Επιλογή Σελίδας

Στο AnubisBox II – Superman Box No 1 θα βρείτε

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ T-SHIRT

Ήρθε η ώρα να βγάλεις κι εσύ στην επιφάνεια τον Άνθρωπο από Ατσάλι που κρύβεις μέσα σου, με αυτό το απίθανο μπλουζάκι του Απόλυτου Υπερήρωα!

GRAPHIC NOVELS

SUPERMAN: BIRTHRIGHT, ΤΟΜΟΣ 1 & 2

Mark Waid, Leinil Francis Yu, Gerry Alanguilan
Το «Superman: Birthright» αποτελεί μια πρωτότυπη ματιά στην προέλευση και τα συναρπαστικά πρώτα βήματα του Ανθρώπου από Ατσάλι, χαρίζοντας στον πολύχρωμο και συναρπαστικό μύθο του μια νέα, επική διάσταση, καθώς περιγράφει την προσπάθειά του να διασώσει ταυτόχρονα τόσο την κληρονομιά του Krypton όσο και τη Metropolis, που αντιμετωπίζει έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της ιστορίας της.

«Η ξεχωριστή ικανότητα του Mark Waid μάς προσφέρει μια ολόφρεσκη εκδοχή της ιστορίας του Κλαρκ Κεντ και της απόφασής του να φορέσει τη στολή και την μπέρτα του υπερήρωα.»
– Entertainment Weekly

TOMOI SUPERMAN 1-5

Οι πέντε πρώτοι τόμοι με τις συγκλονιστικές περιπέτειες του Ανθρώπου από Ατσάλι! Ο Απόλυτος Υπερήρωας θα κληθεί να ξεπεράσει τεράστιες προκλήσεις και τρομερούς αντιπάλους, που θα δοκιμάσουν όχι μόνο τη δύναμή του αλλά και τη θέλησή του.

Superman Box 1

24,90 €

Στο κουτί αυτό θα βρείτε δύο Graphic Novels, τα 10 πρώτα συλλεκτικά comic της σειράς “Superman” δεμένα σε 5 τόμους, καθώς και ένα συλλεκτικό T-Shirt!

 

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!