Επιλογή Σελίδας

Στο The Best Graphic Novels Box #6 θα βρείτε

ΔΩΡΟ ΦΙΓΟΥΡΑ JLA

Μαζί θα βρείτε μια μίνι φιγούρα Justice League 7-8 cm.

GRAPHIC NOVELS

AQUAMAN: ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΟΝΟ

Ο Άρθουρ Κάρι είναι διχασμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους. Έξι χρόνια πριν, ήταν ο γιος ενός φαροφύλακα και κάτοικος της επιφάνειας. Ώσπου το πεπρωμένο του αποκαλύφθηκε και ο νεαρός Άρθουρ Κάρι διεκδίκησε το κληρονομικό του δικαίωμα: το θρόνο της Ατλαντίδας. Μα η βασιλεία του ήταν σύντομη. Όταν ο κόσμος της επιφάνειας βρέθηκε σε κίνδυνο, έγινε μέλος της ομάδας των υπερηρώων, της διάσημης Justice League, κι απαρνήθηκε το σκήπτρο του. Αλλά ακόμα και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, το παρελθόν δεν μπορεί να παραμείνει θαμμένο. 

TOMB RAIDER: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ

Η Λάρα Κροφτ αναζητά το μυστικό για ένα μανιτάρι που λέγεται πως χαρίζει την αθανασία, όμως μία οργάνωση ονόματι Ιππότες του Σκοτεινού Σπόρου θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτή τη δύναμη.
Η εφευρετικότητα κι η ικανότητα επιβίωσης της Λάρα θα δοκιμαστούν σκληρά, καθώς η έρευνά της θα την οδηγήσει από την πόλη σε μακρινές ζούγκλες και σκοτεινά σπήλαια για να φτάσει στον στόχο της: να βρει την αλήθεια.

ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ

Τον Απρίλιο του 2003, κατά τη διάρκεια των αμερικανικών βομβαρδισμών στο Ιράκ, μία αγέλη λιονταριών απέδρασε από το Ζωολογικό Κήπο της Βαγδάτης. Σαστισμένα κι αποπροσανατολισμένα, πεινασμένα μα επιτέλους ελεύθερα, τα τέσσερα λιοντάρια άρχισαν να περιπλανιούνται στους ερειπωμένους δρόμους της Βαγδάτης, προσπαθώντας απεγνωσμένα να επιβιώσουν.
Καταγράφοντας το ταξίδι των λιονταριών, θίγουν με την ιστορία τους την ίδια τη φύση της ελευθερίας.

BEST GRAPHIC NOVELS BOX #6

24,90 €

Το «The Best Graphic Novels Box #6» περιλαμβάνει τα 3 graphic novels “Aquaman: Μάχη για το Θρόνο”, “Tomb Raider: Το Κυνήγι της Αιωνιότητας” και “Τα Λιοντάρια της Βαγδάτης”, καθώς και μια μίνι φιγούρα Justice League!

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!