Επιλογή Σελίδας

Στο AnubisBox II – DC Heroes Box θα βρείτε

GRAPHIC NOVELS

FLASH: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Όταν μια τεράστια σύγκρουση απείλησε το πολυσύμπαν των υπερηρώων της DC, ο Barry θυσίασε τη ζωή του για να αποτρέψει την καταστροφή του.
Τώρα, η επιστροφή του Barry Allen στη ζωή έχει γίνει δεκτή απ’ όλους με ενθουσιασμό… που ο ίδιος δεν ασπάζεται. Μα υπάρχει ένας απώτερος σκοπός πίσω από την επιστροφή του Barry, που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί.

 

GREEN LANTERN: ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ

Ο Χαλ Τζόρνταν έχει πληρώσει ακριβά για τα λάθη του παρελθόντος. Είναι πλέον καιρός να συνεχίσει τη ζωή του ως Γκρην Λάντερν, προστάτης του Διαστημικού Τομέα 2814. Καθώς επιστρέφει στους αιθέρες ως πιλότος μαχητικού, ο Τζόρνταν αντιμετωπίζει νέες απειλές από παλιούς αντιπάλους του. Θανάσιμα ανδροειδή και ένας πανίσχυρος μεταλλαγμένος εχθρός βρίσκονται και πάλι στο δρόμο του… είναι όμως απλώς οι προάγγελοι μιας απίστευτης απειλής.

 

SUPERMAN: Η ΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ

Η Μετρόπολις προσπαθεί ακόμα να ανακάμψει από μια σειρά καταστροφών και να ανακτήσει τη χαμένη της αίγλη. Όμως ο Σούπερμαν, υπέρμαχος και σύμβολο της Πόλης του Μέλλοντος, δεν είναι πια εκεί και κανείς -ούτε καν η σύζυγός του, Λόις Λέιν- δε γνωρίζει ποια είναι η τύχη του.

 

TOMOI JLA 1-4

TOMOΣ SUPERGIRL #1

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κεφάλαια στην ιστορία της διάσημης ομάδας υπερηρώων, καθώς νέοι ήρωες προστίθενται στις τάξεις της και πολύ σύντομα θα χρειαστεί να αποδείξουν την αξία τους απέναντι σε τεράστιες προκλήσεις.

Η Supergirl και η Power Girl σε μία συναρπαστική περιπέτεια! Οι δύο ηρωίδες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προστατεύσουν τους κατοίκους του Candor από ένα μοχθηρό τύραννο!

ΦΙΓΟΥΡΑ JLA

Μαζί θα βρείτε μια μίνι φιγούρα Justice League 7-8 cm.

DC HEROES Box

24,90 €

Στο κουτί αυτό θα βρείτε 3 Graphic Novels, 14 συλλεκτικά comic “Justice League” και “Supergirl” δεμένα σε 5 τόμους, καθώς και μια  μίνι φιγούρα Justice League 7-8 cm!

 

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!