Επιλογή Σελίδας

Στο Batman Fan Box θα βρείτε

DK III: Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΦΥΛΗ – 9 ΤΕΥΧΗ

Ο Frank Miller µαζί µε τον Brian Azzarello αναλαµβάνουν να διηγηθούν την τρίτη συνέχεια του θρύλου του Σκοτεινού Ιππότη! Τα χρόνια έχουν περάσει και ο Batman κάνει κι αυτός την επιστροφή του. Όµως, αυτή τη φορά ο αντίπαλος που θα αντιµετωπίσει είναι πανίσχυρος!

TOMOI BATMAN 1-5 & ΤΟΜΟΣ BATMAN EUROPA

Ο Σκοτεινός Ιππότης σε μία σειρά από μοναδικές περιπέτειες που θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τον Διπρόσωπο, με την Τάλια Αλ’Γκουλ αλλά και με μία απρόσμενη έκπληξη: το γιο του Ντέμιαν!

Στο BATMAN EUROPA, ένας μυστηριώδης αντίπαλος έχει μολύνει το Σκοτεινό Ιππότη με ένα άγνωστο ιό. Η μόνη λύση για τον Μπάτμαν είναι να ζητήσει τη βοήθεια του μεγάλου του αντιπάλου, του Τζόκερ. Ο Μπάτμαν και ο Τζόκερ προσπαθούν να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από το σχέδιο εξόντωσής τους και η απάντηση θα τους οδηγήσει στην Ιταλία και την αρένα του Κολοσσαίου!

 

TOMOI BATMAN 6-10

Ο Μπάτμαν επιστρέφει με νέες περιπέτειες, που θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τη μεγαλύτερη πρόκληση στη ζωή του!

ΤΟΜΟΙ BATMAN 11-13 & ΤΟΜΟΙ ALL STAR BATMAN 1-3

Τόμοι Batman 11-13: Ένα μεγάλο κεφάλαιο στη μακρόχρονη ιστορία του Σκοτεινού Ιππότη έκλεισε. Τώρα ξεκινάει ένα καινούργιο. Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί εκείνος που είναι άξιος να συνεχίσει το έργο του Μπάτμαν!

Τόμοι all star Batman 1-3: Οι Frank Miller και Jim Lee, δύο από τους μεγαλύτερους δημιουργούς, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δώσουν τη δική τους εκδοχή για το πώς ο Dick Grayson έγινε ο βοηθός του Σκοτεινού Ιππότη!

 

Batman Fan Box

39,90 €

Στο κουτί αυτό θα βρείτε 13 τόμους  της σειράς «Batman», 3 τόμους  της σειράς «All star Batman», 1 τόμο  της σειράς «Batman Europa» και 9 τεύχη της σειράς «DKIII Η Άρχουσα φυλή».

 

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!