Επιλογή Σελίδας

Στο AnubisBox II – BatMan Box No 1 θα βρείτε

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ T-SHIRT

Ένα μοναδικό μπλουζάκι για κάθε φαν του Σκοτεινού Ιππότη, με ένα από τα εμβληματικά εξώφυλλα του «Killing Joke», μίας από τις κορυφαίες ιστορίες στην πολύχρονη καριέρα του.

GRAPHIC NOVELS

BATMAN: ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΚΟΘΑΜ

Scott Snyder, Greg Capullo
Η συγκλονιστική συνέχεια της «Σκοτεινής Παγίδας»! Για πάνω από έναν αιώνα η Αυλή των Γλαυκών εξουσίαζε το Γκόθαμ από τις σκιές. Κανείς δεν μπορούσε να της ξεφύγει. Μέχρι που αντιμετώπισε τον Μπάτμαν.

BATMAN: ΣΚΟΤΕΙNH ΠΑΓΙΔΑ

BATMAN: YEAR ONE - Η ΑΡΧΗ

To 1986, o Frank Miller και ο David Mazzucchelli συνεργάστηκαν για να αφηγηθούν μια πρωτοποριακή εκδοχή της προέλευσης του Batman – ποιος είναι και πώς έγινε αυτό που είναι. Το «Batman: Year One» γράφτηκε λίγο καιρό μετά το «Dark Knight Returns” («Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει»), τη δυστοπική εξιστόρηση των ύστατων ημερών του Batman, και χάρισε μια νέα διάσταση στην προσωπικότητα του θρυλικού ήρωα.

TOMOI BATMAN 1-5

Ο Σκοτεινός Ιππότης σε μία σειρά από μοναδικές περιπέτειες που θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τον Διπρόσωπο, με την Τάλια Αλ’Γκουλ αλλά και με μία απρόσμενη έκπληξη: το γιο του Ντέμιαν!

Batman Box 1

24,90 €

Στο κουτί αυτό θα βρείτε δύο Graphic Novels, τα 16 πρώτα συλλεκτικά comic της σειράς «Batman” δεμένα σε 5 τόμους, καθώς και ένα συλλεκτικό T-Shirt!

 

 

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!