Επιλογή Σελίδας

Στο Anubisbox II – Spider-Man Box No 2 θα βρεις

ΥΠΕΡΗΡΩΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ

Ένα μοναδικό σημειωματάριο με τον φιλικό Σπάιντερ-Μαν της γειτονιάς σας, για να μη χάνετε ποτέ τίποτα!

SPIDER-MAN MUG

Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά! Πρωινός καφές με τον Spidey…

Μία συλλεκτική κούπα με τα κατορθώματα του μεγάλου υπερήρωα!

ΒΙΒΛΙΑ & GRAPHIC NOVELS

THE AMAZING SPIDER-MAN: Ο ΑΠOΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓOΣ

Tom De Falco
Όταν τον τσίμπησε μια ραδιενεργή αράχνη, ο ντροπαλός Πίτερ Πάρκερ μεταμορφώθηκε στον εκπληκτικό Σπάιντερ-Μαν. Aπό τότε, τα ριψοκίνδυνα ακροβατικά του και οι μάχες του με τρομερούς αντιπάλους. όπως ο Γκριν Γκόμπλιν, ο Ντόκτορ Οκτόπους και ο Βένομ, έχουν αιχμαλωτίσει τη φαντασία εκατομμυρίων φίλων των κόμιξ. To «Amazing Spider-Man: Ο Απόλυτος Οδηγός» είναι μια πλήρως ενημερωμένη, πολυτελής έκδοση, που περιλαμβάνει όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στη ζωή και το έργο του θρυλικού υπερήρωα, παρουσιάζοντας όλους τους χαρακτήρες που συνέβαλαν στη διαμόρφωση του μύθου του.

MARVEL 1602

Neil Gaiman, Andy Kubert
Τι συμβαίνει όταν ο βραβευμένος δημιουργός του «Sandman» αποφασίζει να ασχοληθεί με τον Σπάιντερ-Μαν, τους X-Men και τους υπόλοιπους διάσημους υπερήρωες της Marvel; Η απάντηση είναι το «Marvel 1602», ένα από τα κορυφαία κόμιξ όλων των εποχών, που φέρει την υπογραφή των θρυλικών Neil Gaiman και Andy Kubert.

MARVEL ZOMBIES

Robert Kirkman, Sean Phillips, Arthur Suydam
Ο συγγραφέας Robert Kirkman, γνωστός για την επιτυχημένη σειρά του «The Walking Dead», δημιουργεί με δεξιοτεχνία μια σοκαριστική, μαγευτική ιστορία ενός Marvel Universe που έχει κατακλυστεί από ζόμπι. Ο βετεράνος καλλιτέχνης Sean Phillips δίνει ζωή στην ιστορία του Kirkman, μεταμορφώνοντας επιδέξια τους κάποτε γνώριμους ήρωες της Marvel σε αποκρουστικές εκδοχές των εαυτών τους.

TOMOI SPIDER-MAN 6 ΕΩΣ 10

O Σπάιντερ-Μαν θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια σειρά από δύσκολες προκλήσεις. Πρώτα θα έρθει αντιμέτωπος με την κόρη του Κρέιβεν του Κυνηγού και στη συνέχεια με το μεγαλύτερο εχθρό του, τον Νόρμαν Όσμπορν, και τους Σκοτεινούς Εκδικητές του!

SPIDER-MAN BOX 2

39,90 €

Στο κουτί αυτό θα βρείτε την εγκυκλοπαίδεια του Spider-Man, δύο Graphic Novels, 10 συλλεκτικά comic της σειράς «Amazing Spider-man» δεμένα σε 5 τόμους, ένα υπερ-ηρωϊκό σημειωματάριο, καθώς και μια συλλεκτική κούπα!

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!