Επιλογή Σελίδας

Στο Superman Fan Box θα βρείτε

TOMOI SUPERMAN 1-5

Οι πέντε πρώτοι τόμοι με τις συγκλονιστικές περιπέτειες του Ανθρώπου από Ατσάλι! Ο Απόλυτος Υπερήρωας θα κληθεί να ξεπεράσει τεράστιες προκλήσεις και τρομερούς αντιπάλους, που θα δοκιμάσουν όχι μόνο τη δύναμή του αλλά και τη θέλησή του.

 

TOMOI SUPERMAN 6-10

Οι τόμοι 6 έως 10 με τις συγκλονιστικές περιπέτειες του Ανθρώπου από Ατσάλι, οι οποίοι περιλαμβάνουν 13 τεύχη της κλασικής σειράς Superman. 

TOMOI SUPERMAN 11-12 & TOMOI SUPERMAN UNCHAINED 1-3

Οι τόμοι 11 έως 12, που κλείνουν τις συγκλονιστικές περιπέτειες του Ανθρώπου από Ατσάλι, οι οποίοι περιλαμβάνουν 5 τεύχη της κλασικής σειράς Superman και τρεις τόμοι που συγκεντρώνουν όλη τη σειρά Superman: Unchained, η οποία φέρει τις υπογραφές δύο διάσημων δημιουργών, των Jim Lee και Scott Snyder.

 

TOMOI ALL-STAR SUPERMAN 1-2 & ΤΟΜΟΣ SUPERMAN ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

All star Superman: Δύο κορυφαίοι δημιουργοί, ο Grant Morrison και ο Frank Quitely, μεταφέρουν το δικό τους όραμα για τον Απόλυτο Υπερήρωα σε μία ιστορία που ξεδιπλώνει όλες τις αρετές του Ανθρώπου από Ατσάλι.

Superman Αναγέννηση – O Γιός του Superman: Μια νέα εποχή ξεκινά για τον Άνθρωπο από Ατσάλι, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία εξωγήινη απειλή και ο μόνος που θα μπορεί να τον βοηθήσει είναι ο γιος του!

 

Μαζί με τους 18 τόμους θα λάβετε ακόμα και δύο συλλεκτικά δώρα από το επίσημο merchandise του Superman: Ενα ελαστικό keychain και μια διακριτική κονκάρδα!

Superman Fan Box

29,90 €

Στο κουτί αυτό θα βρείτε 12 τόμους  της σειράς «Superman», 3 τόμους  της σειράς «Superman Unchained», 2 τόμους  της σειράς «All star Superman»,  1 τόμο  της σειράς «Superman Αναγέννηση» και συλλεκτικά υπερ-ηρωικά δώρα.

 

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!