Επιλογή Σελίδας

Στο The Best Graphic Novels Box θα βρείτε

ΔΩΡΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΕΤ

Μοναδικό σετ με κούπα, σουβέρ και μπρελόκ για να έχετε παντού μαζί σας τον μεταλλαγμένο μισθοφόρο!

GRAPHIC NOVELS

WOLVERINE: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Τον βρήκαν να περιπλανιέται στα δάση του Καναδά. Θύμιζε περισσότερο άγριο ζώο παρά άνθρωπο και τον στρατολόγησαν σε μια μυστική οργάνωση. Η πρώτη του αποστολή θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Χαλκ και το Γουέντιγκο. Θα καταφέρει ο μεταλλαγμένος Λόγκαν να διατηρήσει την ανθρωπιά του ή θα παραδοθεί στο άγριο κτήνος που κρύβει μέσα του;

DEADPOOL: VENDETTA

Ο Deadpool πιο δημοφιλής από ποτέ σε μια φοβερή και εκρηκτική ιστορία!
Ο Ντέντπουλ παρενοχλεί, πυροβολεί, και μαχαιρώνει κόσμο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχει αποκτήσει πολλούς εχθρούς. Ένας απ’ αυτούς, τον οποίο δεν μπορεί να θυμηθεί ακριβώς, είναι ο Θάμπερ, ο οποίος εμφανίζεται στα ξαφνικά και τον κάνει λιώμα στο ξύλο. Ποια σχέση έχει το παρελθόν του Ντέντπουλ με αυτόν τον μπρατσωμένο τραμπούκο;

MS MARVEL: ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ

Η Καμάλα Καν είναι ένα κανονικό κορίτσι από το Τζέρσεϊ Σίτι – μέχρι που ξαφνικά αποκτά εκπληκτικές δυνάμεις. Μα ποια είναι η καινούργια Μις Μάρβελ; Μία απλή έφηβη; Ή μία πραγματική υπερηρωίδα; Ώρα να το ανακαλύψετε!

Tο συναρπαστικό ντεμπούτο της Ms Marvel σε σενάριο της G. Willow Wilson (Air, Cairo) και εικονογράφηση του Adrian Alphona (Runaways)!

THE BEST GRAPHIC NOVELS BOX

24,90 €

To Τhe Best Graphic Novels  box περιλαμβάνει τα 3 graphic novels “Wolverine: Οι Πρώτες Περιπέτειες”, “Ms Marvel: Μετάλλαξη” και “Deadpool Vendetta” καθώς και ένα μοναδικό σετ με κούπα , σουβέρ και μπρελόκ.

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!