Επιλογή Σελίδας

Στο The Best Graphic Novels Box #4 θα βρείτε

ΔΩΡΟ MEGA MUG

Μία μοναδική μεγάλη κούπα για τον μεγάλο αντίπαλο του Spider-man, τον Venom.

GRAPHIC NOVELS

VENOM ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Μια ασύγκριτη, μοχθηρή δύναμη που διψά για εκδίκηση!
Την ημέρα που ένας απογοητευμένος και αποτυχημένος δημοσιογράφος συνάντησε ένα συμβιωτικό οργανισμό από έναν εξωγήινο πλανήτη, ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του Σπάιντερ-Μαν γεννήθηκε: ο Βένομ! Όμως είναι όντως τόσο απλά τα πράγματα; Ανακαλύψτε τις πραγματικές, διεστραμμένες αιτίες που οδήγησαν τον Έντι Μπροκ… και το συμβιωτικό να ακολουθήσουν ένα σκοτεινό μονοπάτι.

ULTIMATES 1 ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ

Σπάιντερ-Μαν και ο Γκρην Γκόμπλιν… ο Γούλβεριν, ο Κύκλωπας και ο Μαγκνέτο… αλλόκοτα πλάσματα με απίστευτες δυνάμεις εμφανίζονται ανάμεσά μας, προκαλώντας άλλοτε φόβο και άλλοτε δυσπιστία. Αντιμέτωπη με μια νέα τάξη πραγμάτων, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφασίζει να προχωρήσει στην ίδρυση των Ultimates, μιας ομάδας υπερηρώων που θα προστατεύσει την ανθρωπότητα από κάθε λογής υπεράνθρωπες απειλές…

ULTIMATES 2 ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Άιρον Μαν. Θωρ. Γουώσπ. Τζάιαντ Μαν. Κάπταιν Αμέρικα. Αυτά είναι τα μέλη των Ultimates, της νέας ομάδας υπερηρώων που συγκρότησε η αμερικανική κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τις υπεράνθρωπες απειλές. Αφού κατάφερε να αντιμετωπίσει με επιτυχία το καταστρεπτικό ξέσπασμα του Χαλκ στη Νέα Υόρκη, η ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με μία ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση: Μία εξωγήινη εισβολή που ξεκίνησε πριν από δεκαετίες!

BEST GRAPHIC NOVELS BOX #4

24,90 €

Το «The Best Graphic Novels Box #4» περιλαμβάνει τα 3 graphic novels, Venom Σκοτεινό Παρελθόν, Ultimates 1 Υπεράνθρωποι, Ultimates 2 Εθνική Ασφάλεια και μία μοναδική μεγάλη κούπα. 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!