Επιλογή Σελίδας

Στο The Best Graphic Novels Box #5 θα βρείτε

ΔΩΡΟ SPIDER-SENSE

Από το επίσημο merchandise του Spider-Man, ένα luggage tag για τις αποσκευές σας!

GRAPHIC NOVELS

THE AMAZING SPIDER-MAN:
BACK IN BLACK

Η τρομερή σύγκρουση που δίχασε τους υπεράνθρωπους πολέμιους του εγκλήματος έλαβε τέλος, όμως η ζωή του Πήτερ Πάρκερ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Οι αρχές τον καταδιώκουν και τον αναγκάζουν να κρυφτεί, έχοντας μαζί του τη θεία Μέυ και τη Μαίρυ Τζέην. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο υπερήρωας έχει ακόμα να αντιμετωπίσει τον πανίσχυρο Κίνγκπιν, ο οποίος στέλνει εναντίον του έναν εκτελεστή. Όμως η σφαίρα που προοριζόταν για τον Πήτερ τραυματίζει σοβαρά τη θεία Μέυ κι έτσι εκείνος, τυφλωμένος από οργή, αποφασίζει να παραβεί τον ηθικό του κώδικα για να τιμωρήσει τους ενόχους…

ULTIMATUM : X -MEN & FANTASTIC 4 - ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Ο Μαγκνέτο έχει εξαπολύσει επίθεση εναντίον της ανθρωπότητας. Η ανατολική Ευρώπη καλύπτεται πλέον ολόκληρη από χιόνια, ενώ ένα τεράστιο παλιρροιακό κύμα έχει σχεδόν καταστρέψει τη Νέα Υόρκη. Τα θύματα ανέρχονται σε εκατομμύρια – ανάμεσά τους και μέλη των Χ-Men και των Τεσσάρων Φανταστικών! Ήρθε πια ο καιρός της ανασύνταξης – ή μήπως είναι η ώρα της εκδίκησης; Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό αυτό γεγονός μέσα από τα μάτια των σημαντικότερων ηρώων της Marvel!

ULTIMATUM: REQUIEM

O απόηχος του γεγονότος που συντάραξε το ultimate universe… Ποιο είναι το αποτέλεσμα της τρομακτικής σύγκρουσης; Μία μισοσκισμένη μάσκα, το τελευταίο ίχνος του Πήτερ Πάρκερ. Μία οικογένεια που έπεσε θύμα των ολέθριων δυνάμεων της φύσης. Μία ομάδα που αποδεκατίστηκε από τη φονική οργή του Μαγκνέτο. Στην πιο κρίσιμη στιγμή, οι ήρωες έδειξαν αυταπάρνηση. Κάποιοι θυσιάστηκαν για να ανατρέψουν τα παρανοϊκά σχέδια του Μαγκνέτο. Ένας συγκλονιστικός επίλογος στα απίστευτα γεγονότα που άλλαξαν την ιστορία του Ultimate σύμπαντος της Marvel.

BEST GRAPHIC NOVELS BOX #5

24,90 €

Το «The Best Graphic Novels Box #5» περιλαμβάνει τα 3 graphic novels,The Amazing Spider-Man: Back in Black – Σκοτεινή Εκδίκηση , Ultimatum X -men & Fantastic 4 – Αγώνας Επιβίωσης, Ultimatum Requiem και ένα luggage tag Spider-man. 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!