Επιλογή Σελίδας

Στο Red Sonja Collection Box θα βρείτε

RED SONJA GRAPHIC NOVELS

Η άγρια πολεμίστρια που δέσποζε στις ερημιές της Υβοριανής Εποχής με την τόσο χαρακτηριστική φορεσιά, η μόνη που έφτανε τον Βάρβαρο Κόναν σε δύναμη και ικανότητα στο ξίφος έρχεται με το δικό της κουτί στο Myboxes!

RED SONJA 1:
SHE-DEVIL WITH A SWORD

Έζησε σε ένα πρωτόγονο κόσμο μιας βάρβαρης εποχής. Την ονόμασαν Κόκκινη Σόνια, εξαιτίας των κόκκινων μαλλιών και του πύρινου χαρακτήρα της. Δεινή ξιφομάχος, με ικανότητα στο σπαθί που ελάχιστοι πολεμιστές θα μπορούσαν να φτάσουν.

RED SONJA 2:
ARROWSMITH

Η Κόκκινη Σόνια επιστρέφει στα περίχωρα της Υρκανίας, όπου βρίσκει ένα κορίτσι που μοιάζει με τον εαυτό της πριν από πολλά χρόνια. Ενώ οι δυο τους αντιμετωπίζουν μια ομάδα κακοποιών, η νεαρή σύντροφός της μαθαίνει από πρώτο χέρι την δύσκολη πραγματικότητα της επιβίωσης σε έναν τόσο βάναυσο κόσμο.

RED SONJA 3:
Η ΆΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΝ ΓΚΑΘ

Η επική τριλογία της Κόκκινης Σόνια ολοκληρώνεται! Με τον συγκλονιστικό επίλογο της επιστροφής του ΚάλανΓκαθ, ο κόσμος της Κόκκινης Σόνια θα αλλάξει για πάντα.

 

SAVAGE RED SONJA:
Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΙΑΣ

Κάπου, στις παγωμένες ερημιές τις βόρειας Υβορίας, η Κόκκινη Σόνια αναλαμβάνει να οδηγήσει ένα στρατό μισθοφόρων σε μια επιχείρηση πέρα από τα σύνορα, ενάντια στις βαρβαρικές φυλές της περιοχής. Η μάχη όμως που θα ακολουθήσει θα την φέρει αντιμέτωπη με την Βασίλισσα της Ερημιάς και το τρομερό μυστικό της.

RED SONJA COLLECTION BOX

34,90 €

Το Red Sonja Collection Box περιλαμβάνει τα 4 graphic novels “Red Sonja 1: She-Devil with a Sword”, “Red Sonja 2: Arrowsmith”, “Red Sonja 3: Η Άνοδος του Κάλαν Γκαθ” και “Savage Red Sonja: Η Βασίλισσα της Ερημιάς”.

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!