Επιλογή Σελίδας

Στο Game of Thrones Box Standard Edition 2019 θα βρείτε

SET MUG-COASTER-KEYCHAIN

Ένα εκπληκτικό σετ με ένα μπρελόκ αντίγραφο της καρφίτσας που έχει το Χέρι του Βασιλιά, ένα σουβέρ και μία κούπα με τα οικόσημα των Targaryen και των Stark!

MOUSEPAD

Συλλεκτικό mousepad με το λογότυπο της σειράς, για να έχετε ένα κομμάτι του Westeros πάντα στο γραφείο σας.

 

ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ GRAPHIC NOVELS

ΒΙΒΛΙΟ 1: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ

Σε έναν κόσμο όπου οι χειμώνες διαρκούν δεκαετίες ολόκληρες, βασιλείς και βασίλισσες, ιππότες και μάγοι, ευγενείς και δολοφόνοι βρίσκονται αντιμέτωποι σ’ ένα θανατερό παιχνίδι… το Παιχνίδι του Στέμματος. Το πρώτο βιβλίο της σειράς που ενέπνευσε την ομότιτλη τηλεοπτική παραγωγή του HBO.

ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ

Ένα ταξίδι στα Επτά Βασίλεια και στο μαγευτικό κόσμο του Γουέστερος σε μια εικονογραφημένη περιπέτεια, η οποία αποτελεί προοίμιο της συναρπαστικής σειράς του G.R.R. Martin που ενέπνευσε την τηλεοπτική υπερπαραγωγή GAME OF THRONES.

ΒΙΒΛΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Σε έναν κόσμο όπου οι γάμοι είναι κόκκινοι, η φωτιά πράσινη και τα χρέη πληρώνονται σε χρυσό, εκατοντάδες απαράμιλλες εικόνες ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες ενός μοναδικού βιβλίου ζωγραφικής, με 45 αποκλειστικές εικονογραφήσεις, χάρη στις ζωντανές περιγραφές και τις αποκαλυπτικές λεπτομέρειες του George R.R. Martin.

GAME OF THRONES BOX STANDARD EDITION

39,90 €

Στο Standard box 2019 από τον κόσμο του Westeros, θα βρείτε το πρώτο βιβλίο της σειράς, ένα graphic novel από τον κόσμο του Westeros, ένα βιβλίο ζωγραφικής, ένα συλλεκτικό mousepad με το λογότυπο της σειράς, καθώς και ένα σετ Stark/Targaryen με μια κούπα, ένα σουβέρ και ένα μπρελόκ.

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!