Επιλογή Σελίδας

Στο AnubisBox II – Joker Box θα βρείτε

ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ MOUSEPAD

Ένα μοναδικό mousepad. Είμαστε σίγουροι πως θα φέρει ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη σας!

 

ΒΑΤΜΑΝ: ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ

Όταν ο Μπάτμαν συναντά ένα μικρό αγόρι που οι γονείς του δολοφονήθηκαν, βλέπει μια αντανάκλαση του νεαρού του εαυτού, έτοιμου να διαλέξει το μονοπάτι που θα τον οδηγήσει σε μια ατέλειωτη σύγκρουση με το κακό. 

ΜΠΡΕΛΟΚ

Ο Γελαστός Πρίγκιπας του εγκλήματος θα σας συνοδεύει παντού μ’ αυτό το μοναδικό μπρελόκ!

 

GRAPHIC NOVELS

BATMAN: ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ

Σύμφωνα με τη γελαστή μηχανή χάους και καταστροφής που γνωρίζουμε ως Τζόκερ, αυτό είναι το μόνο πράγμα που χωρίζει τη λογική από την παραφροσύνη. Όταν δραπετεύει για μία ακόμη φορά από το Ασυλο Αρκαμ, ο ψυχωτικός εγκληματίας αναλαμβάνει να αποδείξει τη φρικτή αλήθεια των λόγων του με την αθέλητη βοήθεια του αστυνομικού διευθυντή του Γκόθαμ Σίτυ Τζιμ Γκόρντον και της πανέμορφης κόρης του Μπάρμπαρα.

 

JOKER

Ο μεγάλος εχθρός του Μπάτμαν παίρνει εξιτήριο από το φρενοκομείο και, παρά το πλατύ χαμόγελό του, δεν είναι καθόλου χαρούμενος. Όσο καιρό ήταν έγκλειστος, οι συνεργάτες του μοιράστηκαν και ξεπούλησαν την εγκληματική του αυτοκρατορία – πιστεύοντας πως δε θα τον ξαναέβλεπαν. Τώρα, όμως, ο Τζόκερ επιστρέφει και είναι αποφασισμένος να κάνει τους πάντες να υποφέρουν.

 

SUICIDE SQUAD: ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ

Ποια είναι η Ομάδα Αυτοκτονίας; Υπερεγκληματίες στρατολογήθηκαν από φυλακές και στάλθηκαν σε μυστικές αποστολές για να μειώσουν τις ποινές τους. Νανοβόμβες τοποθετήθηκαν στο λαιμό τους για να τους ελέγχουν. Όλοι είναι αναλώσιμοι. Κανείς τους δε θα κατηγορηθεί για ό,τι κάνουν. Ο θάνατος κι η βία είναι κάτι το συνηθισμένο. Η πρώτη αποστολή της ομάδας θα φέρει τα έξι μέλη της αντιμέτωπα με μια ορδή εξήντα χιλιάδων ανθρώπων που έχουν μετατραπεί σε ζωντανά όπλα.

 

COMICS

Τόμος Harley Quinn

Στον τόμο αυτό θα βρείτε δύο μοναδικά συλλεκτικά τεύχη, όπου πρωταγωνιστεί η αληθινή(;) αγάπη του Joker, η μία και μοναδική Harley Quinn.

 

 

The Dark Knight Returns:

Η Τελευταία Σταυροφορία

Ο σπουδαίος δημιουργός Frank Miller μας μεταφέρει πριν από τα γεγονότα του πρώτου, κλασικού πια, graphic novel και να διηγηθεί μία άγνωστη πτυχή της ιστορίας του Σκοτεινού Ιππότη.

JOKER BOX

39,90 €

Στο κουτί αυτό θα βρείτε τρία Graphic Novels επικεντρωμένα στην εγκληματική δραστηριότητα του Joker,ένα gragic novel Batman, 3 συλλεκτικά comic, ένα mousepad και ένα μπρελόκ, ευγενική προσφορά του… Χαμογελαστού εφιάλτη του Batman!

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!