Επιλογή Σελίδας

Στο The Best Graphic Novels Box θα βρείτε

ΔΩΡΟ ΜΠΡΕΛΟΚ

Μοναδικό fanko pop μπρελόκ Deadpool για να έχετε παντού μαζί σας τον μεταλλαγμένο μισθοφόρο!

GRAPHIC NOVELS

WOLVERINE: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Τον βρήκαν να περιπλανιέται στα δάση του Καναδά. Θύμιζε περισσότερο άγριο ζώο παρά άνθρωπο και τον στρατολόγησαν σε μια μυστική οργάνωση. Η πρώτη του αποστολή θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Χαλκ και το Γουέντιγκο. Θα καταφέρει ο μεταλλαγμένος Λόγκαν να διατηρήσει την ανθρωπιά του ή θα παραδοθεί στο άγριο κτήνος που κρύβει μέσα του;

DEADPOOL: VENDETTA

Ο Deadpool πιο δημοφιλής από ποτέ σε μια φοβερή και εκρηκτική ιστορία!
Ο Ντέντπουλ παρενοχλεί, πυροβολεί, και μαχαιρώνει κόσμο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχει αποκτήσει πολλούς εχθρούς. Ένας απ’ αυτούς, τον οποίο δεν μπορεί να θυμηθεί ακριβώς, είναι ο Θάμπερ, ο οποίος εμφανίζεται στα ξαφνικά και τον κάνει λιώμα στο ξύλο. Ποια σχέση έχει το παρελθόν του Ντέντπουλ με αυτόν τον μπρατσωμένο τραμπούκο;

MS MARVEL: ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ

Η Καμάλα Καν είναι ένα κανονικό κορίτσι από το Τζέρσεϊ Σίτι – μέχρι που ξαφνικά αποκτά εκπληκτικές δυνάμεις. Μα ποια είναι η καινούργια Μις Μάρβελ; Μία απλή έφηβη; Ή μία πραγματική υπερηρωίδα; Ώρα να το ανακαλύψετε!

Tο συναρπαστικό ντεμπούτο της Ms Marvel σε σενάριο της G. Willow Wilson (Air, Cairo) και εικονογράφηση του Adrian Alphona (Runaways)!

THE BEST GRAPHIC NOVELS BOX

29,90 €

To Τhe Best Graphic Novels  box περιλαμβάνει τα 3 graphic novels “Wolverine: Οι Πρώτες Περιπέτειες”, “Ms Marvel: Μετάλλαξη” και “Deadpool Vendetta” καθώς και ένα  μοναδικό fanko pop μπρελόκ Deadpool.

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!