Επιλογή Σελίδας

Στο Game of Thrones Box Premium Edition 2019 θα βρείτε

TARGARYEN DOORMAT

Το σπίτι σας είναι το βασίλειό σας, και τώρα έχετε τον τρόπο να κάνετε όλους τους καλεσμένους σας να το καταλάβουν καλά, προτού καν περάσουν το κατώφλι!

 

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

TRAVELMUG

Ένα μοναδικό travel mug για να έχετε πάντα μαζί σας τον καφέ σας (ή το αγαπημένο σας ρόφημα) και να δείξετε σε όλους ποιον οίκο στηρίζετε!

ΝOTEBOOK

Ο χειμώνας έρχεται!

Ένα συλλεκτικό σημειωματάριο με σκληρό εξώφυλλο, διάστασης Α5, με το οικόσημο των Stark!

 

KEYCHAIN

Ένα μπρελόκ για να έχετε πάντα μαζί σας την αγαπημένη σας σειρά!

ΒΙΒΛΙΑ

Το premium edition box κοστίζει 59,90 € αν επιλέξετε το 1ο βιβλίο, ωστόσο αν το έχετε ήδη, μπορείτε να επιλέξετε το 2ο βιβλίο με μια επιβάρυνση 5 €, ενώ αν θέλετε και τα 2 βιβλία της σειράς το Box κοστίζει 79,90 €. Η επιλογή μπορεί να γίνει στο καλάθι σας.

ΒΙΒΛΙΟ 1: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ

Σε έναν κόσμο όπου οι χειμώνες διαρκούν δεκαετίες ολόκληρες, βασιλείς και βασίλισσες, ιππότες και μάγοι, ευγενείς και δολοφόνοι βρίσκονται αντιμέτωποι σ’ ένα θανατερό παιχνίδι… το Παιχνίδι του Στέμματος. Το πρώτο βιβλίο της σειράς που ενέπνευσε την ομότιτλη τηλεοπτική παραγωγή του HBO.

 

ΒΙΒΛΙΟ 2: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΒΑΣΙΛΕΩΝ

Ένας κομήτης στο χρώμα του αίματος σκίζει τους ουρανούς των Επτά Βασιλείων, ένας δυσοίωνος προπομπός θανάτου και καταστροφής. Καθώς ο χειμώνας έρχεται, οι μνηστήρες του Σιδερένιου Θρόνου είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν με φωτιά και ατσάλι για την κυριαρχία της διχασμένης γης του Γουέστερος.

GRAPHIC NOVEL ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ
Ένα ταξίδι στα Επτά Βασίλεια και στο μαγευτικό κόσμο του Γουέστερος σε μια εικονογραφημένη περιπέτεια, η οποία αποτελεί προοίμιο της συναρπαστικής σειράς του G.R.R. Martin που ενέπνευσε την τηλεοπτική υπερπαραγωγή GAME OF THRONES.

 

ΒΙΒΛΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
Εκατοντάδες απαράμιλλες εικόνες ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες ενός μοναδικού βιβλίου ζωγραφικής, με 45 αποκλειστικές εικονογραφήσεις, χάρη στις ζωντανές περιγραφές και τις αποκαλυπτικές λεπτομέρειες του George R.R. Martin.

 

GAME OF THRONES BOX PREMIUM EDITION

1ο βιβλίο 59,90€

2ο βιβλίο 64,90€

2 βιβλία μαζί 79,90€

Στο premium edition box 2019 από τον κόσμο του Westeros, θα βρείτε τa πρώτa βιβλίa της σειράς, ένα graphic novel, ένα βιβλίο ζωγραφικής, ένα συλλεκτικό doormat του οίκου Targaryen, ένα travelmug, ένα σημειωματάριο Stark και ένα μπρελόκ.

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!