Επιλογή Σελίδας

Στο AnubisBox II – Superman/Batman Box θα βρείτε

JUSTICE LEAGUE MUG

Superman, Wonder Woman, Batman. Οι τρεις κορυφαίοι υπερήρωες της DC Comics σε μια μοναδική κούπα, για να ξεκινάτε με τον πιο υπερηρωικό τρόπο την ημέρα σας.

GRAPHIC NOVELS

SUPERMAN EARTH ONE: ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

 Ο Κλαρκ Κεντ είναι διαφορετικός. Έχει την ικανότητα πτήσης, βλέπει μέσα από τοίχους, μπορεί να κάψει αντικείμενα με το βλέμμα του. Είναι πανίσχυρος, αλλά είναι μόνος και δίχως σκοπό.

 

  

BATMAN: EARTH ONE: Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΙΠΠΟΤΗ

Σε ένα Γκόθαμ Σίτι όπου δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους εχθρούς από τους φίλους, η διαδρομή του Μπρους Γουέιν για να γίνει ο Σκοτεινός Ιππότης είναι γεμάτη με περισσότερα εμπόδια από ποτέ άλλοτε.

 

TOMOI SUPERMAN/BATMAN 1-4

ΒΑΤΜΑΝ SUPERMAN COMIC

Οι δύο μεγάλοι υπερήρωες της DC Comics σε μία μοναδική σειρά, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με τεράστιες προκλήσεις και επικίνδυνους αντιπάλους. Οι 4 πρώτοι τόμοι της σειράς Superman/Batman, που συγκεντρώνει τα πρώτα 12 τεύχη.

Οι δύο διάσημοι ήρωες θα βρεθούν ξαφνικά σε μία εναλλακτική διάσταση, όπου θα συναντήσουν τους Σούπερμαν και Μπάτμαν εκείνης της διάστασης, που είναι πιο ώριμοι και μεγαλύτεροι. 

Superman/Batman Box

24,90 €

Στο κουτί αυτό θα βρείτε 2 Graphic Novels, 12 συλλεκτικά comic της σειράς “Superman/Batman” δεμένα σε 4 τόμους, 2 κόμικ της σειράς “Batman Superman” και μια συλλεκτική κούπα με τον Superman, τον Batman και την Wonder Woman.

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!