Επιλογή Σελίδας

Στο AnubisBox II – BatMan Box No 1 θα βρείτε

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ T-SHIRT

Ένα μοναδικό μπλουζάκι για κάθε φαν του Σκοτεινού Ιππότη, με ένα από τα εμβληματικά εξώφυλλα του «Killing Joke», μίας από τις κορυφαίες ιστορίες στην πολύχρονη καριέρα του.

GRAPHIC NOVELS

Batman: HUSH – Σιωπηλά Αινίγματα

Τι συμβαίνει όταν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου των κόμιξ αναλαμβάνουν να μας αφηγηθούν μια περιπέτεια του Σκοτεινού Ιππότη του Γκόθαμ Σίτυ; Την απάντηση στο ερώτημα αυτό έρχονται να μας δώσουν οι Jim Lee (Wildcats, X-Men) και Jeph Loeb (Batman: DARK VICTORY, Smallville). Υποβλητικό, σκοτεινό όσο και απρόβλεπτο, το Batman: HUSH αποτελεί ίσως το κορυφαίο έργο της σύγχρονης σταδιοδρομίας του μασκοφόρου πολέμιου του εγκλήματος, ενώ από τις σελίδες του παρελαύνουν οι πιο διάσημοι υπερήρωες και κακοποιοί του σύμπαντος της DC Comics.

BATMAN: ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΚΟΘΑΜ

BATMAN: ΣΚΟΤΕΙNH ΠΑΓΙΔΑ

BATMAN: YEAR ONE - Η ΑΡΧΗ

TOMOI BATMAN 1-5

Ο Σκοτεινός Ιππότης σε μία σειρά από μοναδικές περιπέτειες που θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τον Διπρόσωπο, με την Τάλια Αλ’Γκουλ αλλά και με μία απρόσμενη έκπληξη: το γιο του Ντέμιαν!

Batman Box 1

24,90 €

Στο κουτί αυτό θα βρείτε δύο Graphic Novels, τα 16 πρώτα συλλεκτικά comic της σειράς “Batman” δεμένα σε 5 τόμους, καθώς και ένα συλλεκτικό T-Shirt!

 

 

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!