Επιλογή Σελίδας

Στο Anubisbox II – Marvel Box No 1 θα βρεις

INFINITY WAR T-SHIRT

Αφού κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη, τώρα ο πανίσχυρος αντίπαλος της τελευταίας περιπέτειας των κινηματογραφικών Avengers, ο Thanos, θα κατακτήσει και την γκαρνταρόμπα σας! Ένα μοναδικό T-shirt, εμπνευσμένο από την πρόσφατη τεράστια κινηματογραφική επιτυχία της διάσημης ομάδας υπερηρώων!

DEADPOOL MUG

Ο πιο ασεβής και αθυρόστομος υπερήρωας που υπάρχει! Ο ένας και μοναδικός Deadpool θα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα βλέπετε όταν ξυπνάτε, αφού θα συνοδεύει, ακόμα και χωρίς τη θέλησή σας, τον πρωινό σας καφέ.

 

 

WOLVERINE: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

«Είμαι ο καλύτερος που υπάρχει σε αυτό που κάνω, όμως αυτό που κάνω δεν είναι πολύ ευγενικό.»
Wolverine

Καλώς ήρθατε στο συναρπαστικό κόσμο του ζωντανού όπλου που γνωρίζουμε ως James Howlett, Logan ή αλλιώς Wolverine! Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς ήρωες της Marvel, που συναρπάζει εδώ και πολλά χρόνια το αναγνωστικό κοινό με τις περιπέτειές του
Όμως τα περισσότερα γεγονότα της ζωής του καλύπτονταν από ένα πέπλο μυστηρίου… μέχρι τώρα. Ο «Απόλυτος Οδηγός του Wolverine» ρίχνει άπλετο φως στην ιστορία του σκυθρωπού μεταλλαγμένου με τα νύχια από αδαμάντιο. Από την πρώτη εκδήλωση των μεταλλαγμένων δυνάμεών του και το Weapon Χ μέχρι τα χρόνια του στους Χ-Men και τις μοναχικές του περιπέτειες, θα μάθετε όλα εκείνα τα γεγονότα που σμίλεψαν το χαρακτήρα του ήρωα που όλοι γνωρίζουμε ως Wolverine!

GRAPHIC NOVELS

STRANGE: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Ο φιλόδοξος νεαρός χειρουργός Dr Stephen Strange βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με την ίδια τη μοίρα του – ένα ταξίδι που θα τον αναγκάσει να ψάξει στις πιο σκοτεινές γωνίες της ψυχής του… και στις εσχατιές του σύμπαντος!

Οι διάσημοι δημιουργοί J. Michael Straczynski, Samm Barnes και Brandon Peterson διηγούνται πώς ο Stephen Strange έγινε ο Άρχοντας της Μαγείας του Marvel Universe!

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΟΥΛΒΕΡΙΝ

Ο θάνατος δεν είναι κάτι άγνωστο για τον Logan. Τώρα, χωρίς την ικανότητα αυτοΐασής του, θα βρεθεί ο ίδιος απέναντι στο θάνατο: κάποιος τον έχει επικηρύξει και η τεράστια αμοιβή έχει στείλει μια ορδή από εχθρούς στα ίχνη του. Όταν ο Logan ανακαλύπτει πως ο μυστηριώδης αντίπαλος τον θέλει ζωντανό, περνάει στην αντεπίθεση.

IRON MAN: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

O δισεκατομμυριούχος βιομήχανος όπλων Tony Stark θα καταλήξει σοβαρά τραυματισμένος και αιχμάλωτος μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που ελέγχει ένας παλιός του φίλος! Όταν του ζητήσει να φτιάξει ένα καταστροφικό όπλο, ο Tony θα κατασκευάσει μια πανοπλία με την οποία θα δραπετεύσει. Αλλά όταν ο αντίπαλός του συνεχίσει να τον καταδιώκει, ο Tony θα πρέπει να αποδεχτεί το ρόλο του ήρωα για να τον σταματήσει!

TOMOI COMICS

ΤΟΜΟΙ AVENGERS 1 -2

Είναι οι μεγαλύτεροι ήρωες της Γης και μια συναρπαστική περιπέτεια τους περιμένει! Θα πρέπει να ταξιδέψουν στο μέλλον, για να εμποδίσουν τα παιδιά τους να καταστρέψουν το σύμπαν! Όμως τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο και στο δρόμο τους θα συναντήσουν τεράστιες απειλές. Θα τα καταφέρει η σπουδαία ομάδα;

ΤΟΜΟΙ THOR 1-2

Πρόκειται για έναν από τους πιο ισχυρούς ήρωες του σύμπαντος της Marvel, τον Thor, το θεό του κεραυνού. Μετά την καταστροφή που έφερε το Ράγκναροκ, ο Thor χάθηκε. Ο J.M. Straczynski και ο Olivier Coipel αναλαμβάνουν να αφηγηθούν την επιστροφή του μεγάλου ήρωα καθώς και ολόκληρου του πανθέου της Asgard!

 

 

Marvel Box 1

39,90 €

Στο κουτί αυτό θα βρείτε την εγκυκλοπαίδεια του Wolverine, τρία Graphic Novels, 6 comic της σειράς “Thor” σε 2 τόμους, 6 comic της σειράς “Avengers” σε 2 τόμους, ένα συλλεκτικό T-Shirt καθώς και μια συλλεκτική κούπα!

 

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!