Σκοτία του 1743. Εκεί, γίνεται ξαφνικά μια Σάσεναχ, μια ξένη σε έναν τόπο που μαστίζεται από τον πόλεμο και τις διαμάχες των φατριών. Διχασμένη ανάμεσα στο πάθος και το καθήκον, τη βία και την προκατάληψη, η Κλαιρ θα ζήσει ένα συγκλονιστικό έρωτα με τον νεαρό Τζέιμι Φρέιζερ, ένα θαρραλέο Σκοτσέζο πολεμιστή.

ΒΙΒΛΙΟ 2: ΣΕ ΞΕΝΟ ΧΡΟΝΟ

Παγιδευμένη στη δίνη του αιματηρού πολέμου μεταξύ Άγγλων και Ιακωβιτών, σύντομα η Κλαιρ θα συνειδητοποιήσει πως η ευτυχία δε διαρκεί για πάντα και θα γνωρίσει τη σκληρή όψη της μοίρας. Θα κατηγορηθεί ως μάγισσα κινδυνεύοντας να καεί στην πυρά, θα γνωρίσει τον πόνο και την προδοσία και θα ανακαλύψει ένοχα μυστικά, ικανά να οδηγήσουν ανθρώπους στο θάνατο. Ωστόσο εκείνη θα πρέπει να ξεπεράσει τον ίδιο της τον εαυτό και να παλέψει για να γιατρέψει την ψυχή του αγαπημένου της Τζέιμι από τραύματα που φαίνεται ότι δε θα επουλωθούν ποτέ…

ΒΙΒΛΙΟ 3: ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Είκοσι ολόκληρα χρόνια φύλαξε το μυστικό της η Κλαιρ Ράνταλ. Τώρα επιστρέφει με τη νεαρή της κόρη στα ομιχλώδη Χάιλαντς για να αποκαλύψει μια αλήθεια εκπληκτική και συνάμα τρομερή. Μια αλήθεια που έχει να κάνει με το μυστήριο ενός αρχαίου κύκλου μονόλιθων αλλά και με έναν παράφορο έρωτα που μοιάζει να αψηφά τα όρια του χρόνου. Για χάρη του Χαϊλάντερ πολεμιστή Τζέιμς Φρέιζερ, η Κλαιρ αφήνει πίσω της την ασφάλεια του αιώνα της για να αντιμετωπίσει τους κινδύνους μιας εποχής συγκρούσεων και μισαλλοδοξίας…

ΒΙΒΛΙΟ 4: ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ

Η Κλαιρ και ο Τζέιμι εγκαταλείπουν το Παρίσι και τις δολοπλοκίες που αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στην Αυλή του Λουδοβίκου ΙΕ’ και επιστρέφουν στα Χάιλαντς. Όλα δείχνουν πως εκεί θα βρουν επιτέλους την πολυπόθητη γαλήνη… ώσπου η μοίρα φέρνει στο δρόμο τους ένα φρικτό εφιάλτη από το παρελθόν! Καθώς οι μέρες περνούν, η προσπάθεια για την παλινόρθωση των Στούαρτ εντείνεται και η καταδικασμένη δεύτερη Εξέγερση των Ιακωβιτών ξεσπά. 

Outlander Book Box Light

44,90 €

Tο Outlander Book box περιλαμβάνει τα τέσσερα πρώτα βιβλία της σειράς “Outlander”, ένα mousepad, καθώς και μια συλλεκτική κούπα!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!